Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daudzo traumu dēļ "Penguins" izsauc Bļugeru uz NHL

Rolands Eliņš

Daudzo traumu dēļ "Penguins" izsauc Bļugeru uz NHL
Teodors Bļugers. Foto: USA TODAY Sports

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas „Penguins” paziņojis, ka uz ārkārtas situācijas pamata no fārmkluba izsaukts Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers.

Teodors Bļugers uz AHL tika nosūtīts pirms divām dienām, un „Penguins” treneris ASV medijiem bija norādījis, ka šis nosūtījums paredzēts uz ilgāku termiņu nekā tikai vienu nakti, kā piemēram Rūdolfam Balceram. Taču „Penguins” vakardienas mačā pret Kolumbusu palika bez diviem spēlētājiem – ilgtermiņa traumas guva uzbrucējs Braiens Rasts un aizsargs Čads Rūvedels.

Lai arī „Penguins” šobrīd spiedīgākā situācija ir tieši aizsargu līnijā – traumu dēļ no ierindas izsisti arī Kriss Letangs, Braiens Dumulēns un Oli Māta -, klubs paziņojis par Bļugera izsaukšanu no AHL, pamatojot to savā paziņojumā ar ārkārtas situāciju. Jāpiezīmē, ka par Bļugera izsaukumu paziņots pēc "Penguins" rīta treniņa, kurā tika iespēlētas četras pilnas uzbrucēju maiņas un trīs aizsargu pāri.

„Penguins” nākamā spēle paredzēta parīt pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo „Sabres”, kas būs visnotaļ svarīga spēle „play-off” izredžu sakarā. „Sabres” šobrīd gan atslīdējusi uz 11. vietu Austrumu konferencē un no „Penguins” atpaliek par astoņiem punktiem.

Bļugers piedalījies deviņās NHL spēlēs, piedzīvojot savu debiju šajā līgā. Viņš „Penguins” rindās izcēlās ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kamēr fārmklubā AHL ir otrs rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/p...

Slēpts komentārs: senscore

     [+] [-]

, 2019-02-28 02:07, pirms 5 gadiem
Kolosāli !

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 05:51, pirms 5 gadiem
Ideāli tieši pirms mača ar Zemgu!!!

     [+] [-]

, 2019-02-28 07:49, pirms 5 gadiem
Varēs viens otru bortēt.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 07:54, pirms 5 gadiem
Zašebis vakar nosūtīja šodien izsauc bez jēgas biļetes pirka

     [+] [-]

, 2019-02-28 08:19, pirms 5 gadiem
That was quick

     [+] [-]

, 2019-02-28 08:30, pirms 5 gadiem
A fermas treneris tā bija sapriecājies, ka Tedijs atpakaļ bija, aplauziens

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:08, pirms 5 gadiem
hokejists77 rakstīja: Zašebis vakar nosūtīja šodien izsauc bez jēgas biļetes pirka
Nekur jau nebrauca, tas bija papīru jautājums, lai Tedijs būtu AHL komanda pieejams plovos (ja būs nepieciešams).

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:30, pirms 5 gadiem
backstab rakstīja: Nekur jau nebrauca, tas bija papīru jautājums, lai Tedijs būtu AHL komanda pieejams plovos (ja būs nepieciešams).
Uz papīra Balcers tika nosūtīts, Twitteri ir bilde, kur Tedijs redzams AHL komandas treniņā vakar.

Savukārt pasauca uz augšu jo Rastam ir nopietna trauma. Coach Sullivan on players injured in yesterday’s game: “Rust is longer term with a lower-body injury. “Longer term” in coach-speak is not a good sign. Rust was reportedly seen in a walking boot shortly after the game last night.