Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dežardēns apstiprināts par "Canucks" galveno treneri

Dežardēns apstiprināts par "Canucks" galveno treneri
Villijs Dežardēns
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Vankūveras "Canucks" oficiālajā mājaslapā paziņojis, ka par komandas galveno treneri apstiprināts Villijs Dežardēns.

57 gadus vecais kanādietis, kurš pie "Canucks" stūres nomainījis Džonu Tortorellu, par NHL komandas galveno treneri kļuvis pirmoreiz karjerā.

Iepriekšējā Dežardēna darba vieta bija Dalasas "Stars" fārmklubs no Amerikas hokeja līgas (AHL) - Teksasas "Stars", kas aizvadītajā sezonā viņa vadībā izcīnīja Kaldera kausu. Bet 2012./2013. gada sezonā, kurā viņš debitēja AHL, viņš tika atzīts par līgas labāko treneri.

Pirms tam viņš strādāja ar junioriem Rietumu hokeja līgā (WHL) ar Kanādas jauniešu izlasi, 2010. gadā izcīnot sudraba medaļas pasaules čempionātā.

Interesanti, ka hokeja trenerim ir prasmes sociālajā darbā, kur pārsvarā viņš strādājis "uz karstās līnijas", cenšoties atrunāt no reāliem darbiem pašnāvniekus.

nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2014-06-23 22:25, pirms 10 gadiem
Veiksmi Ķēniņam pierādīt sevi šī trenera acīs!