Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

New York Post: Stenlija kausa kvalifikācijas raunds sāksies 30. jūlijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

New York Post: Stenlija kausa kvalifikācijas raunds sāksies 30. jūlijā
Foto: Patrick Smith/AFP/Scanpix

Kā vēsta Nacionālajai hokeja līgai (NHL) pietuvinātais "New York Post" žurnālists Lerijs Brukss, tad Stenlija kausa kvalifikācijas raunds, kurā piedalīsies 16 komandas, sāksies 30. jūlijā.

Paredzēts, ka komandas izraudzītajās spēļu vietās ieradīsies līdz 23. un 24. jūlijam, nedēļas laikā aizvadot vienu pārbaudes spēli. Savukārt pats Stenlija kausa kvalifikācijas raunds dažādās vietās sākšoties 30. jūlijā.

Laikā, kad vairāki NHL klubi ir atklājuši treniņnometnes, līgā tiekot atklātiem vēl 11 gadījumiem, kas saistīti ar saslimšanu ar koronavīrusu, gan ir pāragri spriest vai spēlēšanas atsākšanas termiņi tiks izpildīti. Savu treniņnometni slēdza Tampabejas "Lightning" komanda, kā arī ar Covid-19 inficējies Toronto "Maple Leafs" līderis Ostons Metjūzs.

Stenlija kausa kvalifikācijas kārtā savā starpā sacentīsies Pitsburgas "Penguins" ar Monreālas "Canadiens", Karolīnas "Hurricanes" ar Ņujorkas "Rangers", Ņujorkas "Islanders" ar Floridas "Panthers", Toronto "Maple Leafs" ar Kolumbusas "Blue Jackets", Edmontonas "Oilers" ar Čikāgas "Blackhawks", Nešvilas "Predators" ar Arizonas "Coyotes", Vankūveras "Canucks" ar Minesotas "Wild" un Kalgari "Flames" ar Vinipegas "Jets".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NYP_Brooksie
https://nypost.com/2020/06/20/nhl-s...

     [+] [-]

, 2020-06-21 09:06, pirms 4 gadiem
Te daudzi rakstīja par NHL bosu tīri finansiālajām interesēm, tipa, tiem piķis pirmajā vietā, labi, ja tā, tad man ir jautājums, vai tad nebūtu tīri finansiāli izdevīgāk Vasarā mest mieru un Rudenī sākt jaunu pilnvērtīgu sezonu tradicionālajā laikā, nekā pabeigt iepriekšējo sezonu Vasarā un Rudenī atstāt pamatīgu robu līdz kādam Novembrim vai arī pat līdz Decembrim?