Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers pašaizliedzīgi cīnās, "Penguins" bez Krosbija zaudē lejasgala komandai

Bļugers pašaizliedzīgi cīnās, "Penguins" bez Krosbija zaudē lejasgala komandai
Teodors Bļugers (pa labi) cīnās par ripu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

Teodors Bļugers laukumā pavadīja 14:07 minūtes, no tām mazākumā vienu minūti un 19 sekundes, bet vairākumā - divas sekundes. Viņš izdarīja vienu metienu, vienu spēka paņēmienu, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus, turklāt vienu no tiem brīdī, kad rokās vairs nebija nūjas. Bļugers uzvarēja 38% iemetienu un spēli pabeidza ar lietderības koeficientu mīnus divi.

"Penguins" aizvadīja otro spēli šosezon bez sava līdera Sidnija Krosbija, kurš traumas dēļ nespēlēs pusotru mēnesi. Arī šoreiz Pitsburga bez sava kapteiņa zaudēja, piekāpjoties "Devils", kas pirms mača atradās līgas pēdējā vietā. Ņūdžersijai šosezon tā ir tikai sestā uzvara. 18 spēlēs komanda guvusi vien 46 vārtus, kas ir otrs sliktākais rādītājs NHL. Pēdējā vietā ar 45 vārtiem ir Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets".

"Penguins" dominēja metienos (39:21), pie tam trešajā periodā pārsvars bija graujošs - 11:2. Abus vārtus Pitsburga ielaida, kad laukumā atradās tieši Bļugers. Komandas otrajos zaudētajos vārtos diezgan neveiksmīgi nospēlēja vārtsargs Mets Marijs, kurš nespēja savākt no sava kājsarga atlēkušo ripu. Trešajā periodā Pitsburga atguva vienus vārtus, bet ar to bija par maz, lai uzvarētu - 1:2.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs 17. novembrī pret Toronto "Maple Leafs".

Teodora Bļugera bloķētais metiens bez nūjas (1:41):

     [+] [-]

, 2019-11-16 08:21, pirms 4 gadiem
Balcers nemaz nav pieminēts. 2 vārti AHL, viens no kuriem pagarinājumā

  +1 [+] [-]

, 2019-11-16 08:27, pirms 4 gadiem
kips9 rakstīja: Balcers nemaz nav pieminēts. 2 vārti AHL, viens no kuriem pagarinājumā
Kā arī pirmās zvaigznes gods.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-16 08:31, pirms 4 gadiem
kips9 rakstīja: Balcers nemaz nav pieminēts. 2 vārti AHL, viens no kuriem pagarinājumā
Vai tad viņš spēlēja Penguins un Devils mačā, ka viņam jābūt pieminētam?