Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" uz diviem mēnešiem pazaudē kāju salauzušo Railiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" uz diviem mēnešiem pazaudē kāju salauzušo Railiju
Morgans Railijs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" uz vismaz astoņām nedēļām palicis bez sava vadošā aizsarga Morgana Railija, kurš zaudējumā pret Floridas "Panthers" salauza kāju.

Svētdien "Maple Leafs" piedzīvoja rezultatīvu zaudējumu ar 4:8, un Railijs savainojumā iedzīvojās jau pirmajā trešdaļā, nepatīkami bloķējot metienu. Tiesa, viņš spēja atgriezties laukumā un pabeigt spēli, pie tam Railijs ar 21:03 minūtēm bija komandas līderis spēles laikā.

Aizsargs jau kopš treniņnometnes cīnās ar cita veida savainojumu, kura dēļ bijis spiests izlaist treniņus, taču spējis doties laukumā visos 46 mačos. Railijs bez šaubām bijis "Maple Leafs" aizsardzības galvenais balsts – viņš vidēji laukumā pavadījis 24:15 minūtes. Pie tam gan vairākumā, gan mazākumā viņš vidēji uz ledus pabijis divas minūtes ik maču.

Šajā sezonā Railijs izcēlies ar trim vārtiem un 27 punktiem, savukārt pagājušajā sezonā, kurā viņš laukumā devās visos 82 regulārā čempionāta mačos, Railijs atzīmējās ar 20 vārtiem un 72 punktiem. Tā ar lielu atrāvienu bija labākā sezona viņa karjerā, un ne velti Railijs kandidēja uz Norisa balvu kā NHL labākais aizsargs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/toronto-maple-le...