Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarina "hat-trick" un piespēle kaldina "Rangers" panākumu Sanhosē

Emils Ozerinskis

Panarina "hat-trick" un piespēle kaldina "Rangers" panākumu Sanhosē
Artēmijs Panarins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Artēmijs Panarins sakrāja "hat-trick" spēlē pret treneri atlaidušo Sanhose "Sharks", ļaujot savai komandā uzvarēt Kalifornijā ar 6:3.

Ar diviem gūtiem vārtiem Stīvens Stamkoss kaldināja Tampabejas "Lightning" uzvaru pār Bostonas "Bruins". Stamkoss otrajā trešdaļā ar komandas pirmajiem vārtiem izlīdzināja rezultātu, bet trešajā periodā uzbrucējs panāca savai komandai divu vārtu pārsvaru. Bostona gan starpību samazināja līdz minimumam, taču tas neliedza Floridas komandai tikt pie uzvaras ar 3:2.

Pēc nonākšanas iedzinējos pirmajā periodā, trīs vārtus mača otrajā trešdaļā guva NHL čempione Sentluisas "Blues", kaldinot panākumu pār Vegasas "Golden Knights". Sentluisas komanda turpina atrasties Rietumu konferences galvgalī.

Pamatīga vārtu piešaude norisinājās Minesotā, kur vietējā "Wild" ar rezultātu 6:5 pieveica Edmontonas "Oulers". Interesanti, ka pie tik rezultatīvas spēles neviens no laukuma spēlētājiem neguva vairāk par vieniem vārtiem un nesakrāja vairāk par diviem rezultativitātes punktiem.

Jau ar trīs pirmās trešdaļas vārtiem Arizonas "Coyotes" nokārtoja panākumu pār Čikāgas "Black Hawks", kopumā spēlē svinot uzvaru ar 5:2. Ar diviem vārtiem kojotu rindās izcēlās Klejtons Kellers, bet Vinijs Hinostroza pamanījās sakrāt trīs rezultatīvas piespēles.

Aizvadītās nakts individuāli produktīvākais sniegums tika parādīts Kalifornijā, kur krievu uzbrucējs Artēmijs Panarins sakrāja "hat-trick" ar bonusiņu, izceļoties ar trīs vārtiem un rezultatīvu piespēli. Ņujorkas "Rangers" ar 6:3 sakāva tikko treneri atlaidušo Sanhose "Sharks".

NHL spēles 13. decembri

KomandasRez.KomandasRez.
Sabres - Predators4:3Panthers - Islanders1:3
Penguins - Blue Jackets1:0 Lightning - Bruins3:2
Red Wings - Jets5:2Wild - Oilers6:5
Blues - Golden Knights4:2Coyotes - Blackhawks5:2
Flames - Maple Leafs4:2Ducks - Kings1:2
Canucks - Hurricanes1:0Sharks - Rangers3:6