Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL turpina konsultēties pie mediķiem un arī izsver iespēju apturēt sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL turpina konsultēties pie mediķiem un arī izsver iespēju apturēt sezonu
Tukšās sēdvietas mačā starp "Kings" un "Senators". Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija pieņēmusi lēmumu apturēt sezonu, jo Jūtas "Jazz" centram Rūdijam Gobēram konstatēts koronavīruss. Nacionālā hokeja līga sola tuvākajā laikā informēt par savu lēmumu, bet lēmums par sezonas apturēšanu pagaidām nav pieņemts – šonakt tika aizvadītas spēles.

"NHL ir lietas kursā par NBA pieņemto lēmumu uz nenoteiktu laiku apturēt sezonu, jo spēlētājam konstatētas pozitīvas koronavīrusa analīzes. NHL turpina konsultēties pie medicīnas ekspertiem un turpina izsvērt opcijas. Sagaidām, ka tālāku informāciju sniegsim rītdien [šodien pēc Latvijas laika]," teikts līgas paziņojumā. Šonakt tika aizvadītas spēles, tostarp laukumā devās Rūdolfs Balcers un Otavas "Senators".

Ar paziņojumu klajā nāca arī NHL Spēlētāju asociācija: "Pastāvīgi kontaktējamies ar NHL par situācijas attīstību saistībā ar koronavīrusu. Sarunas turpināsies rīt no rīta [šodien pēc Latvijas laika], un pirms plašāku komentāru sniegšanas konsultēsimies ar saviem spēlētājiem."

Līdz šim divas komandas bija paziņojušas, ka aizvadīs spēles pie tukšām tribīnēm. Sanhosē "Sharks" pavēstīja, ka martā atlikušās trīs mājas spēles aizvadīs aiz slēgtām durvīm. Tāpat par spēlēšanu tukšā arēnā paziņoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", kam naktī uz piektdienu 1:00 vajadzēja uzņemt Teodoru Bļugeru un Pitsburgas "Penguins". Arī Kolumbusai martā vēl jāaizvada trīs mājas spēles.

Abos gadījumos lēmumi pieņemti pēc tam, kad attiecīgi Santaklāras apgabala un Ohaio štata vadības aizliedza rīkot masu pasākumus, lai cīnītos ar koronavīrusa tālāku izplatību.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-corona...

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:04, pirms 4 gadiem
Radulovam arī COVID-19

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:22, pirms 4 gadiem
HM , Kur tas rakstīts?
Džonnijs rakstīja: Radulovam arī COVID-19

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:23, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Radulovam arī COVID-19
No kurienes info?

P.S. Vai tad krieviem līp corona?

     [+] [-]

, 2020-03-12 13:51, pirms 4 gadiem
rolands99 rakstīja: HM , Kur tas rakstīts?
https://www.instagram.com/p/B9oBexj...