Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bebkoks ieņems vietu NHL ekspertu studijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bebkoks ieņems vietu NHL ekspertu studijā
Maiks Bebkoks. Foto: AP/Scanpix

Maiks Bebkoks - vienīgais treneris, kurš iekļuvis “Triple Gold Club” - jaunajā Nacionālās hokeja līgas sezonā būs viena no NBC televīzijas sejām.

Pēc tam, kad Maiks Bebkoks pagājušajā sezonā tika atlaists no Toronto “Maple Leafs” galvenā trenera amata, atklātībā nāca viņa karjeras melnās puses. Tās aizsāka plašāku sarunu, kuras rezultātā darbu zaudēja Kalgari “Flames” galvenais treneris Bils Pīterss, bijušais Bebkoka asistents. Pīterss tagad strādā Jekaterinburgas “Avtomobilist”.

Bebkoks jaunajā sezonā būs viens no NBC studijas ekspertiem, šādus pienākumus uzņemsies arī nule karjeru beigušais uzbrucējs Raiens Kelahens, kurš iepriekš bija Ņujorkas “Rangers” kapteinis.

“Mēs izvērtējām visu. Izgājām cauri sarunu procesam, kā tas notiek ar jebkuru, kurš pievienojas mūsu komandai,” jautājumus par Bebkoka pagātni un faktu, ka viņš joprojām publiski nav atvainojies, atraidīja NBC producents Sems Flads. Viņš atzina, ka Bebkoks pats ieradies ar vēlmi strādāt televīzijā. Tas noticis vēl pagājušās sezonas gaitā, bet sākotnēji NBC piedāvājumu noraidīja, ņemot vērā neskaidrību ap pandēmiju.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/mike-milbury-out...

     [+] [-]

, 2021-01-12 16:07, pirms 3 gadiem
EPISKI !
Bebkoks un Mūsējais no spirtacentra , kas drukā palagus boldā - NHL Experti !