Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" aizsardzības līderim Letangam ilgtermiņa trauma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" aizsardzības līderim Letangam ilgtermiņa trauma
Kriss Letangs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins" paziņojis, ka tuvāko nedēļu laikā komandai nevarēs palīdzēt vadošais aizsargs Kriss Letangs.

Letangs iedzīvojās savainojumā pirmdien piedzīvotajā zaudējumā ar 4:6 pret Bostonas "Bruins". Turpinājumā viņš izlaida maču pret Ņujorkas "Islanders", kurā izdevās izcīnīt panākumu ar 4:3 pagarinājumā, apturot pretinieku desmit uzvaru sēriju. Šonakt "Penguins" uzņems Čikāgas "Blackhawks", un Letangs atkal nedosies laukumā. Viņa savainojums ir ilgtermiņa.

32 gadus vecais Letangs šajā sezonā aizvadītajās 15 spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un astoņām piespēlēm. Viņam izdevās īpaši karsts ievads, pirmajos astoņos mačos sakrājot desmit punktus. Karjeras laikā Letangs kopā ar "Penguins" Stenlija kausu izcīnījis trīs reizes – 2009., 2016. un 2017. gadā.

Aizsarga izkrišana no ierindas piespiedusi "Penguins" mainīt skaitlisko vairākumu, kas gan tāpat pēdējos mačos nestrādāja – 0/22 pēdējās desmit spēlēs. Sezonas griezumā ar 13,3% Pitsburga ieņem tikai 25. vietu. Kā vienīgais aizsargs jaunajā brigādē ir Juso Rikola, kuram kompāniju sastāda Sidnijs Krosbijs, Džeiks Gencels, Alekss Galčenjuks un Niks Bjugstads. Savukārt Jevgeņijs Malkins ir tikai otrajā virknējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kris-letan...

  -1 [+] [-]

, 2019-11-09 15:28, pirms 4 gadiem
Bārtuli studijā!!!

  -1 [+] [-]

, 2019-11-09 16:16, pirms 4 gadiem
Tas bija tikai laika jautājums