Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks rezervē NHL mačā, Balcers atgriezies treniņos

Rolands Eliņš

Kivlenieks rezervē NHL mačā, Balcers atgriezies treniņos
Kolumbusas hokejisti svin uzvaru. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Matīss Kivlenieks bija pieteikts spēlei pret Arizonas „Coyotes”, taču laukumā neizgāja. Viņa pārstāvētā „Blue Jackets” uzvarēja ar 3:2.

Vārtsargu rokādes rezultātā uz fārmklubu iepriekš tika nosūtīts Elvis Merzļikins, kamēr pie „Blue Jackets” ieradās Matīss Kivlenieks. Viņš šonakt bija rezervē mačā pret „Coyotes”, taču laukumā netika sūtīts. Somu vārtsargs Jonass Korpisalo tikmēr Kolumbusas vārtos atvairīja 30 no 32 metieniem un sarūpēja savai komandai uzvaru. Viņš tika atzīts par mača trešo zvaigzni.

Kolumbusai izdevās gūt vārtus jau mača 14. sekundē, bet līdz otrā perioda vidum „Blue Jackets” bija nonākusi iedzinējos ar 1:2. Tad vairākumu realizēja Emils Bemstrēms, panākot neizšķirtu un gūstot savus sezonas pirmos vārtus. Savukārt trešā perioda vidū Kolumbusai uzvaras vārtus guva dānis Olivers Bjorkstrands.

Kolumbusai šī bija sezonas sestā uzvara 16 spēlēs un komanda ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

Pie uzvaras tikmēr tika Otavas „Senators”, kas papildlaikā ar 3:2 apspēlēja „Kings”. Uzvaras vārtus guva Žans Gabriels Pažo. Otava arī bija tuvu uzvarai pamatlaikā, taču nenoturēja pārsvaru astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām.

„Senators” pirmsspēles treniņā piedalījās arī latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš sezonas pirmo mēnesi izlaidis traumas dēļ. Arī tagad Balcers vēl slidoja dzeltenajā kreklā, kas liecina, ka viņš nav gatavs kontakta spēlei. Otavas mediji vēsta, ka tiklīdz viņš tai būs gatavs, „Senators” nosūtīs viņu uz fārmklubu spēļu prakses iegūšanai.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Maple Leafs – Golden Knights2:1 PPanthers-Capitals4:5 P
Islanders-Penguins3:4 PFlyers-Canadiens3:2 P
Hurricanes-Rangers2:4Senators-Kings 3:2 P
Blackhawks-Canucks5:2Avalanche-Predators9:4
Flames-Devils5:2Coyotes-Blue Jackets2:3 P
Sharks-Wild6:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2019-11-08 09:56, pirms 4 gadiem
Pag, tai somu viduvējībai gadijumā nav trešā spēle pēc kārtas, kad tiek atzīts par vienu no spēles zvaigznēm?

  -2 [+] [-]

, 2019-11-08 10:23, pirms 4 gadiem
Korpisalo laikam emocionāls pacēlums un pārliecība pēc Elvja aizsūtīšanas uz AHL.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-08 10:38, pirms 4 gadiem
boleks rakstīja: Korpisalo laikam emocionāls pacēlums un pārliecība pēc Elvja aizsūtīšanas uz AHL.
Jā, pārējie 40 spēlētāji uz ledus ir tikai tāda maza iekaviņa, Elvis AHL ir iemesls šim visam.

  -4 [+] [-]

, 2019-11-08 10:40, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Pag, tai somu viduvējībai gadijumā nav trešā spēle pēc kārtas, kad tiek atzīts par vienu no spēles zvaigznēm?
protams visi viduvejibas,tikai Latviesi monstri

  +5 [+] [-]

, 2019-11-08 12:26, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Pag, tai somu viduvējībai gadijumā nav trešā spēle pēc kārtas, kad tiek atzīts par vienu no spēles zvaigznēm?
Viduvējībai Korpisalo šī ir pirmā uzvara pēdējos piecos mačos, kā arī pirmā uzvara pamatlaikā pēdējo astoņu maču laikā. Ar saviem 89.6% atvairīto metienu un 3.05 ripām vidēji spēlē viņš tāpat ir viens no vājākiem vārtsargiem, kuram ir dots tik liels spēles laiks.

Spēles zvaigznes? Arī Gudļevskis NHL debijā pamanījās tikt pie pirmās spēles zvaigznes goda. Tas ir patīkami, taču absolūti neko nenozīmē.

  -4 [+] [-]

, 2019-11-08 12:55, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: protams visi viduvejibas,tikai Latviesi monstri
Kā teica godājams latviešu ārsts, ja varētu dziedināt krievu vai latvieti, tas protams būtu latvietis. Centies, puisēn, sekot šim padomam it visur !

  -3 [+] [-]

, 2019-11-08 16:13, pirms 4 gadiem
Fullback rakstīja: Viduvējībai Korpisalo šī ir pirmā uzvara pēdējos piecos mačos, kā arī pirmā uzvara pamatlaikā pēdējo astoņu maču laikā. Ar saviem 89.6% atvairīto metienu un 3.05 ripām vidēji spēlē viņš tāpat ir viens no vājākiem vārtsargiem, kuram ir dots tik liels spēles laiks.

Spēles zvaigznes? Arī Gudļevskis NHL debijā pamanījās tikt pie pirmās spēles zvaigznes goda. Tas ir patīkami, taču absolūti neko nenozīmē.
Un ko Tu man ar šo statistiku, kuru es jau zināju, gribēji pateikt?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-08 18:14, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Un ko Tu man ar šo statistiku, kuru es jau zināju, gribēji pateikt?
Gribēju pateikt, lai neraksti no sērijas "Vai tik vārtsargam jau trešo spēli nav pudele nolikta uz vārtu kreisās puses?", t.i., random nonsensu.