Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez Balcera spēlējošā "Senators" cieš sesto zaudējumu septiņās spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bez Balcera spēlējošā "Senators" cieš sesto zaudējumu septiņās spēlēs
Kautiņš starp Jakubu Vorāčeku un Niku Polu. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix

Sāpīgu sesto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs piedzīvojusi bez uzbrucēja Rūdolfa Balcera spēlējošā Otavas "Senators", kas izbraukumā ar 3:4 atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu. Filadelfiešiem šī bija sestā uzvara septiņās spēlēs.

Mača pirmajās sešarpus minūtēs vienības kopumā guva četrus vārtus, no kuriem ieskaitīti tika trīs. Otrajā minūtē rezultātu lidotāju labā no vārtu priekšas atklāja Treviss Koneknijs, bet jau piektajā minūtē lielisku Žana Gabriēla Pažo piespēli no aizvārtes ar zibenīgu metienu izlīdzinājumā 1:1 pārvērta Breidijs Tkačuks. "Flyers" pēc mazāk nekā divām minūtēm pārsvaru atguva, ar iespaidīgu ripas šķīlienu 2:1 panākot Šeinam Gostisbēram. Septītās minūtes noslēgumā Kreiga Andersona vietā "Senators" vārtos stājās Anderšs Nīlsons.

Pirmās trešdaļas beigās un otrās sākumā laukumā bija vērojami divi kautiņi, mājiniekam Jakubam Vorāčekam izkaujoties ar Niko Polu, kā arī 19 gadus vecajam Džoelam Farabī samērojot spēkus ar Pažo. Nākamos vārtus bija jāgaida līdz otrā perioda 14. minūtei, mazākumā pretuzbrukumu rezultatīvi noslēdzot "Senators" snaiperim Antonī Duklēram.

Zīmīgi, ka katrā no trim periodiem "Senators" izdarīja par trim metieniem pa vārtiem vairāk nekā "Flyers", taču veiksme vairāk uzspīdēja Filadelfijas vienībai, kas pēc Ivana Provorova metiena trešās trešdaļas ceturtajā minūtē trešo reizi pārņēma vadību - 3:2. Un arī trešo reizi otaviešiem izdevās atspēlēties, Duklēram 15. minūtē gūstot savus otros vārtus spēlē (3:3). Šajā situācijā lielāko darba apjomu gan izdarīja Tomā Šabots, kurš veica lielisku caurgājienu un iedeva filigrānu piespēli.

Līdzsvars uz rezultāta tablo saglabājās tikai nieka 11 sekundes, Otavai jau nākamajā mājinieku uzbrukumā iekrītot aizsardzībā un Skotam Lotonam ar Kevinu Heizu saraujot gabalos vārtsargu Nīlsonu - 4:3 "Flyers".

Līdz ar gūto panākumu "Flyers" ar 39 punktiem 30 spēlēs nostiprinājās Austrumu konferences ceturtajā vietā, savukārt "Senators" ar 25 punktiem tikpat mačos ir 14. pozīcijā. Nākamo maču otavieši aizvadīs naktī uz 10. decembri, kad savā laukumā tiks uzņemta Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +1 [+] [-]

, 2019-12-07 23:22, pirms 4 gadiem
Pat virsrakstu slinkums pārlasīt!?

     [+] [-]

, 2019-12-07 23:42, pirms 4 gadiem
sintijs rakstīja: Pat virsrakstu slinkums pārlasīt!?
Trīs reizes lasīju nosaukumu, un tā arī netiku gudrs!!! Augstākā mēra haltūra!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-08 00:17, pirms 4 gadiem
Tajā nabagmājā Balceram arī nav ko darīt. Vienīgi būtu ļoti svētīgi, ja līdz nākošās sezonas sākumam viņu aizmainītu no Otavas. Tā pilsēta un hokeja komanda ir nolādētas. Nekas tur nav bijis un nebūs.

     [+] [-]

, 2019-12-08 08:16, pirms 4 gadiem
Pirms gadiem Otava bija augšgala komanda, nav sliktākā pilsētā, kur spēlēt, tik kad Rūdolfu pasauks uz augšu?