Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" centram Litlam konstatēta asiņošana smadzenēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jets" centram Litlam konstatēta asiņošana smadzenēs
Braiens Litls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Vinipegas "Jets" ievietojis savainoto spēlētāju sarakstā centra uzbrucēju Braienu Litlu, kuram pa galvu trāpīja komandas biedra mestā ripa.

Izbraukuma spēlē pret Ņūdžersijas "Devils", kad līdz beigām bija palikušas mazāk nekā 13 minūtes, Litlam pa galvu trāpīja komandas biedra Nikolaja Īlersa metiens no distances. Centra uzbrucējs laukumu pameta ar palīdzību no malas un pēc tam nonāca mediķu aprūpē, tiekot nogādāts slimnīcā.

"Jets" paziņoja, ka Litlam uzliktas 25 līdz 30 šuves, bet pēc tam kļuva zināms, ka viņam konstatēta asiņošana smadzenēs. Ņemot vērā šo apstākli, uzbrucējs palicis ārstu uzraudzībā, nevis izrakstīts no slimnīcas. Litls visu laiku bijis pie samaņas.

Litlam sezona sākās ar galvas traumu – smadzeņu satricinājuma dēļ viņam bija jāizlaiž pirmās deviņas spēles. Pēcāk aizvadītajos septiņos mačos uzbrucējs izcēlies ar pieciem punktiem. Pēdējos gados viņš bijis "Jets" otrā virknējuma centrs.

Izmantotie resursi:
https://globalnews.ca/news/6137909/...