Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršeso deviņās minūtēs nokārto "hat-trick", Korpisalo zaudējumā atvaira 24 no 27

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Maršeso deviņās minūtēs nokārto "hat-trick", Korpisalo zaudējumā atvaira 24 no 27
Lasvegasas "Golden Knights" hokejists Viljams Kārlsons apveic Žonatanu Maršeso. Foto: Bruce Bennett/AFP/Scanpix

Par šīs nakts galveno varoni Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kļuva Žonatans Maršeso, kurš trešā perioda ievadā mazāk nekā deviņu minūšu laikā guva trīs vārtus, kaldinot Lasvegasas "Golden Knights" panākumu 4:3 viesos pār Ņūdžersijas "Devils". Savukārt somu vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 24 no 27 metieniem, neglābjot uz soliņa palikušā Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma 2:4 mājās pret Arizonas "Coyotes".

"Devils" šī bija trešā neveiksme pēc kārtas, savukārt "Golden Knights" guva ceturto panākumu pēc kārtas. Ņūdžersiešiem gan bija visas iespējas sēriju lauzt, jo mājinieki pēc divām trešdaļām atradās vadībā ar 2:1.

Tikmēr Elvis Merzļikins no rezervistu soliņa noskatījās kā "Blue Jackets", par spīti vairāk izdarītajiem metieniem (35:28), piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ļaujot "Coyotes" ar 36 punktiem pakāpties uz trešo vietu Rietumu konferencē. Kolumbusas vienība ar 26 punktiem 27 cīņās saglabā 13. pozīciju Austrumos. Nākamo maču "Blue Jackets" aizvadīs naktī uz 6. decembri, kad savā laukumā tiks uzņemta Ņujorkas "Rangers".

Katastrofālu pirmo periodu (0:4) izbraukumā pret Vankūveras "Canucks" aizvadīja bez uzbrucēja Rūdolfa Balcera joprojām spēlējošā Otavas "Senators", kas kopumā mačā pretiniekiem piekāpās ar 2:5. "Canucks" sastāvā teicamu spēli aizvadīja vārtsargs Tečers Demko, kurš atvairīja 40 no 42 pretinieku metieniem. Pastarītei "Senators" šis bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Savukārt astoto uzvaru pēc kārtas svinēja līgas līdervienība Bostonas "Bruins", kas savā laukumā guva divus vārtus pēdējās 4:05 minūtēs, ar 2:0 izraujot uzvaru pār Karolīnas "Hurricanes". Mājinieku labā izcēlās Čārlijs Koils un Dāvids Krejči. "Bruins" šosezon vismaz punktu spējusi gūt katrā no 16 aizvadītajām mājas spēlēm.

Piekto panākumu pēc kārtas guva un Austrumu konferences ceturtajā vietā ar 37 punktiem nostiprinājās Filadelfijas "Flyers", kas ar 6:1 sagrāva šosezon pagalam neizteiksmīgi spēlējošo Toronto "Maple Leafs". Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Šeina Gostisbēra un Trevisa Koneknija rēķinā.

No pirmajā periodā iekrātā divu vārtu deficīta atspēlējās un ar 4:2 viesos savu ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Minesotas "Wild", kas šoreiz pieveica ambiciozo Floridas "Panthers". Atspēlēšanos veica arī līgas vicelīdere Vašingtonas "Capitals", izbraukumā, pateicoties Jakuba Vrānas diviem rezultatīviem metieniem un aizsarga Džona Karlsona 1+2, ar 5:2 sakaujot Sanhosē "Sharks".

Visbeidzot jāatzīmē tas, ka astoņu zaudējumu sēriju pārtrauca Monreālas "Canadiens", ar 4:2 mājās uzveicot Ņujorkas "Islanders". Vārtus un rezultatīvu piespēli savā rēķinā ierakstīja Šejs Vēbers, Filīps Dano un Brendans Galagers.

NHL spēles naktī uz 4. decembri

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins - Hurricanes2:0Blue Jackets - Coyotes2:4
Panthers - Wild2:4Canadiens - Islanders4:2
Devils - Golden Knights3:4Flyers - Maple Leafs6:1
Predators - Lightning2:3 PJets - Stars5:1
Canucks - Senators5:2Sharks - Capitals2:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-12-04 10:32, pirms 4 gadiem
Vai Elvim beidzot iedos iespēju uzspēlēt savā arēnā?
Nākošā spēle pret Rangers..

  -1 [+] [-]

, 2019-12-04 11:05, pirms 4 gadiem
Šaubos, Korpisalo ir nr 1, līdz ar to viņam priekšrocība, neskatoties uz iepriekšējās speles statistiku.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-04 11:43, pirms 4 gadiem
Korpis labi nostāvēja! Nevar vainot viņu nepieviena gola!

     [+] [-]

, 2019-12-04 11:56, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka Balceram ir nolēmuši ļaut sevišķi gruntīgi iespēlēties....

     [+] [-]

, 2019-12-04 11:57, pirms 4 gadiem
Elvi pagājušajā spēlē arī nevarēja vainot nevienos vārtos, bet tāds ir vārtsarga liktenis, ja esi dabūjis zīmogu nr 2, tad sēdi un ceri uz trenera labvēlību.