Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL "policista" Belaka nāves iemesls – pašnāvība

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL "policista" Belaka nāves iemesls – pašnāvība
Veids Belaks
Foto: AP/Scanpix

Izmeklētāji ir noskaidrojuši vakardien mirušā Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejista-"policista" Veida Belaka nāves iemeslus un paziņoja, ka tā ir bijusi pašnāvība.

Izmeklētāji, kuri strādāja pie Veida Belaka nāves iemeslu noskaidrošanas ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka hokejista nāve ir iestājusies pašnāvības rezultātā – pakaroties. Tā kā šī lieta ir konfidenciāla, taču nav pamata to uzskatīt par "aizdomīgu", tad sīkākas notikušā detaļas netiek sniegtas.

Atgādināsim, ka vakardien 35 gadus vecais NHL "policists" tika atrasts bez dzīvības pazīmēm kādā Toronto luksusa viesnīcā.

Jāpiebilst, ka kopš maija šī ir jau trešā NHL hokejista nāve, jo vispirms, pārdozējot medikamentus un alkoholu mira Dereks Būgārds, bet augusta vidū pašnāvību izdarīja arī Riks Ripjens. Tāpat jāpiebilst, ka gada sākumā pašnāvību izdarīja arī vēl viens bijušais NHL hokejists Toms Kavanags.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports