Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skots iegūst Zvaigžņu spēles MVP godu

Skots iegūst Zvaigžņu spēles MVP godu
Džons Skots gūst pirmos vārtus
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt ASV pilsētā Nešvilā norisinājās 61. NHL Zvaigžņu spēle. Pirmo gadu šī pasākuma pastāvēšanas vēsturē tika izspēlēts miniturnīrs, kurā piedalījās četras komandas. Pirmajā pusfinālā savā starpā cīnījās Atlantijas un Metropoles divīzijas komandas, savukārt otrajā nūjas krustoja Centrālās divīzijas un Klusā okeāna divīzijas komandas, bet finālā tikās abu pusfinālu uzvarētājas, kur ar minimālu rezultāta starpību pārāka izrādījās Džona Skota pārstāvētā komanda. Jāpiezīmē, ka tieši kanādietis, kura iebalsošana Zvaigžnu spēlē izraisīja milzīgu rezonansi, tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Pirmajā mačā starp Metropoles un Atlantijas divīzijas komandām līdz pirmajam vārtu guvumam nebija ilgi jāgaida, kad pēc Jevgeņija Malkina piespēles ar spēcīgu metienu vārtu augšējā stūrī ripu raidīja Kriss Letangs (1:0). Lai gan trīs minūtes vēlāk Ēriks Karlsons rezultātu izlīdzināja, pēc brīža atkal vadībā bija metropolieši (2:1). Taču pirms vārtsargu un laukumu puses maiņas vienatnē prêt Breidenu Holtbiju izskrēja 43 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs, čeham roka nenotrīcēja un rezultāts uz tablo vēstīja 2:2.

Līdzīgi kā pirmajās desmit minūtēs, pēc pārtraukuma visai ātrus vārtus atkal guva Metropoles divīzijas komanda, taču trešo reizi spēlē Atlantijas divīzijas komanda prata izlīdzināt, kad precīzs metiens padevās Bufalo “Sabres” uzbrucējam Raienam O’Railijam (3:3). Savukārt mača izskaņā P.K. Subens pārspēja Koriju Šnaideru, pirmo reizi mačā izvirzot vadībā savu komandu (4:3). Turpinājumā rezultāts vairs nemainījās un uzvaru ar rezultātu 4:3 svinēja Atlantas divīzijas hokejisti. Jāpiezīmē, ka uzvarētāju komandas rindās ar trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās 19 gadus vecais Dilans Larkins.

Otrajā spēlē tikās Centrālā un Klusā okeāna divīzijas komandas. Līdzīgi kā pirmajā mačā arī šoreiz tika gūti ātri vārti, kad precīzs bija Džeims Nīls, kurš Zvaigžņu spēlē aizstāj savainoto Džonatanu Teivzu (1:0). Tomēr viņu prieki bija īsi, un jau vienā no nākamajiem uzbrukumiem pēc Brenta Bērnsa piespēles vārtus guva neviens cits kā Džons Skots, kurš līdz šim regulārajā sezonā ne reizi nebija spēlējis papildlaikā (1:1). Turpinājumā ar vārtu guvumiem izcēlās Džo pavelskis, Džeims Nīls, Džonijs Gudro un Patriks Keins, un pēc desmit nospēlētām minūtēm rezultāts vēstīja – 3:3. Lieliska iespēja gūt savus otros vārtus bija komandas kapteinim Skotam, kurš laukuma vidusdaļā pielietoja spēka paņēmienu, kas ļāva iegūt ripu un neviena netraucētam aizskriet uz randiņu ar Peku Rinni, tomēr pārāks šajā duelī izrādījās vārtsargs.

Otrajā trešdaļā pēc lieliskas vārtsarga Džona Gibsona piespēles vārtus guva Daniels Sedīns, bet pēc tam atkal nostrādāja Bērnsa un Džona Skota ķīmija, un kapteinis guva savus otros vārtus spēlē, palielinot rezultāta starpību līdz diviem vārtiem (5:3). Turpinājumā pa vieniem vārtiem guva Daniels Sedīns un Teilors Hols, un jau likās, ka drošu uzvaru svinēs Klusā okeāna divīzija, tomēr Dastins Baflins un Tailers Seigins bija citās domās, divus vārtus atgūstot (5:7). Pēc tam abrīnojamā veidā pēc Seigina metiena glāba Džons Gibsons, bet jau pretuzbrukumā precīzs bija Teilors Hols, bet mača izskaņā ar vārtu guvumiem izcēlās Drjū Dautijs un Romāns Josī, tomēr uzvaru ar rezultātu 9:6 svinēja Klusā okeāna divīzijas komanda.

Ja pusfinālos spēles bija mierīgākas, tad finālmačā laukumā bija vērojama bezkompromisa cīņā. Jau no pirmajām minūtēm bija skaidri redzams, cik augsta ir spēles likme un ka uzvarēt grib gan viena, gan otra komanda, par ko liecināja, ka laukumā bija vērojama agresīvāka, mazliet fiziskāka un regulārajai sezonai līdzīga spēle. Teicamas iespējas izveidoja abas komandas, tomēr, pateicoties vārtsargu Roberto Luongo un Džonatana Kvika nevainojamajam sniegumam pirmajā periodā rezultāts tā arī netika atklāts.

Otrajā trešdaļā izvirzīt savu komandu vadībā bija Džonijam Gudro, bet viņa raidījums norībināja vārtu konstrukciju. Kas neizdevās Gudro, sanāca Korijam Perijam, kurš otrā perioda ceturtajā minūtē raidīja ripu Bena Bišopa cietoksnī, atklājot spēles rezultātu – 1:0 Klusā okeāna divīzijas labā. Trīs minūtes pirms mača beigām Korijs Perijs iemeta vēl vienus, tomēr pēc pieprasītā treneru izaicinājuma, mača galvenie arbitri vārtus neieskaitīja, jo Teilors Hols vārtu gūšanas brīdī uzdūrās virsū pretinieku pirmajam numuram Benam Bišopam. Atlikušajās minūtēs rezultāts vairs nemainījās un uzvaru ar minimālu rezultāta starpību svinēja Džons Skots un viņa komandas biedri.

Lai gan vēl nesen daudzi uzskatīja, ka Džonam Skotam nevajadzētu atrasties NHL Zvaigžņu spēlē, tomēr, pateicoties diviem gūtajiem vārtiem un pašaizliedzīgajai spēlei, tieši viņš tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Klusā okeāna divīzija

Džonijs Gudro (Kalgari "Flames")
Hols (Edmontonas "Oilers")
Džo Pavelskis (Sanhosē "Sharks")
Perijs (Anaheimas "Ducks")
Džons Skots (Arizonas "Coyotes")
Daniels Sedīns (Vankūveras "Canucks")
Brents Bērnss (Sanhosē "Sharks")
Drū Dautijs (Losandželosas "Kings")
Marks Džordāno (Kalgari "Flames")
Džons Gibsons (Anaheimas "Ducks")
Džonatans Kviks (Losandželosas "Kings")

Rezultāti

Atlantijas divīzija – Metropoles divīzija4:3
Klusā okeāna divīzija – Centrālā divīzija9:6
Atlantijas divīzija – Klusā okeāna divīzija0:1
1 2 3 4 5 6 193 komentāri

 +21 [+] [-]

, 2016-02-01 03:21, pirms 8 gadiem
SKOTS MVP
2+0
Kautiņš ar Kane

Labākā ALL-STAR spēle ko esmu redzējis!

 +22 [+] [-]

, 2016-02-01 03:22, pirms 8 gadiem
Lai KHL iet ieskrieties

 +20 [+] [-]

, 2016-02-01 03:22, pirms 8 gadiem
Ļoti liels prieks par Skotu!

 +11 [+] [-]

, 2016-02-01 03:25, pirms 8 gadiem
Tas bija deserts visiem desertiem.
Skots krasava, burvīgs vienkārši!
Nekad nebiju tā iesprindzis ALL STAR
Tas līmenis, atmosfēra... nu burvīgi!!
Un MVP.. Nu SUPER!

  +7 [+] [-]

, 2016-02-01 03:28, pirms 8 gadiem
Jaunais formāts 3 vs 3 Super ! Spēle super ! Skots super !

  -4 [+] [-]

, 2016-02-01 03:28, pirms 8 gadiem
nja...policists dabu MVP

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 03:29, pirms 8 gadiem
Uh, šis bija dulli.

 +21 [+] [-]

, 2016-02-01 03:29, pirms 8 gadiem
Grandiozs notikums Skota dzīvē, viņa komanda uzvar, pats iemet 2 golus, kļūst par MVP. Pat Betmena pretīgi uzspīlētais smaids nesabojāja prieku par Skotu. Cerams, ka visi d*rsēji beidzot aizvērsies un priecāsies kopā ar Skotu. Bērnss kārtējo reizi pierāda to, ka ir superīgs cilvēks, viņa prieks par Džonu bija kaut kas grandiozs. Teikšu tā, ka emocijām bagāta ASG.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 03:31, pirms 8 gadiem
Tik tiešām tā iesprindzis vēl nebiju skatoties ASG. xD

 +16 [+] [-]

, 2016-02-01 03:32, pirms 8 gadiem
Ļoti laba All Star spēle, interesanta, nebija 50+ vārti, man personīgi pat labāk patika ka nebija tik daudz to vārtu, izņemot otro spēli, bet tas tā un Skots arī, viņu iebalsoja lai būtu šovs un viņš arī uztaisīja šovu (protams ne bez palīdzības). Pats labākais bija tas ka tas pozitīvisms un prieks no viņa bija tik reāls viennozīmīgi visi kas balsoja par viņu nekļūdījās

 +19 [+] [-]

, 2016-02-01 03:34, pirms 8 gadiem
protams, jaunais formāts arī darīja savu, bet tomēr NHL naudas maisi var bučot Skotam kājas, jo būtībā viņš vienpersoniski šo ierasti garlaicīgo cirku pārvērta par tiešām kko īpašu. lai arī kādas mahinācijas un spēlītes nespēlētu vadība, spēlētāji tomēr visu noliek pa plauktiņiem un parāda, kur slēpjās īstā spēles burvība - vienotībā, atbalstā un pozitīvās emocijās

  +7 [+] [-]

, 2016-02-01 03:35, pirms 8 gadiem
Super vakars😀 JOHN SCOTT IS THE #NHLAllStar  MVP! Kolhozam nekad tāds nenotiks.

  +5 [+] [-]

, 2016-02-01 03:44, pirms 8 gadiem
Ļoti baudāmi. Vīri tiešām spēlēja hokeju, nevis atslidoja.
Labāk skatos mazāk rezultatīvu spēli, bet tādu, kurā nav jāgarlaikojas. Te jums nav nekāds handbols... Nebūtu brīnums, ja tikpat labi kādam vārtsargam iedotu mvp.
Protams milzīgs prieks par Skotu! Cilvēcība pāri visam!

 +10 [+] [-]

, 2016-02-01 03:45, pirms 8 gadiem
Pelnrušķītes stāsts!Vienreizēji!!
P.s. tik aizraujošas spēles sen nebij redzētas.Malači visi.Un vārtsargi monstri.

     [+] [-]

, 2016-02-01 03:47, pirms 8 gadiem
Vilis15 rakstīja: Uh, šis bija dulli.
Pēdējās minūtes finālā nezināju,ko darīt,cerēt,ka Skots iemetīs, vai pretinieki izlīzinās un Skots iemetīs uzvaras bullīti. Diezgan spraiga galotne.Paldies

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 03:53, pirms 8 gadiem
Vārtsargiem arī cepuri nost!
Slēpts komentārs: Ralfinolv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 03:56, pirms 8 gadiem
Tas tik ir stāsts! Tāds prieks par cilvēku, kurš tik daudz melnā darba darījis! Kkas vienreizējs!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-01 03:56, pirms 8 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 04:06, pirms 8 gadiem
Smagi šaubos vai kādreiz labāku All Star spēli redzēsim! Kaut kas neatkārtojams! SUPER!
Prieks par Skotu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-02-01 04:47, pirms 8 gadiem
Tad beidzot zvaigžņu spēle, kur komandas patiešām cīnās!!! Lieliski! Sen jau gribēju tādu redzēt, tās slidināšanās ir apnikušas. Ar šo formātu NHL būs trāpījuši desmitniekā.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 04:56, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Lai KHL iet ieskrieties
Jēga salīdzināt tik dažāda līmeņa līgas!? Katrs spēlē savā līmenī kādā prot, vai tad tāpēc ar NHL jāsalīdzina. Tad jau nekur citur vairs hokeju nevar spēlēt, ja nav kā NHL.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-01 05:11, pirms 8 gadiem
Kolosāls hokeja vakars, lieliski uztaisīta zvaigžņu mačošanās! Un kā trekns punkts uz i Džona Skota spēle, 2 goli un MVP! Liels prieks par čali! Būs atmiņas visam mūžam!
Slēpts komentārs: Prizs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-01 08:12, pirms 8 gadiem
jenkijs17 rakstīja: Ļoti baudāmi. Vīri tiešām spēlēja hokeju, nevis atslidoja.
Labāk skatos mazāk rezultatīvu spēli, bet tādu, kurā nav jāgarlaikojas. Te jums nav nekāds handbols... Nebūtu brīnums, ja tikpat labi kādam vārtsargam iedotu mvp.
Protams milzīgs prieks par Skotu! Cilvēcība pāri visam!
Kas tev pret handbolu?

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 08:40, pirms 8 gadiem
Pirmo reizi zvaigžņu spēle likās skatāma.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 08:44, pirms 8 gadiem
Prizs rakstīja: Kāda bija spēles likme? Ko ieguva uzvarētāji?
Tīri naudas ziņā - vienu miljonu USD uz visu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2016-02-01 08:45, pirms 8 gadiem
Padomju laikos viss bija labāk rakstīja: Keponiem svētki
Arturik, tev tik ļoti savulaik iepatikās vārdiņš "kepons", ka lieto to katrā otrajā teikumā un galīgi ne pa ķeksi.
Keponi ir keponi, nevis visi tie, kurus tu mēģini saukt par keponiem.
Slēpts komentārs: gacha94
1 2 3 4 5 6 193 komentāri