Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Hokeja diena Spicē

28. augustā, t/c Spice pie Informācijas centra, no plkst. 12:00 līdz 15:00 aicinām iesildīties gaidāmajai hokeja sezonai, tikties ar Latvijas izlases spēlētājiem, ierunāt video sveicienu sportistiem, kā arī laimēt lieliskas balvas.

Gatavojoties Ziemas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, visiem interesentiem piedāvājam iespēju tikties ar iemīļotajiem Latvijas Hokeja izlases spēlētājiem, saņemt sportistu autogrāfus, kā arī nofotografēties ar saviem favorītiem. Šajā dienā būs iespēja izbaudīt unikālo hokeja atmosfēru vēl pirms sezonas sākuma.

Pasākuma laikā darbosies interaktīvā studija, kur apmeklētāji varēs ierunāt novēlējumu un apsveikumus izlases spēlētājiem, savukārt hokejisti - nodot sveicienus saviem atbalstītājiem. Iegūtie video tiks apkopoti un būs redzami kvalifikācijas turnīra laikā uz Arēna Rīga ekrāniem.

Aktīvākajiem faniem tiks dota iespēja izmēģināt savas prasmes īpašajā hokeja trenažierī. Hokeja dienas laikā apmeklētāji aicināti piedalīties dažādos konkursos, kā arī citās sagatavotajās aktivitātēs.

Šis pasākums ir t/k Spice un Latvijas Hokeja federācijas īstenotais sadarbības projekts, tā mērķis ir aicināt ikkatru iepazīt un atbalstīt Latvijas nacionālo hokeja izlasi, kas startēs Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kurš šogad norisināsies no 1. līdz 4. septembrim Arēnā Rīga.

Šāds hokeja līdzjutēju pasākums t/c Spice norisināsies jau otro reizi. Aicinām visus sporta entuziastus, mīļotājus un fanus ņemt līdzi radus, draugus, paziņas un augusta pēdējo svētdienu, no 12:00-15:00, pavadīt t/c Spice.
Radīsim svētkus un atmodināsim hokeja garu kopā!