Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bazevičs karjeru turpinās NAHL

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Bazevičs karjeru turpinās NAHL
Kristaps Bazevičs
Foto: no spēlētāja personīgā arhīva

Latviešu hokejists Kristaps Bazevičs, kurš pirms vairākām dienām tika atbrīvots no Rietumu hokeja līgas kluba Prinsalbertas "Raiders" rindām, jau otrdien dosies uz Aļasku, lai pievienotos NAHL klubam Aļaskas "Avalanche", portālam Sportacentrs.com pavēstīja pats sportists.

Atgādināsim, ka šovasar Bazevičs tika izvēlēts CHL Ārzemnieku draftā, un sezonu jaunais hokejists uzsāka Prinsalbertas "Raiders" rindās, taču pēc divām klubā aizvadītām spēlēm tika atlaists. Iepriekš Bazevičs spēlēja Zviedrijā.

Kā portālam atzina pats spēlētājs, "Avalanche" bijuši tie, kas uzrunājuši Bazeviču, un, ja Kristapam izdosies parādīt labu sniegumu, pastāv iespēja, ka komandas galvenais treneris varētu aizsargu iekārtot kādā no USHL klubiem.

"Avalanche" galvenais treneris ir agrākais NHL spēlētājs Korijs Millens, kurš NHL aizvadījis 335 spēles, lielu daļu karjeras pavadot Eiropā, kā arī ASV izlases sastāvā piedalījies divos Ziemas Olimpisko spēļu turnīros.

Šo sezonu NAHL kluba Aberdīnas "Wings" rindās uzsāka arī Nils Semjonovs, taču pagājušajā sezonā bez Nila NAHL spēlēja arī Ralfs Freibergs (pašlaik USHL) un Ričards Bērziņš ("Prizma").

 +14 [+] [-]

, 2011-10-20 23:42, pirms 12 gadiem
Turies Bazuka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-10-21 07:28, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: NAHL tak ir tepat amatieru līga, Latvijā! http://www.nahl.lv/lat/news/
man atkal likās, ka labāk būtu, ja viņš spēlētu ADFHHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja