Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam 20. rezultativitātes punkts Čehijā, Golovkovam 1+1 Lielbritānijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Freibergam 20. rezultativitātes punkts Čehijā, Golovkovam 1+1 Lielbritānijā
Ralfs Freibergs. Foto: Jiří Zaňát / Zlin Press, hokej.zlin.cz

Čehijas Ekstralīgas turnīrā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas savā laukumā ar 3:5 piekāpās Brno "Kometa" komandai.

Freibergs laukumā pavadītajās 22:47 minūtēs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli (20, (3+17) punkts sezonā), veica divus metienus pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un lietderības koeficientu -2. "PSG Berani" ar 47 spēlēs iegūtiem 64 punktiem saglabā desmito pozīciju.

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) 7:44 minūtes laukumā bija uzbrucējs Toms Andersons, kura Langnavas "Tigers" mājās ar 0:1 zaudēja "Fribourg-Gotteron" komandai. Vārtsargs Ivars Punnenovs nebija "Tigers" pieteikumā. "Tigers" ar 59 punktiem ir desmitā 12 komandu konkurencē.

Tikmēr ne uzbrucējs Deniss Smirnovs, ne aizsargs Sandis Smons nebija Ženēvas "Servette" sastāvā 1:0 uzvarā viesos pār "Ambri-Piotta". "Servette" ar 83 punktiem saglabāja ceturto vietu.

Ar 69 punktiem septītajā pozīcijā saglabājās uzbrucēja Ronalda Ķēniņa (15:17 minūtēs izdarīja trīs metienus un nopelnīja lietderības koeficientu -1) "Lausanne", kas izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Rapersvīlas "Lakers".

Lielbritānijas Elites līgā (EIHL) trīs uzvaru sēriju nespēja turpināt Notingemas "Panthers", kas ar 2:6 kapitulēja Šefīldas "Steelers" priekšā. Panteru sastāvā par labāko spēlētāju kļuva Georgs Golovkovs, kurš guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Latvietis Elites līgā šosezon iekrājis 22 (5+17) rezultativitātes punktus.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja Frederikstadas "Stjernen", kas izbraukumā ar 1:2 zaudēja līderei Stavangeras "Oilers". Aizsargs Maksims Ponomarenko "Stjernen" sastāvā 19:33 minūšu laikā nopelnīja rezultatīvu piespēli un +/- koeficientu +1. Ponomarenko šosezon atzīmējies ar 13 (2+11) rezultativitātes punktiem. "Stjernen" ar 55 punktiem saglabāja sesto vietu kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/zapas/2795301/stats
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.hockey.no/live/BoxScore...