Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs pagarina līgumu ar "Tigers" un šovakar atgriezīsies laukumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Punnenovs pagarina līgumu ar "Tigers" un šovakar atgriezīsies laukumā
Ivars Punnenovs. Foto: scltigers.ch

Viens no Latvijas labākajiem hokeja vārtsargiem Ivars Punnenovs vēl uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar Šveices Nacionālās līgas (NLA) klubu Langnavas "Tigers", kā arī ir sadziedējis gūto savainojumu un šovakar atgriezīsies laukumā.

Punnenovs "Tigers" komandu ir pārstāvējis no 2015. gada un paredzams, ka 26 gadus vecais Latvijas izlasē 2017. gada pasaules čempionātā spēlējušais hokejists Langnavā paliks vismaz līdz 2022. gadam. Šovakar pulksten 20:45 pēc Latvijas laika "Tigers" uzņems Rapersvīlas "Lakers".

"Līguma pagarināšana ir ļoti nozīmīga tieši no sportiskā viedokļa. Tas komandai dod vēstījumu, ka klubs ir ielicis stabilus pamatus sportisko ambīciju realizēšanai dzīvē," izteicās "Tigers" treneris Marks Eihmans.

Pagājušajā sezonā Punnenovs bija komandas pirmais vārtsargs, piedaloties 38 mačos un atvairot 91,4% metienu. Šajā sezonā latvietis par vietu vārtos konkurēs ar citu hokejistu - 20 gadus veco Džanluku Dzaetu, kurš ir “Zug” akadēmijas audzēknis, bet uz “Tigers” pārcēlās tikai pirms šīs sezonas.

Bez Punnenova sezonu iesākusī "Tigers" aizvadītajās četrās Šveices čempionāta spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus, ar trīs punktiem ieņemot pēdējo vietu 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...
https://www.scltigers.ch/ivars-punn...

     [+] [-]

, 2020-10-20 12:27, pirms 4 gadiem
Cerēja ka iztiks bez Ivara, nekā, pēdējā vieta tabulā un nokārtām galvām bija jāzvana Punenovam!

     [+] [-]

, 2020-10-20 13:12, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Cerēja ka iztiks bez Ivara, nekā, pēdējā vieta tabulā un nokārtām galvām bija jāzvana Punenovam!
nemuldi un neizdomā tuftu! viņam bija līgums uz šo sezonu jau sen. līguma pagarinājums attiecas uz nākošo sezonu.