Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs sadziedējis savainojumu un atgriezies treniņos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Punnenovs sadziedējis savainojumu un atgriezies treniņos
Ivars Punnenovs. Foto: swisshockeynews.ch

Šveices kluba “SCL Tigers” vārtsargs Ivars Punnenovs, gatavojoties sezonai, iedzīvojās savainojumā. Tagad viņš atlabis, bet vēl nav zināms, vai laukumā dosies jau šonedēļ.

Sagatavošanās posmā 26 gadus vecais Ivars Punnenovs iedzīvojās gūžas savainojumā. “SCL Tigers” jaunajā sezonā aizvadījusi divas spēles, ielaižot desmit vārtus un tiekot pie viena punkta. Tiek vēstīts, ka Punnenovs atgriezies uz ledus un piedalās treniņos.

Šovakar “Tigers” izbraukumā spēkosies pret Ženēvas “Servette”, piektdien paredzēts duelis pret “Ambri-Piotta”, bet pagaidām nav zināms, vai latvietis sargās vārtus kādā no šiem mačiem.

Punnenovs “Tigers” rindās spēlē kopš 2015./16. gada sezonas. Pērn viņš bija komandas pirmais numurs, piedaloties 38 mačos un atvairot 91,4% metienu. Šajā sezonā latvietis par vietu vārtos konkurēs ar citu hokejistu - 20 gadus veco Džanluku Dzaetu, kurš ir “Zug” akadēmijas audzēknis, bet uz “Tigers” pārcēlās tikai pirms šīs sezonas.

Jāpiezīmē, ka Punnenovam pēc šīs sezonas beigsies līgums ar “Tigers”, un pārrunas ar viņu veikušas vairākas Šveices komandas. Tikmēr pašreizējā kluba vadība pieļāvusi iespēju, ka Punnenovs pēc gada kļūs par “Tigers” vislabāk apmaksāto spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...

     [+] [-]

, 2020-10-15 23:33, pirms 3 gadiem
Vińš jau tagad ir komandā vislabāk apmaksātais

Šveices medijos bija publicēts, ka pārcelsies uz Berni