Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim otrā uzvara Vācijā, Jansonam pirmie vārti VHL čempiones rindās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gudļevskim otrā uzvara Vācijā, Jansonam pirmie vārti VHL čempiones rindās
Kristers Gudļevskis. Foto: Jasmin Wagner/fischtown-pinguins.de

Veiksmīgu spēli Vācijas hokeja līgā (DEL) aizvadījis vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem, palīdzot Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" ar 3:2 viesos pieveikt Krēfeldes "Pinguine".

Gudļevskis aizvadītajās trīs spēlēs kaldinājis divas uzvaras, vidēji mačā savos vārtos ielaižot 2,33 ripas un kopumā atvairot 92,22% metienu. "Fischtown Pinguins" ar 26 spēlēs nopelnītiem 39 punktiem pakāpās uz piekto pozīciju DEL kopvērtējumā.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) zaudējumu piedzīvojusi Leonīda Tambijeva trenētā turnīra pašreizējā čempione Karagandas "Saryarka", kas savā laukumā ar 3:5 atzina Kazaņas "Bars" pārākumu. Kazahstānas klubs līdz astotajai minūtei ieguva 2:0 vadību, pirmos no vārtiem gūstot aizsargam Eduardam Hugo Jansonam (šosezon iekrājis 1+4), taču izgāza mača turpinājumu, ar 33 spēlēs izcīnītu 41 punktu saglabājot sesto vietu VHL 2. konferencē.

Jansons laukumā pavadītajās 18:23 minūtēs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu un lietderības koeficientu -1. Cits latviešu aizsargs Edgars Siksna 20 minūtēs un 56 sekundēs veica trīs metienus pa vārtiem. Savukārt "Saryarka" uzbrucējs Edgars Kulda 17:29 minūtēs izdarīja vienu metienu.

Citā VHL mačā uzbrucējs Artūrs Ozoliņš šovakar savainojuma dēļ palika ārpus sastāva, viņa pārstāvētajai Toljati "Lada" mājās ar 4:1 sakaujot Iževskas "Izhstal", tādējādi izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas un ar 48 punktiem 33 mačos saglabājot ceturto vietu 1. konferencē.

Šajā konferencē ar 36 punktiem 33 spēlēs septītajā vietā ir ģenerālmenedžera Normunda Sējēja Taškentas "Humo". Uzbekistānas komanda pagarinājumā ar 1:2 piekāpās VHL vicelīderei Maskavas "Zvezda" (55 punkti), kam šī bija 12. uzvara pēc kārtas.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.del.org/event/krefeld-p...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-12 06:34, pirms 4 gadiem
Jākļūst daudz maz stabilam, protams būs melnās dienas bet nejau vienu spēli bez maz sausā nostāvēt un nākamajā 4, 5 bankas salaist! Bet tā, lai protams veicas Vācijā!