Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birziņa pārstāvētā Tulsas "Oilers" turpmāk spēlēs ECHL

Birziņa pārstāvētā Tulsas "Oilers" turpmāk spēlēs ECHL
Ričards Birziņš
Foto: www.hockeynytt.no

Latviešu hokejista Ričarda Birziņa pārstāvētā Tulsas "Oilers" komanda turpmāk startēs ECHL (kādreiz - Austrumkrasta hokeja līga).

Tulsas "Oilers" kopš līgas dibināšanas 1992. gadā spēlēja Centrālajā hokeja līgā (CHL), kas tagad beigusi savu pastāvēšanu. CHL atlikušās septiņas komandas - "Oilers", Allenas "Americans", Bremptonas "Beast", Misūri "Mavericks", Kvadsitijas "Mallards", Repidsitijas "Rush" un Vičitas "Thunder" - turpmāk piedalīsies ECHL čempionātā.

Tādējādi 27. ECHL sezonā piedalīsies 28 komandas. Regulārais čempionāts sāksies nākamo piektdien, 17. oktobrī, bet noslēgsies 11. aprīlī. Spēļu kalendārs un play-off izspēlēs kārtība tiks paziņota vēlāk.

25 gadus vecais Birziņš pagājušajā sezonā aizvadīja 20 spēles Norvēģijas komandas Tensbergas "Vikings" rindās, gūstot divus vārtus un izdarot 14 rezultatīvas piespēles. Pēc tam pārcēlās uz Itālijas klubu "SG Cortina", kura sastāvā regulārā čempionāta piecos mačos nopelnīja piecas rezultatīvas piespēles, bet play-off desmit spēlēs izcēlās ar gūtiem vārtiem un trim piespēlēm.

Pirms tam aizsargs ir pārstāvējis vairākas Latvijas komandas, kā arī Kazahstānas klubu Atirau "Beibarys".

Izmantotie resursi:
echl.com

     [+] [-]

, 2014-10-08 12:29, pirms 10 gadiem
ECHL mājas lapā vēl nav ielikti

     [+] [-]

, 2014-10-08 13:07, pirms 10 gadiem
tas priecē! līmeni augstāk!

     [+] [-]

, 2014-10-08 13:18, pirms 10 gadiem
Martini12 rakstīja: tas priecē! līmeni augstāk!
teorētiski jā, bet par to grūti spriest. Tiesa pēdējos gados CHL klubi stipri kūleņoja finansiāli. Bet fakts, ka Ziemeļamerikā nomirst kārtējā minorlīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 14:27, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Nu Birziņš baigi novinējis ar šo situāciju. ECHL , tad jau AHL ar nav tik nereāli.
Lai nedraftēts spēlētājs, bez līguma ar kādu sistēmu no ECHL komandas, kurai nav nekādu saistību ar augstāk esošo līgu komandām tiktu AHL ir... jānotiek ļoti veiksmīgai apstākļu sakritībai.

Par to līmeni. Jā, pēdējos gados CHL bija lejupslīde un panīkums, taču pirms tam ECHL un CHL bija vienāda līmeņa līgas, tikai ECHL kotējās augstāk, jo tur bija vairāk NHL sistēmu komandu.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:35, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lai nedraftēts spēlētājs, bez līguma ar kādu sistēmu no ECHL komandas, kurai nav nekādu saistību ar augstāk esošo līgu komandām tiktu AHL ir... jānotiek ļoti veiksmīgai apstākļu sakritībai.

Par to līmeni. Jā, pēdējos gados CHL bija lejupslīde un panīkums, taču pirms tam ECHL un CHL bija vienāda līmeņa līgas, tikai ECHL kotējās augstāk, jo tur bija vairāk NHL sistēmu komandu.
Freibergs bez pieraksta spēlē AHL

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 19:28, pirms 10 gadiem
dobrecovs rakstīja: Freibergs bez pieraksta spēlē AHL
Nevajag jaukt divas lietas - noslēgt AHL līgumu un tur spēlēt, vai noslēgt ECHL līgumu un bez nekādas saistības kā komandai, tā spēlētājam, tikt AHL.

Nesaku, ka tas ir NEREĀLI, bet ir jāsakrīt daudz kam, jo visas komandas no sākuma skatās uz savu rezervi, tad uz savā rīcībā esošajiem spēlētājiem, kam nav NHL līgumu (te vēl var tikt izskatīts maiņu variants, ja kād izdevīgs ir) un tikai tad vienības skatās uz citās minorlīgas komandās spēlējošajiem.

     [+] [-]

, 2014-10-08 21:48, pirms 10 gadiem
dobrecovs rakstīja: Freibergs bez pieraksta spēlē AHL
Atnāca puiši ar NHL līgumiem un nu Freibergs nonāk ECHL.