Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Vitkovice" nolemj bez punktiem esošo Razgalu paturēt līdz sezonas beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Vitkovice" nolemj bez punktiem esošo Razgalu paturēt līdz sezonas beigām
Frenks Razgals. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Čehijas komanda Vītkovices "Ridera" paziņojusi, ka pēc pārbaudes laika līguma beigām pieņemts lēmums ar latviešu uzbrucēju Frenku Razgalu noslēgt līgumu līdz sezonas beigām.

23 gadus vecais Razgals sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" rindās, piecās spēlēs pie punktiem netiekot. Tāpat viņš aizvadīja sešus mačus "Liepājā", izceļoties ar trim vārtu guvumiem Latvijas čempionātā. Novembra vidū Razgals atstāja "Dinamo" sistēmu, parakstot pārbaudes laika līgumu ar "Vitkovice".

Čehijas komandas sastāvā Razgals piedalījies 15 spēlēs, paliekot bez rezultativitātes punktiem un sakrājot negatīvu lietderības koeficientu -7. Neskatoties uz neglaimojošajiem statistikas rādītājiem, vienība vakar paziņoja, ka ar Razgalu noslēgts līgums līdz sezonas beigām.

"Vitkovice" rezultatīvākais spēlētājs ir Roberts Bukarts, kurš 28 spēlēs ticis pie 30 punktiem. Savu tuvāko sekotāju viņš apsteidz par 11 punktiem, bet Čehijas līgas kopvērtējumā ieņem septīto pozīciju. Priekšā atrodas četri čehi un divi slovāki. Tikmēr "Vitkovice" Čehijas līgā ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Razgals pārstāvējis Latvijas izlasi 2017. un 2018. gada pasaules čempionātos, kopā aizvadot desmit spēles un ar punktiem neizceļoties.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/1141451441...

     [+] [-]

, 2020-01-08 11:00, pirms 4 gadiem
Vaicas gan Frenkam. Cerams, ka vismaz vienu golu iemetīs.

  -3 [+] [-]

, 2020-01-08 11:12, pirms 4 gadiem
Monstrs, 15 speles, bez punktiem

     [+] [-]

, 2020-01-08 11:22, pirms 4 gadiem
Pāris vārdos par šo rakstu -
* 23 gadus vecais Razgals sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" rindās, piecās spēlēs pie punktiem netiekot.

*Čehijas komandas sastāvā Razgals piedalījies 15 spēlēs, paliekot bez rezultativitātes punktiem un sakrājot negatīvu lietderības koeficientu -7.

*Razgals pārstāvējis Latvijas izlasi 2017. un 2018. gada pasaules čempionātos, kopā aizvadot desmit spēles un ar punktiem neizceļoties.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-08 11:48, pirms 4 gadiem
Gan jau Frenks vel iejutīsies Čehijas līgā. Veiksmi Frenkijam!

     [+] [-]

, 2020-01-08 13:37, pirms 4 gadiem
Gan jau nācās nolaist līguma summu līdz lejai.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-08 15:23, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Gan jau Frenks vel iejutīsies Čehijas līgā. Veiksmi Frenkijam!
aha, puscempionats vajadzigs lai iejustos

  +2 [+] [-]

, 2020-01-08 16:08, pirms 4 gadiem
Te jums arī ir atbilde uz jautājumu - kam vajadzīgs tāds Rīgas "Dinamo"! Lai būtu kur spēlēt tādiem Ģēģeriem, Lipsbergiem, Bērziņiem, Batņām, arī Meijām, Pavloviem, Balinskiem u.c.! Bez "Dinamo", kur tagad būtu tie paši Trastašenkovs, Voris, Grīnbergs, Liepiņš? Bet viņi gandrīz visi kandidēs uz vietu izlasē un viena daļa arī aizbrauks uz pasaules čempionātu!

     [+] [-]

, 2020-01-08 18:29, pirms 4 gadiem
arcuna rakstīja: Te jums arī ir atbilde uz jautājumu - kam vajadzīgs tāds Rīgas "Dinamo"! Lai būtu kur spēlēt tādiem Ģēģeriem, Lipsbergiem, Bērziņiem, Batņām, arī Meijām, Pavloviem, Balinskiem u.c.! Bez "Dinamo", kur tagad būtu tie paši Trastašenkovs, Voris, Grīnbergs, Liepiņš? Bet viņi gandrīz visi kandidēs uz vietu izlasē un viena daļa arī aizbrauks uz pasaules čempionātu!
Grūti ir novērtēt, kas ir labāk; ar vai bez DR. Bez DR mūsējie spēlēja Eiropā, bet kad uztaisīja DR un ataicināja viņus spēlēt pie sevis, tad viņi bija konskurētspējīgi KHL, kura pirmos gadus bija ievērojami spēcīgāka nekā tagad, jo tad čaļiem vajadzēja rādīt meistarību, strādāt, lai iekļūtu ārzemju klubu sastāvā.

Kopš ir radīts HK Rīga, no tās uz lielo arēnu izgāja ļoti maz spēlētāju; laikam pat vienas rokas pirkstu būs par daudz, lai saskaitītu visus tos, kas no HK Rīga kaut ko hokejā ievērojamu sasniedza. Un tas ir 10 gadu laikā. Tas ir stipri par maz! Mākslīgi jau tiek celti jaunie spēlētāji no HK Rīga uz DR, bet reāli viņu līmenis neatbilst KHL. Pēc meistarības KHL iekļuva Indrašis, Zīle un Balinskis; var būt, vēl kādu aizmirsu, bet stipri vairāk viņu nav. Gudļevskis laikam neskaitās, jo viņš gāja caur Amerikas skolu, kura viņa līmeni ievērojami pacēla. Desmitiem jauno spēlētāju izgāja pa šiem gadiem caur HK Rīga; kur viņi ir tagad?! Visi bija tik netalantīgi, ka viņiem bija jāpazūd no hokeja skatuves? Šaubos.

Jā, ir spēlētāji (tas pats Meija), kurus Dinamo pacēla, taču viņi patiesībā jau pirms Dinamo bija spēcīgāki nekā mūsu šodienas jaunie spēlētāji. Viņi junioru vecumu pārdzīvoja pirms HK Rīga, un viņi līmenis bija augstāks par šodienas HK Rīga spēlētāju līmeni. Tāpēc viņi spēja vilkt pirmo gadu KHL līmeni, kurš (atkārtošos) bija augstāks nekā šodien.

Meija un Pavlovs nav slikti spēlētāji, tikai, man šķiet, ka šodienas DR treneri viņus nemāk izmantot. Gan pie Šuplera DR, gan pie Nolana un Hārtlija izlasē viņi izskatās zolīdāk, spēlē labāk.

Līdz ar to, man nešķiet, ka DR devums LV hokejam ir vērtējams tikai ar + zīmi. Kaut ko DR deva tiem, kuri pirms tam jau bija gatavi KHL līmenim, bet tālāk - tukšums. Diemžēl.