Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukstem 1+1, Mitenam uzvara, Grigals neglābj no zaudējuma Aļasku

Andris Liepa
Andris Liepa

Čukstem 1+1, Mitenam uzvara, Grigals neglābj no zaudējuma Aļasku
Kārlis Čukste. Foto: gobobcats.com

NCAA čempionātā pagājušajā naktī rezultatīvu spēli aizvadīja aizsargs Kārlis Čukste, uzvaru izcīnīja vārtsargs Mareks Mitens, bet neveiksmi piedzīvoja vairāku latviešu pārstāvētā Aļaskas-Fērbenksas Universitāte.

Kārlis Čukste guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, palīdzot Kvinnipekas "Bobcats" nospēlēt neizšķirti 4:4 ar Brokas Universitāti. Latviešu aizsargs otrā perioda 17. minūtē samazināja rezultāta starpību, panākot 2:3, bet trešā perioda 5. minūtē asistēja Nikam Džermēnam, kurš panāca 3:4. Kopumā šajā mačā Čukste izdarīja sešus metienus un spēli pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

Zaudējumu piedzīvoja vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētā Aļaskas-Fērbenksas Universitātes komanda "Nanooks", kas ar 0:3 piekāpās Denveras Universitātes "Pioneers". Aļaskas komandas vārtus šajā mačā sargāja Gustavs Grigals, kurš pavasarī bija Latvijas izlases trešais vārtsargs pasaules čempionātā Slovākijā. Grigals aizvadītajā naktī atvairīja 28 no 30 pretinieku metieniem. Tikmēr uzbrucējs Ēriks Žohovs izpildīja sešus metienus, uzvarēja trīs no septiņiem iemetieniem un maču pabeidza ar lietderības koeficientu -1, bet aizsargs Roberts Kaļķis izdarīja trīs metienus un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

"Nanooks" komandas sastāvā šai sezonai pieteikti vēl divi Latvijas jaunie hokejisti - aizsargi Markuss Komuls un Kristaps Jākobsons, bet par treneri Aļaskas-Fērbenksas Universitātē strādā Kārlis Zirnis.

Mareks Mitens atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem, bet viņa pārstāvētā Leiksuperioras štata Universitāte ar 4:3 pieveica Merimakas "Warriors" komandu. Tikmēr "sauso" zaudējumu cieta Eduarda Tralmaka Meinas Universitāte, kas 0:5 kapitulēja Ņūbransvikas Universitātei, piedzīvojot otro smago zaudējumu divu dienu laikā (iepriekšējā naktī 0:7). Tralmaks nopelnīja četras soda minūtes par diviem mazajiem pārkāpumiem.

Visbeidzot Arizonas Universitāte bez Filipa Bunča un Gvido Jansona sastāvā ar 6:4 pieveica Mērsihērstas Universitātes komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.uscho.com/scoreboard/

     [+] [-]

, 2019-10-07 11:59, pirms 5 gadiem
Droshvien nakamsezon uz Sharks, vai varbut kadu citu komandu!

     [+] [-]

, 2019-10-07 13:51, pirms 5 gadiem
Protams, vel ir japarsledzas uz pieaugusho hokeju, bet domaju, ka mums aug NHL aizsargs. Nākošgad sāks AHL un tad jau redzesim, bet materials ir ljoooti labs.

     [+] [-]

, 2019-10-08 07:36, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Protams, vel ir japarsledzas uz pieaugusho hokeju, bet domaju, ka mums aug NHL aizsargs. Nākošgad sāks AHL un tad jau redzesim, bet materials ir ljoooti labs.
Nav jau obligāti pēc Universitātes jāpaliek hokejā, starp citu Var iet strādāt citu darbu, ja jau būs izglītība un valodas zināšanas. Hokejs - smags darbs, daudz ir jābūt prom no ģimenes, nekad nevar zināt, kur spēlēsi rīt... Tas varētu nogurdināt.