Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

ECHL čempions Rubīns noslēdz jaunu līgumu ar Toronto "Marlies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

ECHL čempions Rubīns noslēdz jaunu līgumu ar Toronto "Marlies"
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto "Marlies"

Amerikas Hokeja līgas klubs Toronto "Marlies" šodien paziņoja, ka pagarināti līgumi ar pieciem spēlētājiem. Vienīgais aizsargs viņu pulkā ir 21 gadu vecais latvietis Kristiāns Rubīns.

Rubīnam pagājusī sezona bija pirmā profesionālajā hokejā. Tās lielāko daļu viņš pavadīja ECHL komandā Ņūfaundlendas "Growlers", regulārajā čempionātā aizvadot 56 spēles un sakrājot 18 punktus. Vienībai tā bija pirmā sezona vēsturē, un tieši latvietis guva pirmos vārtus. 17 izslēgšanas cīņās viņš pievienoja 1+2, palīdzot "Growlers" triumfēt cīņā par Kellija kausu.

Vēl 15 spēles Rubīns aizvadīja "Marlies" rindās, izceļoties ar trim rezultatīvām piespēlēm. Vēl viens mačs viņa kontā "play-off" laikā. Šodien Nacionālās hokeja līgas kluba Toronto "Maple Leafs" fārmklubs paziņoja, ka pagarināti līgumi ar pieciem hokejistiem, kuri palīdzēja "Growlers" triumfēt ECHL, un viens no viņiem ir Rubīns.

Bez viņa noslēgtas jaunas vienošanās ar uzbrucējiem Metu Bredliju, Breidiju Fergusonu, Zaku O'Braienu un Skotu Pūliju. O'Braiens ar 53 mačos sakrātajiem 68 punktiem kļuva par "Growlers" uzbrukuma līderi.

Rubīnam tā būs ceturtā sezona Ziemeļamerikā pēc kārtas. Pirms tam viņš divus gadus pavadīja Rietumu junioru hokeja līgas komandā "Medicine Hat Tigers".

Aizsargs pārstāvēja Latvijas izlasi 2018. gada pasaules čempionātā Dānijā. Rubīns piedalījās astoņās spēlēs, izceļoties ar diviem punktiem. Tieši viņa gūtie vārti ļāva pirmo reizi 20 gadu laikā atņemt punktus kanādiešiem.

Izmantotie resursi:
Marlies Re-Sign Five Players – Toronto...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 19:13, pirms 5 gadiem
Veiksmi Rubīn tikt pie NHL večiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-07-03 19:33, pirms 5 gadiem
Kristiāns labi izsities skatos. Malacis, lai veicas!

     [+] [-]

, 2019-07-03 20:48, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Kristiāns labi izsities skatos. Malacis, lai veicas!
ko dinamkas kepons var zināt kaut ko par izsišanos...par katra hokejista noslēgto līgumu, ko atrefē spirtacentrā , rakstot identisku liriku!

  +2 [+] [-]

, 2019-07-03 21:13, pirms 5 gadiem
Spriežot pēc raksta līgums ir ar AHL komandu tā kā NHL spēlēt varēs tikai tad kad slēgs atsevišķu līgumu ar NHL. Nezinu par ko šeit priecājas komentētāji. Jā kāpiens uz augšu ir, bet līdz NHL vēl ļoti tālu

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 21:14, pirms 5 gadiem
dzintars_kants_105526614064137 rakstīja: Turpinas progreset, galvenais ar Kolhozniekiem nesapiities
Izskatas, ka tu pats esi viens kartigs kolhoznieks! Bravo!

     [+] [-]

, 2019-07-03 21:43, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Spriežot pēc raksta līgums ir ar AHL komandu tā kā NHL spēlēt varēs tikai tad kad slēgs atsevišķu līgumu ar NHL. Nezinu par ko šeit priecājas komentētāji. Jā kāpiens uz augšu ir, bet līdz NHL vēl ļoti tālu
Un priekš izlases AHL līmenis ir ļoti augsts.

     [+] [-]

, 2019-07-03 22:01, pirms 5 gadiem
coffijs rakstīja: Un priekš izlases AHL līmenis ir ļoti augsts.
liekam izlasi vienreiz mierā līgas līmeņojot...

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 22:01, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ko dinamkas kepons var zināt kaut ko par izsišanos...par katra hokejista noslēgto līgumu, ko atrefē spirtacentrā , rakstot identisku liriku!
Un tu esi tas lielais super-puper eksperts, kas ir redzējis katru Rubīna spēli un tev Toronto sistēmas menedžeri atreferē savus nākotnes plānus Rubīna sakarā vai arī parasts tukšpļūtis, kă visi pārējie te SC "eksperti", kas kaut ko ir palasījis, kaut ko redzējis un uzreiz jūtas superzinošais par visu ZA hokejā notiekošo...

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 23:14, pirms 5 gadiem
WKS rakstīja: Un tu esi tas lielais super-puper eksperts, kas ir redzējis katru Rubīna spēli un tev Toronto sistēmas menedžeri atreferē savus nākotnes plānus Rubīna sakarā vai arī parasts tukšpļūtis, kă visi pārējie te SC "eksperti", kas kaut ko ir palasījis, kaut ko redzējis un uzreiz jūtas superzinošais par visu ZA hokejā notiekošo...
konkrēti pa tēmu bez lirikas izsities kaut kur vari pateikt kaut ko? jeb vienkārši esi tād pats dinamkas kepons , kas beztēmā muld par izsišanos?

     [+] [-]

, 2019-07-04 01:28, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: konkrēti pa tēmu bez lirikas izsities kaut kur vari pateikt kaut ko? jeb vienkārši esi tād pats dinamkas kepons , kas beztēmā muld par izsišanos?
Es vismaz personīgi esmu skatījies Marlies padsmit spēles un vairāk skatos AHL spēles kā KHL. Šad tad dzīvajā aizeju paskatīties Rīgas spēles, jo leģi šad tad simpātiski (spēles stila) ziņā. Man personīgi Maple Leafs un tā fārmklubs Toronto Marlies ir favorīti, tur aizsargi un pārējie spēlētāji ir diezgan labi. Es tikai saku, ka priecē ka Kristiāns ir labā līmeņa klubā ticis un parakstījis līgumu.

     [+] [-]

, 2019-07-04 06:59, pirms 5 gadiem
Īsts dārgakmenis, īsts RUBĪNS ir šis latvju jauneklis, jaunais hokeja censonis.
Vinš vēl ilgi mirdzēs starp spožākajām zvaigznēm pie pasaules hokeja debesīm

     [+] [-]

, 2019-07-04 07:02, pirms 5 gadiem
Un atceramies, ka ar nr44 hk Rīga2000 spēlēja legendārais aizsargs Normunds Sējējs