Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Masaļskis: "Izlasē ne vienmēr ir skaidrs, kas notiek uz laukuma"

Masaļskis:  "Izlasē ne vienmēr ir skaidrs, kas notiek uz laukuma"
Edgars Masaļskis
Foto: khl.ru

Latvijas izlases un Hantimansijskas "Yugra" vārtsargs Edgars Masaļskis ir apmierināts par lielu spēles laiku klubā. Viņam gribētos, lai izlasē un klubā būtu vārtsargu treneris. Vēlas atkal spēlēt Rīgas "Dinamo" klubā. Norāda izlases galvenās problēmas - pietrūkst augstas klases hokejistu, spēlētāji nespēj izpildīt trenera prasības.

Hantimansijskas "Yugra" kluba vārtsargs viņš ir jau trešo sezonu, un šajā sezonā tiek sevišķi daudz spēlēt... "Tagad esmu nospēlējis vairāk kā iepriekšējā sezonā un arī vairāk kā savā pirmajā sezonā šajā klubā. Tas ir lieliski," atzīst latviešu leģionārs.

Masaļskis atklāj, ka nebūtu nekas pretī palikt Hantimansijskā uz vēl vienu sezonu, tomēr gribētos uzspēlēt arī Rīgas Dinamo… "Varbūt jau nākamajā sezonā spēlēšu Rīgā vai kaut kad vēlāk, bet varbūt nekad… Tas atkarīgs arī no tā, ko vēlēsies Dinamo klubs," saka Masaļskis. "Pirms trim gadiem es gribēju palikt Rīgā, tomēr cerēju arī uz atbilstošu atalgojumu, tāpēc nācās doties tur, kur piedāvāja vairāk naudas. Tāda ir dzīve."

Klubā nav vārtsargu trenera, tāpēc nākas izlīdzēties kaut kā citādi… "Nākas pašam analizēt spēli, gatavoties mačiem un izdomāt vingrinājumus. Tagad galvenā konsultante ir mana sieva," atklāj vārtsargs. "Viņa mani iedvesmo un nomierina. Vismaz ir kāds, ar ko parunāt par hokeju."

Latvijas hokeja izlasē arī nav vārtsargu trenera… "Dzirdēju, ka federācija plāno aicināt Artūru Irbi, bet tas būs atkarīgs no viņa veselības stāvokļa. Šobrīd viņš nevar iziet uz ledus."

Masaļskis nosauc galvenās problēmas Latvijas izlasē… "Uzskatu, ka mums pietrūkst augstas klases spēlētāju. Iepriekšējā gadā nomainījās galvenais treneris - it kā būtu laiks jau pierast, tomēr pagaidām neizdodas. Tas, ko mēs darījām Oļega Znaroka vadībā, ļoti atšķiras no tā, ko prasa Teds Nolans. Starpība ir milzīga. Pagaidām nespējam izpildīt trenera prasības," atzīst izlases vārtsargs. "Znaroka sistēmu zinājām pilnībā. Katrs zināja, kas jādara. Arī man kā vārtsargam bija vieglāk. Tagad sistēma nav tik ļoti ielāgota. Man ne vienmēr ir skaidrs, kas notiek uz laukuma."

Izmantotie resursi:
fanzone.khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2013-01-30 16:29, pirms 11 gadiem
ceru, ka Edžus nākošgad spēlēs Dinamo! Pats ar grib
Slēpts komentārs: Poish
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-01-30 18:09, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Domā viņš grib spēlēt slīkstošā kuģī? Yugra ir vismaz komanda ar raksturu.
viņš tak saka, ka grib

  -3 [+] [-]

, 2013-01-30 18:37, pirms 11 gadiem
Tajā khl.ru lapā ir pilna intervija. Nu kāpēc sc vajag puslapā kaut kādu īso, brīvo tulkojumu likt?

  +8 [+] [-]

, 2013-01-30 18:39, pirms 11 gadiem
Gaidam tevi Edgar uz izlasi! Un protams uz Dinamo. Būtu jau vairāk, kā skaisti, ja nākamgad RD vārtsargu līnija sastāvētu no trīs letiņiem. Edgars Māris un Kristers, bet protams vēl ir arī Muštukovs, kurš ir līdzīgā līmenī ar Jučeru.
Lai veicas tev!

  +8 [+] [-]

, 2013-01-30 18:39, pirms 11 gadiem
krkr rakstīja: Tajā khl.ru lapā ir pilna intervija. Nu kāpēc sc vajag puslapā kaut kādu īso, brīvo tulkojumu likt?
Tie, kas nesaprot krievu valodu - tiem ir prieks par šādu gabalu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-01-30 18:53, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: Masaļskim ir jāpaliek Yugra komandā,nevajag visai izlasei spēlēt kopā!
Kāda visa izlase kopā? Tie laiki jau sen, kā aiz muguras!!!! Miķelis, Lauris, Sprukts, Kulda, Bārtulis, Pujacs, vēl gan jau, ka pēc šīs sezonas kāds aizies.
Ir jau vēl arī no eriopas līgām spēlētaji, tā, kā no Rd tik viena maiņa labākajā gadījumā divas būs.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:58, pirms 11 gadiem
Dinamo pienesums izlasei var izrādīties šogad visai mazs un grūti būs pārējiem puikām Dinamo spēlētājus atradināt no lūzeru psiholoģijas.Izlasei februārī vajadzīgas uzvaras!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 19:07, pirms 11 gadiem
KarstgalvisLaur4a rakstīja: R.Dinamo vadìba jau Edzhu patrieca takà kaut kàdu nekam nederígu suni,brìnums ka vel viñsh pie shiem grib spèlèt!
Kurš teica, ka patrieca? Piedāvāja cenu - Edgars negribēja un viss!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2013-01-30 19:16, pirms 11 gadiem
Poish rakstīja: Ceru, ka Saskaņas centrs ar Nilu priekšgalā iekļūs valdībā!
ceru ka atnaks vienradzis un tevi sadurs!(akna ar karoti)

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 19:20, pirms 11 gadiem
raivisss rakstīja: ceru, ka Edžus nākošgad spēlēs Dinamo! Pats ar grib
es ar ceru bet Savicka domu gajiens:Latvietis kas mak spelet hokeju?
Ne mana komanda!Ara!Ara!
P.S . Panemsim Gagarinu ar Kenijiesiem!

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 20:16, pirms 11 gadiem
Edža ir malacis un ir varturargs kursh ne tikai stav stabili bet ari glabj atshkiriba no telkvista!!! Dinamo tads noderetu bet ar to domashanu kas ir savickim , ulmenam un parejiem pajoļiem kas ir Dinamo galvgali, ari masivajam tur nav ko mekleet!!! briziem liekas ka tie nejagas kas saprot no hokeja cik cūka no aviacijas ir velme nogremdet gan Dinamo gan latvijas izlasi un tas Jaunos audzeknjus. ES PAR RĪGAS DINAMO, LATVIJAS IZLASI UN PAR TO LAI KOMADAS VALDES UN PAREJIE PRIEKSHNIECINJI IR AR HOKEJA DOMASHANU NEVIS MELNIEM MERŠIEM UN DARGAM MAUKAM GALVĀ

  +2 [+] [-]

, 2013-01-30 22:58, pirms 11 gadiem
Malacis Edgars. Lai viņam veicas un es ceru, ka būs viņam iespēja spēlēt Dinamo. Varbūt pie citas vadības, bet noteikti būs. Tagad gaidām izlasē un lai veicas.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-31 01:29, pirms 11 gadiem
nez kāpēc liekas,ka Edgars Dinamo ir vairāk vajadzīgs,kā viņam Dinamo, varētu būt tas trūkstošais posms kopš Ozo aiziešanas komandas ģērbtuvē

     [+] [-]

, 2013-01-31 18:52, pirms 11 gadiem
Ģinamo, Roģina -иğиоты так только могут писать.