Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Nometni papildina arī Sotnieks, veselības problēmas Saulietim un Jeļisejevam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nometni papildina arī Sotnieks, veselības problēmas Saulietim un Jeļisejevam
Kristaps Sotnieks
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Latvijas hokeja izlases treniņnometni šodien papildinājis ne tikai kapteinis Kaspars Daugaviņš, bet arī aizsargs Kristaps Sotnieks. Arī viņš darbojās pēc individuālas programmas.

Latvijas valstsvienība 2017. gada pasaules čempionātu sāks 6. maijā ar spēli pret Dāniju, savukārt šajā nedēļas nogalē priekšā pirmie pārbaudes mači. Pretī stāsies Krievijas olimpiskā izlase, kas veidota no jaunajiem hokejistiem, un visplašāk pārstāvēta Maskavas CSKA komanda – desmit spēlētāji.

Jau ziņojām, ka izlases nometni šodien papildināja kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš sezonas noslēgumā lauza roku. Savainojums izārstēts, tomēr par sevi liek manīt iepriekš savainotā kāja. Ja bez slodzēm uzbrucējs jūtas labi, tad kājas reakcija slodzes laikā pagaidām nav skaidra. Tādējādi Daugaviņš nesteidzas uz ledus un trenējas individuāli.

Šodien valstsvienības rindas papildinājis arī aizsargs Kristaps Sotnieks, kurš arī darbojas pēc individuālas programmas, atsevišķi no citiem hokejistiem. Viņš sezonu aizvadīja Toljati "Lada" galvenā trenera Arta Ābola vadībā, 56 mačos izceļoties ar sešiem vārtiem un astoņām piespēlēm.

Laukumā vidēji pavadot 22:22 minūtes, Sotnieks bija komandas līderis, tomēr "Lada" nespēja iekļūt Gagarina kausa izslēgšanas mačos, Austrumu konferencē ierindojoties priekšpēdējā vietā. Sotnieks četrus no sešiem vārtiem iemeta skaitliskajā vairākumā, un starp aizsargiem viņš bija labākais snaiperis.

Savukārt veselības problēmu dēļ ar Latvijas izlasi vairs netrenējas divi Rīgas "Dinamo" uzbrucēji – Nikolajs Jeļisejevs un Kaspars Saulietis. Pirmais aizvadīja 24 spēles un savāca trīs punktus, bet otrajam 37 mači un arī trīs punkti. Saulietis kopš 19. janvāra laukumā vairs nedevās.

Gan 1., gan 2. aprīlī duelis pret Krievijas olimpisko spēli sāksies pulksten 17:00, mači norisināsies "Arēnā Rīga". Pēcāk Latvijas izlase pret Baltkrieviju spēlēs Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

  -3 [+] [-]

, 2017-03-29 17:48, pirms 7 gadiem
Saulem poha moca?

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 18:57, pirms 7 gadiem
devils435 rakstīja: Saulem poha moca?
Jāpalīdz sieviņai produkti reklamēt

  -3 [+] [-]

, 2017-03-29 20:54, pirms 7 gadiem
Sveiki!

Lūdzu aizpildīt aptauju anketu par nodokļiem Latvijā, kas prasīs 2-5 minūtes.

https://goo.gl/forms/iFUWyH1Z2FgbFYUH2
Paldies jau iepriekš

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 21:04, pirms 7 gadiem
Saule atkal nesapratīs kā jāspēlē mazākuma,bet pajautās pēc turnīra.