Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

IIHF runā ar apdrošinātājiem un vilcinās ar lēmumu par PČ atcelšanu

Jānis Celmiņš

IIHF runā ar apdrošinātājiem un vilcinās ar lēmumu par PČ atcelšanu
Foto: IIHF

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) video konferencē ar pasaules čempionāta sponsoriem un dalībnieču pārstāvjiem vēl nav pieņēmusi lēmumu par augstākās divīzijas turnīra Šveices pilsētās Lozannā un Cīrihē atcelšanu, vēstīts tās mājaslapā.

Lēmums atcelt čempionātu pagaidām nav pieņemts, jo IIHF konsultējas ar apdrošinātājiem, lai saņemtu kompensāciju, gadījumā ja turnīrs tiks atcelts, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

Lēmuma pieņemšana atlikta uz aptuveni nedēļu. Ja čempionāts tiks atcelts, tad apdrošināšanas atlīdzību vispirms saņems IIHF, kas pēcāk kompensēs radušos zaudējumus arī PČ dalīb komandām, kuru vidū ir arī Latvijas izlase. Interesanti, ka video konferencē nepiedalījās visu PČ dalībvalstu pārstāvji, taču LHF ģenerālsekretārs Viesturs tajā dalību ņēma.

Latvijas hokeja valstsvienībai 2020. gada PČ paredzēts sacensties Cīrihes apakšgrupā kopā ar Krievijas, Somijas, ASV, Šveices, Norvēģijas, Itālijas un Kazahstānas izlasēm.

IIHF pieņēmusi lēmumu un atcēlusi abus 1. divīzijas turnīrus, kas no 27. aprīļa līdz 3. maijam bija paredzēti Polijas pilsētā Katovicē un Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā.

  +4 [+] [-]

, 2020-03-17 19:42, pirms 4 gadiem
Pat ja viss pēkšņi beidzas pārsteidzoši labi, un korona iet mazumā līdz aprīļa vidum, vai būs kāda jēga no šī PČ? Ņemot vērā to, ka NHL plāno atsākt sezonu, labākajā gadījumā, aprīļa beigās, tas nozīmēs to, ka PČ ies secen visiem NHL spēlētājiem, nevis tikai konferenču finālos tikušo klubu spēlētājiem.

Savukārt, ja runā par Eiropas līgās spēlējošajiem - kādā fiziskajā formā tad tie spēlētāji būs uz to PČ, ja neviena līga tagad neturpinās un daudzviet pat treniņu process nenotiek? Vienīgā izlase, kas pašlaik gatavojas kaut kam, ir Baltkrievija.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-17 20:11, pirms 4 gadiem
Šveicē izsludināts ārkārtas stāvoklis, nekādas kafejnīcas, sprota zāles utt. nestrādā, bet te redz pēc mēneša būs čempis. Ah ujeļi?

  +2 [+] [-]

, 2020-03-17 20:15, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Pat ja viss pēkšņi beidzas pārsteidzoši labi, un korona iet mazumā līdz aprīļa vidum, vai būs kāda jēga no šī PČ? Ņemot vērā to, ka NHL plāno atsākt sezonu, labākajā gadījumā, aprīļa beigās, tas nozīmēs to, ka PČ ies secen visiem NHL spēlētājiem, nevis tikai konferenču finālos tikušo klubu spēlētājiem.

Savukārt, ja runā par Eiropas līgās spēlējošajiem - kādā fiziskajā formā tad tie spēlētāji būs uz to PČ, ja neviena līga tagad neturpinās un daudzviet pat treniņu process nenotiek? Vienīgā izlase, kas pašlaik gatavojas kaut kam, ir Baltkrievija.
Vaņkas gan jau arī gatavosies. fĀzels gan izmisīgi vēl cer uz PČ kaut domāju, ka braukt gribētāju uz turieni būs pamaz un tīri fiziski lielākā daļa izlašu nespaspēs uz šo turnīru sagatavoties pat gribot, jo tagad būs 1-1,5 menešu pauze visiem... vecajam āzim būtu jāsaprot, ka šogad PČ sarīkot nesanāks. Jo atrāk sapratīs, jo atrāk no apdrošinātājiem "kāpostu izsitīs".

  +3 [+] [-]

, 2020-03-17 20:31, pirms 4 gadiem
Kāds vēl čempionāts, ja viss ir atcelts. Kā vispār dabūt tos spēlētājus kopā, ja robežas ciet un visur karantīnas. Viens slims un visa komanda karantīnā.

     [+] [-]

, 2020-03-17 21:04, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Šveicē izsludināts ārkārtas stāvoklis, nekādas kafejnīcas, sprota zāles utt. nestrādā, bet te redz pēc mēneša būs čempis. Ah ujeļi?
Kāda mēneša?? Mazāk par 2 mēnešiem! Viss var mainīties! Es vēl ceru, ka būs!

  +3 [+] [-]

, 2020-03-17 21:11, pirms 4 gadiem
Vai tad viņi šo rezervistu turnīru nevar vienkārši par gadu nobīdīt?! Tur kaut kas kardināli mainās? Nē, nu ne jau mani tas uztrauc, vienkārši fascinē, ka ap šito sviestu tāda brēka izvērsta

  +1 [+] [-]

, 2020-03-17 21:46, pirms 4 gadiem
hockeypro rakstīja: Kāda mēneša?? Mazāk par 2 mēnešiem! Viss var mainīties! Es vēl ceru, ka būs!
Karantīnas pasākumi ilgs vismaz 2-3 mēnešus, tas ir minimums.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-18 06:18, pirms 4 gadiem
Vai zobārsts nesaprot ka pasaules čempionātu būs sarīkot praktiski neiespējami, jo neticu ka Itālija nav neviens hokeja izlases spēlētājs ar covid 19
Tad visa komanda karantīna

  +1 [+] [-]

, 2020-03-18 08:22, pirms 4 gadiem
kristaps30 rakstīja: Vai zobārsts nesaprot ka pasaules čempionātu būs sarīkot praktiski neiespējami, jo neticu ka Itālija nav neviens hokeja izlases spēlētājs ar covid 19
Tad visa komanda karantīna
āaa tas būtu neiespējami, ja neviens no tiem 0.02% Itālijas iedzīvotājiem nav valstsvienības hokejists.. draudziņ nu drusciņ padomājam..

     [+] [-]

, 2020-03-18 10:34, pirms 4 gadiem
Ja notiks pasaules čempionāts laikā domāju,ka notiks bez skatītājiem,jo tas būs parāk bīstami, ja notiktu ar viņiem

     [+] [-]

, 2020-03-18 13:39, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Karantīnas pasākumi ilgs vismaz 2-3 mēnešus, tas ir minimums.
Kādus skaitļus man nepieciešams izvēlēties superbingo?