Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Divas lietas, kas priecē šodienas hokejā

Lai arī kāšam pamatīgi un pēc visiem nopelniem, priecē divas lietas saistībā ar šo spēli.

1) Pēc tam, kad divu gadu laikā Rautakallio ir nolaidis uz grunti Rīgas Dinamo un Nolans valsts izlasi, beigsies forčekinga eksperiments

2) Varētu piepildīties Lipmana ļaunākais murgs no kura viņš līdz šim apbrīnojami ir spējis izvairīties. Neticu, ka Lipmans tagad zaudēs savu krēslu, bet domājams kaut kas manīsies.

Tiesa, vēl jāgaida spēļu iznākumi pret frančiem un vāciem, lai būtu drošs. Tad no manas puses būs vairāk. Bet pagaidām- gaidām ARMANDA PUČES kārtējo rakstu par to, cik austriešu EBEL līgas spēlētāji ir labāki par mums un cik ļoti ir pielīdzinājies hoķa līmenis..... Un nākamgad to pašu varbūt dzirdēsim par Ungāriem...

1 2 36 komentāri

     [+] [-]

, 2013-05-07 18:38, pirms 11 gadiem
Nešaubos, ka šajā zaudējumā tiks vainoti tie, kas nespēlēja, kā arī kopā ar visu absolūtais ļaunums Rīgas Dinamo... Tajā pašā laikā aizmirstot, ka šobrīd no top līgām mums izlasē ir vairāk spēlētāju kā sen nav bijis, pat ar visiem iztrūkumiem. Un to, ka komanda vispār spēlē haotisku hokeju, ka mums aiz pus-savainota goalija otrais numurs ir paņemts caurums un laukumā valda pilnīga bezcerība.... Arta Ābola Cerības kausa sastāvs šo izlasi samizotu ar 5:0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 18:43, pirms 11 gadiem
Nesaskatu neko sliktu šī gada čempionātā! Lai paietu divus soļus uz priekšu ir jāpaiet viens atpakaļ! Raksta autoram taisnība un mācību arī ir kautkā jāgūst! Lai izlasi vada kaut vai Ābols! Diez vai būs 7 spēlēs vairāk pa 7 zaudējumiem ar viņu pie stūres. Pieliec arī trešo punktu - liela daļa pārmaksāto spēlētāju nespēs atrast klubus Eiropā/Aiz dīķa, kas viņiem pavērs iespēju ledu griezt LAČ! Ir jāceļ savas valsts līgas līmenis! Mums nav tādas rezerves kādas ir lielajām izlasēm. Dažu līderu trūkums mums liedz kvalitatīvi lāpīt brūces. Vienīgais spēlētajs izlasē, kas tiešām cīnās ir Ķēniņš! Un prieks par Komponion puišiem! + Gaidam komentārus no Jučera nolicējiem!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 18:50, pirms 11 gadiem
Argo1 rakstīja: netroļļo, rezultāts kā uz delnas

Austrijai nebija Grabners, Zetzingeri,Bruklers,Nodls
mani maz interesē kas viņiem nebija vai kas mums nebija, tā ir komanda, kuru BIJA JĀUZVAR. Jebkādā sastāvā.

     [+] [-]

, 2013-05-07 18:50, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka pie Nolana idiotiskajiem spēlētāju izmantošanas principiem nekā nebūs. Nav mūsu spēlētāji tik vāji, lai šādi zaudētu austriešiem. Tīra trenera vaina. Kāpēc vairākumā nav Kulda, kam vienīgajam ir labs metiens, ko pierādījis ne vienreiz vien, kāpēc ietiepīgi tiek likts Freibergs. Kāpēc tiek jaukti spēlētāju ampluā? Izlase nav vieta eksperimentiem, vēl jo vairāk PČ. Kaut gan, ko te runāt - Nolana kompetenci pilnībā raksturo fakts, ka Girgensonu, kas aizvadīja pirmo spēli ar ASV vispār bez treniņiem, lika vairākumā. Tātad mēneša laikā tas vispār netika iespēlēts, ja jebkurš var doties uz sitienu vairākumā pč, kur tas izšķir ļoti daudz. Pietiek čakarēt LV hokeju ar bezjēdzīgiem eksperimentiem un nekompetentiem treneriem, kuri balvas politkorektajā ZA saņem par savu etnisko piederību. Neredzu nevienu argumentu, kāpēc treneris būtu jāatstāj. Tikpat labi viņa vietā var likt kaut vai Beresņevu, sliktāk jau nebūs.

     [+] [-]

, 2013-05-07 18:52, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: mani maz interesē kas viņiem nebija vai kas mums nebija, tā ir komanda, kuru BIJA JĀUZVAR. Jebkādā sastāvā.
Tieši tā.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 18:55, pirms 11 gadiem
Varbūt japamaina treners ...?

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 18:57, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Izskatās, ka pie Nolana idiotiskajiem spēlētāju izmantošanas principiem nekā nebūs. Nav mūsu spēlētāji tik vāji, lai šādi zaudētu austriešiem. Tīra trenera vaina. Kāpēc vairākumā nav Kulda, kam vienīgajam ir labs metiens, ko pierādījis ne vienreiz vien, kāpēc ietiepīgi tiek likts Freibergs. Kāpēc tiek jaukti spēlētāju ampluā? Izlase nav vieta eksperimentiem, vēl jo vairāk PČ. Kaut gan, ko te runāt - Nolana kompetenci pilnībā raksturo fakts, ka Girgensonu, kas aizvadīja pirmo spēli ar ASV vispār bez treniņiem, lika vairākumā. Tātad mēneša laikā tas vispār netika iespēlēts, ja jebkurš var doties uz sitienu vairākumā pč, kur tas izšķir ļoti daudz. Pietiek čakarēt LV hokeju ar bezjēdzīgiem eksperimentiem un nekompetentiem treneriem, kuri balvas politkorektajā ZA saņem par savu etnisko piederību. Neredzu nevienu argumentu, kāpēc treneris būtu jāatstāj. Tikpat labi viņa vietā var likt kaut vai Beresņevu, sliktāk jau nebūs.
Es nedomāju, ka Nolans ir slikts treneris, vnk NEVIENS Eiropā neveido komandas pēc ZA principa. Ziemeļamerikā ir tūkstošiem spēlētāju, tas ir kā konveijers, kas ražo daudz un dažāda līmeņa preci, protams, bet arī superlabus spēlētājus un tad arī viņus var mainīt un likt kā patīk, jo viņi visi spēlē pēc vienas shēmas un viņi visi ir superlabi.

Tad, kad Biļaļetdinovs Krievijai pagājušogad salika Malkinu kopā ar Popovu un Perežoginu PČ, tad ar daudzi brīnījās, bet tas ir Eiropas hokeja jājamzirdziņš - atlasīt spēlētājus, kam ir ķīmija vienam ar otru, iespēlēt tos pusmēneša laikā nometnē, būt skaidrībā par to kas spēlē vairākumā, mazākumā u.t.t. Nevis vienu spēli raut ar vienu sastāvu, otru ar citu, visu laiku jaukt spēlētājus maiņās tā, ka beigās uz ledus izskatās pilnīgs haoss, ne izlase.

  -3 [+] [-]

, 2013-05-07 18:59, pirms 11 gadiem
Nesaprotu, kāda velna pēc Jekimovs ir nosēdināts, bet kkāds Bērziņš spēlē 3.maiņā, labi šodien guva 1 vārtus, bet tos vārtus noarganizēja Ķēniņš....Pfff pilnīgs bezsakars.
Ceru, ka Lipmans savu vārdu teiks, savādāk ar tādu treneri OS mūs mizos nepajokam.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-07 19:04, pirms 11 gadiem
ha ha, eksperts. čalis atradis vainīgos - tagad divus trenerus, kuri mūsu fantastisko hokeja sistēmu un meistarīgos spēlētājus ir pārvērtuši par miskasti. Tieši tā, ja.? Un Puče, protams, arī pie visa ir vainīgs. Kā jau vienmēr!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-05-07 19:22, pirms 11 gadiem
Un varbūt jāatver acis??? Jāapskatās apkārt!
Mēs redzam:
1) Ļoti ierobežotas iespējas PROFESIONĀLI attīstīties bērnu un jauniešu vecumā.
2) Ledus cenas un tā pieejamība ir nepieņemami
3) 20 gadu laikā LHF nav izveidojusi pat puslīdz kvalitatīvu bērnu/jauniešu attīstības sistēmu
4) 20 gadu laikā LHF nav stimulējusi augt jauniem treneriem, saņemot kvalitatīvu izglītību
5) LM ir uz bezdibeņa, bez tās piramīdas kritīsim vēl zemāk
6) Dinamo nav jāvaino, bet gan jāprasa atbildība LHF - kāpēc tā nav izveidojusi konkurentspējīgu piramīdu bērnu/jauniešu hokejā
7) Pēdējos pāris gadus mēs beidzot redzam LATVIJAS (nevis PSRS) hokeja sistēmas augļus. Ņiživijs, Ozoliņš, Semjonovs - visi bijušies vilcēji nav izauguši LHF bezsistēmā.
8) Ar vienu Ozoliņu vai Girgensonu desmitgadē mēs varam nostabilizēties B grupā

Visbeidzot man jautājums - kāds tam sakars ar Nolanu? Gan jau arī Kira patrieks šo treneri, jo uzdevums netika izpildīts. BEIGSIM IZLIKTIES, ka esam perspektīvā 8nieks komanda. Tas ir mīts, ko katru gadu iestāsta Federācija.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 19:26, pirms 11 gadiem
Ir jātiecas augšup, taču nevis vārdos, bet DARBOS!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 19:45, pirms 11 gadiem
Visbeidzot man jautājums - kāds tam sakars ar Nolanu?

Vistiešākais. Par rezultātu atbild treneris. Tā ir bijis un tā būs.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 19:50, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Visbeidzot man jautājums - kāds tam sakars ar Nolanu?

Vistiešākais. Par rezultātu atbild treneris. Tā ir bijis un tā būs.
Precizēšu. Kāds sakars Nolanam ar manis augstāk minētajiem 8 punktiem?

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 19:55, pirms 11 gadiem
Maza bērna lieli murgi..

  -2 [+] [-]

, 2013-05-07 20:04, pirms 11 gadiem
alfredsson11 rakstīja: Precizēšu. Kāds sakars Nolanam ar manis augstāk minētajiem 8 punktiem?
Ar 8 punktiem nē. Ar izlases spēles sačakarēšanu un muļķīģiem risinājumiem gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 20:54, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Es nedomāju, ka Nolans ir slikts treneris, vnk NEVIENS Eiropā neveido komandas pēc ZA principa. Ziemeļamerikā ir tūkstošiem spēlētāju, tas ir kā konveijers, kas ražo daudz un dažāda līmeņa preci, protams, bet arī superlabus spēlētājus un tad arī viņus var mainīt un likt kā patīk, jo viņi visi spēlē pēc vienas shēmas un viņi visi ir superlabi.

Tad, kad Biļaļetdinovs Krievijai pagājušogad salika Malkinu kopā ar Popovu un Perežoginu PČ, tad ar daudzi brīnījās, bet tas ir Eiropas hokeja jājamzirdziņš - atlasīt spēlētājus, kam ir ķīmija vienam ar otru, iespēlēt tos pusmēneša laikā nometnē, būt skaidrībā par to kas spēlē vairākumā, mazākumā u.t.t. Nevis vienu spēli raut ar vienu sastāvu, otru ar citu, visu laiku jaukt spēlētājus maiņās tā, ka beigās uz ledus izskatās pilnīgs haoss, ne izlase.
Pilnībā piekrītu. Tāpat valsts izlasi ir jātrennē cilvēkam, kas pārzina vietējo preci un māk pa zobratiņam to veiksmīgi salikt. Kā Ābols un Vītoliņš tam darbam būtu ideāli. Tik tam cilvēkam, gluži kā Nolanam visu sezonu ir jābūt piesaistītam pie izlases, jo kā atceramies Znaroka/Vītoliņa gadījumā, kad viņi pievienojās tik uz PČ arī labuma nebija nekāda.

Protams, jāapzinās, ka treneris viens vilcējs nebūs. Ja, tā turpināsies šī spēlētāju atteikšanās šo traumu dēļ, tad atvainojiet, no sūdu bedres neizlīdīsim. Šeit pat nevajag runāt par šo hokeja sistēmu, kas mums tuvākajā laikā nemaz nebūs. Es uzskatu, ka šis turnīrs varēja izvērsties pavisam citādāks.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 20:59, pirms 11 gadiem
Un skatoties uz priekšu tieši vārtsargu līnijā, paliek pavisam čābīgi... Vienīgais, ja Gudļevskis sāks kāpt pa karjeras trepītēm uz augšu. Edža ar jaunāks nepaliek, un ar Jučeru ir kā ar bitēm... Kā mēs visi labi zinām, vārtsargs ir 50% no komandas, tieši tāpēc šī līnija mums ir visbažīgākā, jo redz kā, viena trauma un Masala vairs nav nekāds glābējs + vietā ar nav ko likt...

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 21:27, pirms 11 gadiem
alfredsson11 rakstīja: Un varbūt jāatver acis??? Jāapskatās apkārt!
Mēs redzam:
1) Ļoti ierobežotas iespējas PROFESIONĀLI attīstīties bērnu un jauniešu vecumā.
2) Ledus cenas un tā pieejamība ir nepieņemami
3) 20 gadu laikā LHF nav izveidojusi pat puslīdz kvalitatīvu bērnu/jauniešu attīstības sistēmu
4) 20 gadu laikā LHF nav stimulējusi augt jauniem treneriem, saņemot kvalitatīvu izglītību
5) LM ir uz bezdibeņa, bez tās piramīdas kritīsim vēl zemāk
6) Dinamo nav jāvaino, bet gan jāprasa atbildība LHF - kāpēc tā nav izveidojusi konkurentspējīgu piramīdu bērnu/jauniešu hokejā
7) Pēdējos pāris gadus mēs beidzot redzam LATVIJAS (nevis PSRS) hokeja sistēmas augļus. Ņiživijs, Ozoliņš, Semjonovs - visi bijušies vilcēji nav izauguši LHF bezsistēmā.
8) Ar vienu Ozoliņu vai Girgensonu desmitgadē mēs varam nostabilizēties B grupā

Visbeidzot man jautājums - kāds tam sakars ar Nolanu? Gan jau arī Kira patrieks šo treneri, jo uzdevums netika izpildīts. BEIGSIM IZLIKTIES, ka esam perspektīvā 8nieks komanda. Tas ir mīts, ko katru gadu iestāsta Federācija.
Pēc visa izskatās, ka šī bezsistēma turpināsies! Lipmanam šobrīd ir lielāka sāpe [metalurģijas uzņēmums]! Hokejs viņam tikai priekš PR ir vajadzīgs!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 22:25, pirms 11 gadiem
Protams, ka treneris atbild par rezultātu, domaaju šis sastaavs nav tik nevariigs, lai buutu taads aplauziens, ja es buutu pie izlases stuures un buutu galiigs čp visaas speelees ok skaidrs, pat pārmetumi neprasiitos, bet ja profesionāls treneris trennē komandu kuras spēlētāji nāk no nesliktām komeem, un izlasee rezultaata nav, tad tur kkas nav.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 23:18, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: mani maz interesē kas viņiem nebija vai kas mums nebija, tā ir komanda, kuru BIJA JĀUZVAR. Jebkādā sastāvā.
Bija pirms gadiem 4-5... šobrīd tā ir TOP 12 izlase, kas kvalificējusies OS spēlēm. Es saprotu, ka pagātnes sentiments Tev prevalē, taču laiks pamosties...

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 23:22, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Ar 8 punktiem nē. Ar izlases spēles sačakarēšanu un muļķīģiem risinājumiem gan.
es nevainošu Nolanu. Vaina ir jāmeklē tapt Latvijā. Lai arī kā PČ beigsies priekš Latvijas - esmu priecīgs, ka ir/bija tāds Nolans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-08 00:22, pirms 11 gadiem
larijs88 rakstīja: Atveriet beidzot acis- mēs esam tipiska komanda, kurai ir uzdevums palikt A gupā un ne vairāk.
Netipiska ar to, ka plaisa starp valsts (sākot no Ministru Kabineta beidzot ar LHF) ieinteresētību un tautas ieinteresētību ir milzīga. Diemžēl tas ir ne tikai sportā.

     [+] [-]

, 2013-05-08 09:08, pirms 11 gadiem
larijs88 rakstīja: Atveriet beidzot acis- mēs esam tipiska komanda, kurai ir uzdevums palikt A gupā un ne vairāk.
Te tak simtiem ļaužu teica, ka USA esot slābana kā nekad un jāsakauj lupatās Nē, draugs, to neieskaidrosi, mēs vienmēr dodamies pēc medaļām!

     [+] [-]

, 2013-05-08 09:56, pirms 11 gadiem
quarterr rakstīja: ka treneris viens vilcējs nebūs.
Ko treneris var izvilkt, ja spēlētāji nevar paspēlēt?
Trūkst mūsējiem degsmes (jeb vienkāršāk - intensitātes), t.i. nespēlēt viļņveidīgi, bet spiest vienlīdz stipri visu spēli.

Trūkst vēl pāris tādu kā Karsums un Miķelis, kas raujas uz priekšu vēl un vēl un vienlīdz smagus spēka paņēmienus taisa, neskatoties ne uz kādiem apstākļiem.

Godīgi sakot - man jau patīk tā spēka spēle, ko Nolans šobrīd uzlicis, un tā superīgi sevi attaisnoja pret Krieviju, LV ilgi bija iespieduši sākumā, bet galu galā trūkst enerģijas. Tikko pārtrauca veikt tos spēka paņēmienus, uzreiz zaudēja golus.
Līdz tam pat līdz vārtiem neviens pretinieks netika.

     [+] [-]

, 2013-05-08 09:58, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Bija pirms gadiem 4-5... šobrīd tā ir TOP 12 izlase, kas kvalificējusies OS spēlēm. Es saprotu, ka pagātnes sentiments Tev prevalē, taču laiks pamosties...
Drīzāk jāsagaida, ka Lavija, Slovākija un Baltkrievija ieņems lifta komandu vietu. Nav to resursu šobrīd.

     [+] [-]

, 2013-05-08 10:41, pirms 11 gadiem
treneri jau nav vainīgi ja spēlētāji nespēj izpildīt to ko treneris liek
un ja kas kanādieši pret norvēģiem parādija ka tas forčekings jaspēle

     [+] [-]

, 2013-05-08 11:17, pirms 11 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Drīzāk jāsagaida, ka Lavija, Slovākija un Baltkrievija ieņems lifta komandu vietu. Nav to resursu šobrīd.
Slovākijai nav resursu?

paskaties, cik slovāku spēlē Eiropas TOP līgās! Paskaties, cik jaunie slovāki ir NHL 2013.g. drafta kandidātos!

     [+] [-]

, 2013-05-08 12:45, pirms 11 gadiem
Tie kas te aizstav Nolanu vareetu paskaidrot ko ta Nolans taadu izlasei ir devis lai izlases speeleetu labaak-man liekas neko, ar vinu un vina pargudrajam sistamam ir vieni vieniigi zagi un viss iet tikai uz leju un tie kas saka ka Nolans ir dabuujis izlasi uz olimpiskajam speleem tie smagi kludas jo uz olimpiskajam izlasi dabuuja ozolins,nebuutu vina nebuutu arii nekaadu olimpisko!!

     [+] [-]

, 2013-05-08 12:52, pirms 11 gadiem
Vēl ir spēles un četrus punktus mēs varam savakt, tā ka par b grupu dažam labam pāragri fanot. Cita lieta vai spēlētāji spēs saprast ka viņiem jācīnās par palikšanu a grupā ne vairs ceturdaļfinalu?! Te darbiņš ir treneriem.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-08 14:09, pirms 11 gadiem
nolans L*** nem kkadus Jasus tapec kad viniem adas krasa ka vinam un savielu , kas vsp aizmirsis ka hokeju spelet , ar tadu sastavu pat 1 divizija nevaretu nekko vineet
1 2 36 komentāri