Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

"Niknais Jenots" Off

"Niknais Jenots" Off
Niknais Jenots

"Niknais Jenots" Jāpārmāca!

Yo čomaki. Karoče esmu saņēmies un uzcepis tēmu. Karoče vācam parakstus, uzzinam Jenota IP, atrodam kur viņš dzīvo un iedodam pa visiem viņam pa muti. Vai arī liekam skriet pa rīgu plikam vienam. Lai sajūt kā jamīl zeme.
man vienkārši zaiball šitas jebjenots, tāds mudaks nav redzēts. visu laiku noniecina latvijas tautu, valodu un latvijas sportu, visu laiku raksta cik urlas labi un putins kruts, bet mes letiņi sūdi.
Man reāli apnīk.

Kā lai uzzin viņa IP? Varētu kādu vakaru piebraukt pie viņa mājas un iedot īblī. Nevaru viņu izturēt.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-05-01 22:03, pirms 8 gadiem
Jenots ar savām muļķībām man jau sen ir apnicis. Krīt uz nerviem ar savām stulpībām. Tu arī man solīji to pašu. Tāpēc jautāju. Par kuru manu teikumu , faktu, apgalvojumu arī gribi ar mani izrēķināties. Gribi saprast tavu domu gājienu. Ļoti konkrēta atbilde interesē.

  -2 [+] [-]

, 2016-05-01 22:09, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Jenots ar savām muļķībām man jau sen ir apnicis. Krīt uz nerviem ar savām stulpībām. Tu arī man solīji to pašu. Tāpēc jautāju. Par kuru manu teikumu , faktu, apgalvojumu arī gribi ar mani izrēķināties. Gribi saprast tavu domu gājienu. Ļoti konkrēta atbilde interesē.
Nomaini savu krievijas avataru. Tad varbūt arī netiksi uzmeklēts un neviens tevi neaiztiks, krieveli.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-01 22:18, pirms 8 gadiem
Jenots Lohs rakstīja: Nomaini savu krievijas avataru. Tad varbūt arī netiksi uzmeklēts un neviens tevi neaiztiks, krieveli.
Tātad tikai par DR avataru tu soli ar kādu fiziski izrēķināties. Tātad visi kas staigā ar DR simboliku tavuprāt būtu fiziski jāaizskar vai jāizrēķinās. Jautāju jo gribu būt precīzs formulējumos. Krievisks avatars (jebkurš) man ir pilnīgi nepieņemams. Man ir DR avatars ar 3 latviskām zvaigznēm (kuras ir arī Brīvības piemineklī) un Latvijas karoga karmīnsarkanā krāsa un vēl lauva, kura simbolizē vēsturiski Kurzemi un simbolizē latviešu spēku un izturību. Vidū ir D burts kurš simbolizē Latvijas hokeja komandu Dinamo Rīga.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-01 22:43, pirms 8 gadiem
loham labak jāsagatavojas..

  -2 [+] [-]

, 2016-05-01 22:50, pirms 8 gadiem
specha rakstīja: loham labak jāsagatavojas..
pašol nahul pydar. krievs pretīgais. urla

     [+] [-]

, 2016-05-01 22:51, pirms 8 gadiem
Jenotu medību sezona sākusies?

     [+] [-]

, 2016-05-01 22:59, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Jenotu medību sezona sākusies?
Davai sākam, jāizšauj tie parazīti. Mūsu fermas lopiņi vairs nav drošībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-02 11:53, pirms 8 gadiem
vnk jānomaina niks, piem., niknais zaļais zemnieks u.tml., jenotu laiks ir pagātnē un drīz viņu vispār nebūs, ja muļķi nesabalsos 5%

  +2 [+] [-]

, 2016-05-02 12:33, pirms 8 gadiem
Lol, katru artūra profilu atsevišķi liksi uz "izskatīšanu"?

  +3 [+] [-]

, 2016-05-02 12:47, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Man ir DR avatars ar 3 latviskām zvaigznēm (kuras ir arī Brīvības piemineklī) un Latvijas karoga karmīnsarkanā krāsa un vēl lauva, kura simbolizē vēsturiski Kurzemi un simbolizē latviešu spēku un izturību. Vidū ir D burts kurš simbolizē Latvijas hokeja komandu Dinamo Rīga.
Cik maz gan mietpilsonim vajag - uzzīmēt emblēmiņu pareizajās krāsās un viņš jau lojāls
Klubam ir mērķis, klubam ir īpašnieki. Bet tu jau drošvien ietu arī uz restorānu, kurš piederētu tavas mātes slepkavam. Jo kartupelīšus tur prot labi cept. Un ēdiens tak nav vainīgs.

     [+] [-]

, 2016-05-02 13:38, pirms 8 gadiem
Swordsman rakstīja: Cik maz gan mietpilsonim vajag - uzzīmēt emblēmiņu pareizajās krāsās un viņš jau lojāls
Klubam ir mērķis, klubam ir īpašnieki. Bet tu jau drošvien ietu arī uz restorānu, kurš piederētu tavas mātes slepkavam. Jo kartupelīšus tur prot labi cept. Un ēdiens tak nav vainīgs.
Cik maz gan ... cilvēkam vajag. Sazīmē shēmas savā galviņā kā varētu sev netīkamu komandu nolamāt. Es pārstāvu latviešu tautu un viņu vidū bija daudz kolaborantu (Kārli Ulmani ieskaitot) . Tad varbūt visus latviešus tagad uzskatīt par kolaborantiem.
Tātad pirms es pērku kādu produktu vai izmantoju kādu pakalpojumu man vispirms jānoskaidro, kas ir šīs preces ražotāja īpašnieki un kādi ir viņu mērķi. Nesen lietoju "Laimas" produkciju, bet neiedomājos sīkāk uzzināt kaut ko par "Laimas" īpašniekiem.
Saprotu ka tu vienmēr visu noskaidro par īpašniekiem pirms iegādājies preces vai izmanto pakalpojumu.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-02 16:40, pirms 8 gadiem
Topic gavno,avtor mudak Delete!