Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Koziols: "Mums vajadzētu vairāk tādu cilvēku kā Andis Pikāns"

Jānis Celmiņš

Koziols: "Mums vajadzētu vairāk tādu cilvēku kā Andis Pikāns"
Viesturs Koziols. Foto: Ģirts Gertsons, f64

“Ir grūti realizēt kaut ko, ja valstī ir šāda ekonomiskā situācija. Es cienu un apbrīnoju Andi par viņa ieguldīto un paveikto, tiešām. Paldies viņam par paveikto un ieguldīto. Mums vajadzētu vairāk tādus Andus Pikānus,” pēc HK “Kurbads” aiziešanas no Latvijas čempionāta sarunā ar portālu Sportacentrs.com saka Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

Latvijas hokeja kluba „Kurbads” īpašnieks Andis Pikāns portālam Sportacentrs.com apliecināja, ka viņa komanda neturpinās dalību Latvijas hokeja līgā. Šis lēmums tika skaidrots gan ar pašreizējo finansiālo situāciju „Kurbada” automašīnu transporta uzņēmumā, gan arī atšķirīgajiem viedokļiem ar LHF vadību.

“Mums ar Latvijas Hokeja federāciju ir dažāda izpratne par vērtībām un dažāda vērtību skala. Tas ir galvenais iemesls,” teica “Kurbads” īpašnieks Andis Pikāns. Kā otru iemeslu „Kurbada” īpašnieks minēja pašreizējo finansiālo situāciju, proti, koronavīrusa pandēmija tiešā veidā ietekmējusi arī Pikāna uzņēmumu.

Lai noskaidrotu LHF vadības viedokli par faktu, ka Latvijas čempionāts nu kļuvis par komandu nabagāks, portāls Sportacentrs.com sazinājās ar federācijas ģenerālsekretāru Viesturu Koziolu. “Man ir ļoti žēl, ka tāda komanda kā “Kurbads” aiziet. Viņi domāja ne tikai par sniegumu laukumā, bet arī par to, kā izskatās ārpus laukuma. Viņiem bija pašiem sava identitāte, viņi strādāja ar skatītāju piesaisti, organizēja dažādus šovus, malači! Atkārtošos – man ir ļoti žēl,” pauž federācijas vadītājs.

“Andim ir savi uzskati, taču viņa argumenti bieži vien ir ļoti diskutabli. Mums klubu kopā sanākšanās bieži vien iet skaļi, un tas ir tikai normāli, taču nevajag cirst durvis. Oļegam Sorokinam (HS “Rīga”) ir viedoklis, Elvim Želubovskim (HK “Mogo”) ir viedoklis, Valērijam Kuļibabam (HK “Zemgale/LLU”) ir viedoklis, taču viņi necērt ciet durvis. Mums bieži iet skaļos toņos, bet mēs atrodam risinājumu. Es mēģinu cienīt citus cilvēkus un viņu viedokli, lielākoties mēs atrodam risinājumu. Tie argumenti no Anda, uz kuriem viņš norāda, ir saprotami, taču lielākoties diskutabli, mēs nevaram pusprofesionālā līgā ieviest profesionālas līgas noteikumus. Šādā veidā mēs nogalināsim pilnīgi visu, pat to, kas mums ir. Nav melns un nav balts, reizēm ir arī pelēks,” Koziols cenšas atspēkot Pikāna pārmetumu par to, ka daudzi OHL spēlējošie ārzemnieki spēlē komandās ar tūristu vīzām, bez attiecīga līguma, nemaksā valstij nodokļus. “Ir grūti realizēt kaut ko, ja valstī ir šāda ekonomiskā situācija. Es cienu un apbrīnoju Andi par viņa ieguldīto un paveikto, tiešām. Paldies viņam par paveikto un ieguldīto. Mums vajadzētu vairāk tādus Andus Pikānus. Man gribētos, lai “Kurbads” reiz atgriežas Latvijas čempionātā, jo ticu, ka ir iespēja izveidot komandu ar krietni vien mazākiem ieguldījumiem. Andis ir uzbūvējis halli, viņam ir jauniešu skola, es ceru, ka “Kurbads” reiz atgriezīsies,” teic Koziols.

Runājot par "ārzemnieku stāstu", Koziols atklāj, ka "Zemgale/LLU" izteikusi vēlmi papildināt savu sastāvu ar vairākiem ārzemniekiem, lai varētu nokomplektēt konkurētspējīgu komandu. Vairums klubu pārstāvju tam piekrituši, jo vēlējušās spēlēt pret spēcīgu pretinieku. "Mums ir jāskata katra konkrētā situācija," saka Koziols.

“Mēs katru gadu kaut ko pilnveidojam, cenšamies spert solīti uz priekšu. Mēs nevaram iet drastiskā virzienā. Tādā gadījumā paliksim vispār bez klubiem,” teic Koziols. Uz repliku, ka šobrīd iespējams ir scenārijs, ka nākamgad var pārtraukt pastāvēt arī “Olimp” komanda, jo kluba ģenerālsponsors totalizatoru kompānija “Olimp” pēc apsūdzībām par nodokļu nemaksāšanu lielos apmēros un darbības licences atņemšanas (links) slēgusi savu biznesu Kazahstānā, LHF ģenerālsekretārs atbild pavisam īsi, taču pagaidām noslēpumaini: “Ir pamats cerēt, ka OHL nākamgad būs jauna komanda. Pagaidām es nevaru teikt, kāda, taču ir labi signāli.”

Koziols ar nožēlu pauž, ka komandu samazinājums Latvijas čempionātā varētu būt, taču pie esošās situācijas cerēt uz kaut ko pozitīvu būtu neprāts, uzskata Koziols. “Anda lēmums aiziet dēļ ekonomiskās situācijas ir pilnībā pareizs un saprotams. Viena lieta, ko es pārmetu sevi ir tas, ka Andis pārāk lielu laiku bija veltījis apkopojuma “Hokeja vēsture” veidošanai. Es pārāk vēlu viņam piezvanīju. Gada sākumā - šķiet tikai janvārī vai februārī. Tas bija federācijas uzdevums un pienākums,” atzīst Koziols.

Jau vēstīts, ka LHF valdes sēdē trešdien pieņemts lēmums tomēr ieskaitīts HS "Rīga" tehnisko zaudējumu par regulārā čempionāta pēdējo maču pret "Olimp". Šis lēmums pieņemts pēc "Olimp" iesniegtās apelācijas. "Olimp" līdz ar to ieguvis divus punktus turnīra tabulā un atzīts par regulārās sezonas uzvarētāju. Taču "play-off" atcelšanas dēļ Latvijas čempiona tituls šosezon netiks piešķirts un medaļas netiks sadalītas. Šis lēmums atbīdīja "Kurbads" komandu uz otro vietu čempionātā. aizvadītajā pavasarī karstas diskusijas starp LHF un "Kurbads" vadību bija arī tā sauktajā "Mareņa lietā"...

1 2 37 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2020-03-19 22:59, pirms 4 gadiem
Tas ir ok, ka jums iet augstos toņos un ir diskusijas, strīdi. Es piekrītu ka nav melns un balts. Bet LHF šoreiz sevi parādījā ka totālus mērkaķus un to no koziol Tev vajadzētu atzīt. nu jopc, jums čuras galvā? Iespējams Kurbads tāpat aizietu, kā tu te saki "ekonomisku" apsvērumu dēl. Bet pie šādiem lēmumiem jāsecina, ka jūs viņu izgrūdāt no līgas, nav ko akcentēt pliku ekonomiku. bet protams ir trtd, kam iespringt uz nacionālo čempionātu. Kad Tjoma iznāks no operāciju zēles pēc čipošanas, viņš uzrakstīs garu komentu lhfa aizstāvībai, jūs tur neesat vientuļi.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-19 23:06, pirms 4 gadiem
Nu Kazļatina, vārdi saka vienu,darbi pierāda ko citu.

  +2 [+] [-]

, 2020-03-19 23:14, pirms 4 gadiem
Kazjols:"Mums bieži iet skaļos toņos, bet mēs atrodam risinājumu par labu vatēm."

  +4 [+] [-]

, 2020-03-19 23:16, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Nu Kazļatina, vārdi saka vienu,darbi pierāda ko citu.
nu parasti mēs kaut ko nezinām un maucam uz emocijām, bet pēdējais lēmums ir vnk tupuma kalngals, un te nav zemūdens akmeņu.

  +3 [+] [-]

, 2020-03-19 23:23, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: nu parasti mēs kaut ko nezinām un maucam uz emocijām, bet pēdējais lēmums ir vnk tupuma kalngals, un te nav zemūdens akmeņu.
Pilnīgi piekrītu un par to arī ir tā sāpe.Kaut arī man ir vienalga,kuri ir pirmie Aļimp vai Kurbads,bet lēmumam ir jābūt saprāta robežās,bet šeit Kazļatina&Co sevi uzskata par visaugstākajiem,kuri var visiem uzspļaut.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-19 23:28, pirms 4 gadiem
Nereāli sūdīgs lēmums no federācijas puses, pie tam jau otro gadu pēc kārtas, un tieši pret Kurbadu, labāko hokeja klubu valstī..
Par to klubu, lieku 90%, ka ğinamkas miskastei būs reāla ferma OHL, tāpēc uz Kurbadu varēja lepni uzlikt mīksto.

  -3 [+] [-]

, 2020-03-20 00:56, pirms 4 gadiem
Neredzu par ko Kurbadam apvainoties, visnetaisnīgākais no sportiskā viedokļa būtu lēmums atzīt Kurbadu par regulāras sezonas uzvarētājiem. Gan Kurbadieši, gan pārējie zin kā tā spēle būtu beigusies... Šaubos arī, ka kāds Kurbada nometnē šādu lēmumu (varbūt izņemot Pikānu) vēlējās.
Tālākā rīcība man ar neliekas diez ko sakarīga, pēc principa, ja nav pašam, lai ar nav Sašam. Kuram būtu labums no tā, ja nevienu nepasludinātu par uzvarētāju, pie apstākļiem, ka vairāk kā 99% spēļu aizvadītas?
Federācija izvēlējās iet šādu ceļu, nav gluži Zālamana lēmums, bet pie jebkura lēmuma kāds būtu neapmierināts...
Es īsti neesmu pētijis, kā šīs abas komandas spēlējušas ar Rīgu, bet par taisnīgāko būtu izvēlējies variantu, ka uzvarētāja noteikšanai atrēķina visus punktus, kas iegūti spēlēs ar HS Rīga (tīri no sportiskās puses man tas šķiet taisnīgākais risinājums).

  -4 [+] [-]

, 2020-03-20 04:48, pirms 4 gadiem
MUMS VAJADZĒTU VAIRĀK TĀDU CILVĒKU KĀ VIESTURS KOZIOLS
Slēpts komentārs: andromons2

  +3 [+] [-]

, 2020-03-20 08:06, pirms 4 gadiem
ārkārtas stāvoklis parāda daudzas problēmas visos čempionātos.
pats pirmais būtu, ka skolnieku komandām būtu jāaizliedz piedalīties valsts čempionātos. lai nākotnē neatkārtos vairs tādi gadījumi. komandām jāatbilst vienotiem noteikumiem, lai nav tā ka viena komada var spēlēt , bet cita nevar.

pēc LHF nolikuma viss pareizi, komanda neieradās - tehniskais zāģis.
Pēc ārkārtas situācijas likuma hs Rīga nedrīkst spēlēt...šoreiz LHF savu nolikumu lika augstāk par MK rīkojumu!

otrais - dalība citu valstu čempionātos ar būtu jāaizliedz. būtu interesanti pavērot, ja kāds klubs spēlētu Baltkrievijā, kur turpinās čempis.
krievijas piemērs, kur daži Latvijā bāzēti klubi spēlē ar interesanti būtu, ja kāds tiktu tālāk. redzams , kā Jokerit un Barys iznāca!

trešais ko izsvieda Pikāns par leģionāriem ar skaidrs, ka tāds regulējums neder, kad komandas leģionārus piesaka, jābūt līgumam u.t.t. striktiem noteikumiem, nevis atbrauc paspēlēt savā brīvajā laikā, kā jebkurš Latvijas hokejists.

gan jau vēl būs ar laiku visādu problēmu. pat uz Eiropu nevar paļauties, kad katra valsts sāk pa savam darīt. jo spilgti to parādīja Polija, kas pilnīgi negaidīti slēdza Eiropas robežu uz Baltijas valstīm, iesprostojot ES pilsoņus Vācijā un citur!

p.s. Pikānu var saprast un demaršu tagad, tas brieda jau sen un skolnieku pataisīšana par grēkāžiem, nav viens emociju lēmums. LHF un OHL ir daudz problēmu, kuras LHF negrib sakārtot, bet peld pa straumi balstoties uz bāzes klubiem, kura var apstāties vienā momentā šajā ārkārtas situācijā un atrasties Latvijas hokejs pie sasistas siles...

  +2 [+] [-]

, 2020-03-20 08:37, pirms 4 gadiem
Man liekas, Viesturonkuls drusku liekuļo

     [+] [-]

, 2020-03-20 08:48, pirms 4 gadiem
zaipis , 08:06, pirms 34 minūtēm
ārkārtas stāvoklis parāda daudzas problēmas visos čempionātos.
pats pirmais būtu, ka skolnieku komandām būtu jāaizliedz piedalīties valsts čempionātos. lai nākotnē neatkārtos vairs tādi gadījumi. komandām jāatbilst vienotiem noteikumiem, lai nav tā ka viena komada var spēlēt , bet cita nevar.

Jāpiekrīt!
To pierāda turklāt gadījums, kuru LHF mēgina noslēpt, bet hokeja cilvēki zin- par smagu traumu, kuru šosezon guva viens Rīgas spēlētājs, kłūstot par invalīdu.
Nav šie skolnieki gatavi pieaugušo čempim

     [+] [-]

, 2020-03-20 08:50, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ārkārtas stāvoklis parāda daudzas problēmas visos čempionātos.
pats pirmais būtu, ka skolnieku komandām būtu jāaizliedz piedalīties valsts čempionātos. lai nākotnē neatkārtos vairs tādi gadījumi. komandām jāatbilst vienotiem noteikumiem, lai nav tā ka viena komada var spēlēt , bet cita nevar.

pēc LHF nolikuma viss pareizi, komanda neieradās - tehniskais zāģis.
Pēc ārkārtas situācijas likuma hs Rīga nedrīkst spēlēt...šoreiz LHF savu nolikumu lika augstāk par MK rīkojumu!

otrais - dalība citu valstu čempionātos ar būtu jāaizliedz. būtu interesanti pavērot, ja kāds klubs spēlētu Baltkrievijā, kur turpinās čempis.
krievijas piemērs, kur daži Latvijā bāzēti klubi spēlē ar interesanti būtu, ja kāds tiktu tālāk. redzams , kā Jokerit un Barys iznāca!

trešais ko izsvieda Pikāns par leģionāriem ar skaidrs, ka tāds regulējums neder, kad komandas leģionārus piesaka, jābūt līgumam u.t.t. striktiem noteikumiem, nevis atbrauc paspēlēt savā brīvajā laikā, kā jebkurš Latvijas hokejists.

gan jau vēl būs ar laiku visādu problēmu. pat uz Eiropu nevar paļauties, kad katra valsts sāk pa savam darīt. jo spilgti to parādīja Polija, kas pilnīgi negaidīti slēdza Eiropas robežu uz Baltijas valstīm, iesprostojot ES pilsoņus Vācijā un citur!

p.s. Pikānu var saprast un demaršu tagad, tas brieda jau sen un skolnieku pataisīšana par grēkāžiem, nav viens emociju lēmums. LHF un OHL ir daudz problēmu, kuras LHF negrib sakārtot, bet peld pa straumi balstoties uz bāzes klubiem, kura var apstāties vienā momentā šajā ārkārtas situācijā un atrasties Latvijas hokejs pie sasistas siles...
Rezumē - jāattīsta sava līga, kas būs bāzes līga izlasei, nevis jālūdzās uz kaut kādiem bāzes klubiem

     [+] [-]

, 2020-03-20 08:53, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: zaipis , 08:06, pirms 34 minūtēm
ārkārtas stāvoklis parāda daudzas problēmas visos čempionātos.
pats pirmais būtu, ka skolnieku komandām būtu jāaizliedz piedalīties valsts čempionātos. lai nākotnē neatkārtos vairs tādi gadījumi. komandām jāatbilst vienotiem noteikumiem, lai nav tā ka viena komada var spēlēt , bet cita nevar.

Jāpiekrīt!
To pierāda turklāt gadījums, kuru LHF mēgina noslēpt, bet hokeja cilvēki zin- par smagu traumu, kuru šosezon guva viens Rīgas spēlētājs, kłūstot par invalīdu.
Nav šie skolnieki gatavi pieaugušo čempim
Smagas traumas ar invaliditāti ir arī skolu čempjos. Tur arī cilvēki par invalīdiem paliek. Tā ir nevis kāda vecuma specifika, bet gan hokeja kā tāda īpašība; hokejs ir bīstams, traumatisks sporta veids, kur ir augsti riski

  +2 [+] [-]

, 2020-03-20 09:09, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: Rezumē - jāattīsta sava līga, kas būs bāzes līga izlasei, nevis jālūdzās uz kaut kādiem bāzes klubiem
šajā situācijā - Kazjolam jālūdzas tagad ne tikai uz bāzes klubiem, bet arī uz ZA līgām un Eiropas TOP līgām , lai neatsāk čempjus augustā...
tad atcerēsies par savu čempi, kuru ir nolaiduši miskastē un turpina laist arvien dziļāk bedrē un izrādīsies, ka augusta kvali , būs jāspēlē ar OHL spēlētājiem, kas nu tur būs vēl palicis
Jo katra federācija šajā situācijā varēs paļauties tikai uz tiem spēlētājiem, kuri spēlē viņu jurisdikcijā un regulēt savus čempjus izlases vajadzībām....

     [+] [-]

, 2020-03-20 09:20, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: šajā situācijā - Kazjolam jālūdzas tagad ne tikai uz bāzes klubiem, bet arī uz ZA līgām un Eiropas TOP līgām , lai neatsāk čempjus augustā...
tad atcerēsies par savu čempi, kuru ir nolaiduši miskastē un turpina laist arvien dziļāk bedrē un izrādīsies, ka augusta kvali , būs jāspēlē ar OHL spēlētājiem, kas nu tur būs vēl palicis
Jo katra federācija šajā situācijā varēs paļauties tikai uz tiem spēlētājiem, kuri spēlē viņu jurisdikcijā un regulēt savus čempjus izlases vajadzībām....
Jebkurā gadījumā, sava līga ir jāattīsta. Tas ir pamats

  +3 [+] [-]

, 2020-03-20 09:24, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: Jebkurā gadījumā, sava līga ir jāattīsta. Tas ir pamats
protams. un ne tikai hokejā...
lasot pavirši par basketbolu, sapratu,ka - basketbols tūplī nonāca pat bez ārkārtas situācijas Eiropas čempja kvalifikācijā zudējot pirmās divas spēles, jo basketbola līga bija nekāda pat bez ārkārtas situācijas! ārkārtas situācijā vispār būs auzas...

  -2 [+] [-]

, 2020-03-20 09:34, pirms 4 gadiem
Vienalga cik profesionālas vai amtieriskas komandas, bet kalendāru var uztaisīt normālu.

  +2 [+] [-]

, 2020-03-20 09:38, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Vienalga cik profesionālas vai amtieriskas komandas, bet kalendāru var uztaisīt normālu.
kalendārs bija normāls. hsriga spēles tika pārceltas, jo viņi spēlē arī Krievijā. ar šo arī netieši Kazjols parādā , ka OHL nav prioritāte!

  +6 [+] [-]

, 2020-03-20 09:40, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Vienalga cik profesionālas vai amtieriskas komandas, bet kalendāru var uztaisīt normālu.
āža karalistē, piķerburgas bērnu čempis ir svarīgāks, OHL uzspēlē kad galīgi nevienam nav ko darīt

  +1 [+] [-]

, 2020-03-20 09:40, pirms 4 gadiem
kazladoijs+cuka = meslu cupa...

     [+] [-]

, 2020-03-20 10:01, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: kalendārs bija normāls. hsriga spēles tika pārceltas, jo viņi spēlē arī Krievijā. ar šo arī netieši Kazjols parādā , ka OHL nav prioritāte!
Kur HS Rīga Krievijā spēlē?

     [+] [-]

, 2020-03-20 10:07, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: Kur HS Rīga Krievijā spēlē?
fhspb.ru

  -1 [+] [-]

, 2020-03-20 10:16, pirms 4 gadiem
Drīz būšot jaunā LHF prezidenta vēlēšanas... Redzēs, vai Kalvītis paliks

  +1 [+] [-]

, 2020-03-20 10:29, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: Drīz būšot jaunā LHF prezidenta vēlēšanas... Redzēs, vai Kalvītis paliks
Tu redzi opozīciju, izņemot Pikānu?
pat paši cietēji (HSRīga) klusē labi zinot, ka 14.martā ierodoties uz spēli un spēlējot, būtu pārkāpuši MK noteikumus par ārkārtas situāciju, par ko draud vismaz administratīvais sods!
Liepāja, Zemgale ģinamas fermas .
pagājušā sezonā MOGO tika atļauts pārkāpt OHL reglamentu, šosezon Aļimpa apelācija tika apmierināta pārkāpjot MK noteikumus...
Dinaburga paliek? kas noteikti ar savā sastāvā leģionārus izmantoja kā tūristus, kas savā brīvajā laikā paspēlē OHL!
p.s. nevajag aizmirst, ka Lipmanu nometa ģinamas čeka kliķe.
Pikānam tādu resursu nav...
p.p.s. vienīgo variantu izmaiņam redzu, kad pazūd ģinama ar krievu čekas naudu...pagaidām tam nav pamata!

     [+] [-]

, 2020-03-20 10:30, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: Drīz būšot jaunā LHF prezidenta vēlēšanas... Redzēs, vai Kalvītis paliks
paliks. Nav jau šobrīd citas alternatīvas. Un neizskatās, ka tādas varētu būt tuvākajā laikā. Diemžēl...

p.s. kad ta tām vēlēšanām būtu jābūt?

  +2 [+] [-]

, 2020-03-20 10:35, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: paliks. Nav jau šobrīd citas alternatīvas. Un neizskatās, ka tādas varētu būt tuvākajā laikā. Diemžēl...

p.s. kad ta tām vēlēšanām būtu jābūt?
31.martā vajadzēja notikt, tagad gan jau kad beigsies ārkārtas situācija :
https://lhf.lv/lv/article/6635/latv...

p.s. patīk sākums LHF relīzē
Pamatojoties uz Ministru Kabineta lēmumu par ārkārtējas situācijas izsludināšanu, Latvijas Hokeja federācija aicina visus hokeja klubus un komandas attiecināt un stingri ievērot Ministru Kabineta rīkojumu pārtraukt visus treniņus, sacensības un apmācības procesus

paši savos lēmumus užšpļauj MK lēmumam

     [+] [-]

, 2020-03-20 10:39, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: 31.martā vajadzēja notikt, tagad gan jau kad beigsies ārkārtas situācija :
https://lhf.lv/lv/article/6635/latv...

p.s. patīk sākums LHF relīzē
Pamatojoties uz Ministru Kabineta lēmumu par ārkārtējas situācijas izsludināšanu, Latvijas Hokeja federācija aicina visus hokeja klubus un komandas attiecināt un stingri ievērot Ministru Kabineta rīkojumu pārtraukt visus treniņus, sacensības un apmācības procesus

paši savos lēmumus užšpļauj MK lēmumam
ģenseks kazjols!
šo viņi izsprieda tai pašā pirmdienas sēdē kad sodīja HSR

     [+] [-]

, 2020-03-20 11:34, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tu redzi opozīciju, izņemot Pikānu?
pat paši cietēji (HSRīga) klusē labi zinot, ka 14.martā ierodoties uz spēli un spēlējot, būtu pārkāpuši MK noteikumus par ārkārtas situāciju, par ko draud vismaz administratīvais sods!
Liepāja, Zemgale ģinamas fermas .
pagājušā sezonā MOGO tika atļauts pārkāpt OHL reglamentu, šosezon Aļimpa apelācija tika apmierināta pārkāpjot MK noteikumus...
Dinaburga paliek? kas noteikti ar savā sastāvā leģionārus izmantoja kā tūristus, kas savā brīvajā laikā paspēlē OHL!
p.s. nevajag aizmirst, ka Lipmanu nometa ģinamas čeka kliķe.
Pikānam tādu resursu nav...
p.p.s. vienīgo variantu izmaiņam redzu, kad pazūd ģinama ar krievu čekas naudu...pagaidām tam nav pamata!
14. martā viņi neko nebūtu pārkāpuši, jo bija liegti pasākumi, kuros cilvēku skaits pārsniedz 200

  +1 [+] [-]

, 2020-03-20 11:36, pirms 4 gadiem
OILER1981 rakstīja: 14. martā viņi neko nebūtu pārkāpuši, jo bija liegti pasākumi, kuros cilvēku skaits pārsniedz 200
nefantazē. tam nav nekāda sakara ar cilvēku skaitu pasākumos...
Jo hokeja skolas, tāpat kā visas citas mācību iestādes bija aizklapētas no 13.marta! Skolēni nekur nevarēja piedalīties no 13.marta!

     [+] [-]

, 2020-03-20 11:43, pirms 4 gadiem
Čista pakäsa komandu
A ko tas Kalvītis tur dara!?

     [+] [-]

, 2020-03-20 12:28, pirms 4 gadiem
Es lasu 16.marta LHF protokolu un tur ir teikts, ka tā spēle ir atzīta par nenotikušu. Par ko ir cepiens?

     [+] [-]

, 2020-03-20 12:29, pirms 4 gadiem
No LHF lémuma:
Nolēma: 1.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. un 26. punktiem, kā arī attiecīgajā situācijā valstī un pašvaldībās noteiktajiem ierobežojumiem, atzīt “HS Rīga” neierašanos uz spēli kā "force majeur" apstākļu rezultātu, tādējādi spēli atzīt kā nenotikušu jeb atceltu.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-20 12:30, pirms 4 gadiem
“Ir grūti realizēt kaut ko, ja valstī ir šāda ekonomiskā situācija'
Šie ir atslēgas vārdi , Kozjols pasaka, kamēr mēs varam paņemt piķi no krieviem un динамо рига tikmēr mums poh uz vietējo čempi , kad beigsies nauda tad domāsim , tikai vienā brīdī var palikt pie sasistas siles kā jau Zaipis augstāk uzrakstīja.

     [+] [-]

, 2020-03-20 12:45, pirms 4 gadiem
Huks rakstīja: No LHF lémuma:
Nolēma: 1.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. un 26. punktiem, kā arī attiecīgajā situācijā valstī un pašvaldībās noteiktajiem ierobežojumiem, atzīt “HS Rīga” neierašanos uz spēli kā "force majeur" apstākļu rezultātu, tādējādi spēli atzīt kā nenotikušu jeb atceltu.
Vakar Kazjols un co atcēla LHF DSN lēmumu un piešķīra tehnisko zāģi HS Rīga.
1 2 37 komentāri