Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Zemgale/LLU" iemet piecas ripas "Prizmas" vārtos un svin uzvaru

"Zemgale/LLU" iemet piecas ripas "Prizmas" vārtos un svin uzvaru
Uzbrucējs Rūdolfs Prūsis (nr. 69) pēc četriem gadiem "Mogo" rindās karjeru turpinās Jelgavā
Foto: HK Mogo

Šodien „Volvo” ledus hallē notiekošajā pārbaudes spēlē „Optibet” hokeja līgas (OHL) klubs „Zemgale/LLU” no Jelgavas ar rezultātu 5:1 pārspēja citu šī čempionāta komandu – Rīgas „Prizmu”. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā iemeta bijušais „Mogo” hokejists Rūdolfs Prūsis un bijušais „Liepājas/Optibet” uzbrucējs Māris Miezis.

Gan „Prizmai”, gan jelgavniekiem tā bija otrā spēle šovasar – savos pirmajos mačos abas vienības ar identisku rezultātu 1:7 piekāpās Krievijas pēc spēka otrās līgas (VHL) klubam „SKA-Neva” no Sanktpēterburgas. Pamazām kļūst zināmi komandu sastāvi – „Prizmu” papildināja vairāki pieredzējušie hokejisti, viņu starpa Aleksejs un Maksims Širokovi, Edijs Brahmanis, ka arī aizsargi Georgijs Pujacs un Aleksandrs Jerofejevs, kuri vēl pagājušajā sezonā spēlēja Rīgas „Dinamo”. Pujacs atzīst, ka gan viņam, gan dažiem citiem spēlētājiem „Prizma” ir pagaidu variants, kamēr nav atrasta komanda ārzemēs.

Ar visiem papildinājumiem „Prizma” cieta zaudējumu ar 1:5. Debiju komandas vārtos piedzīvoja 29 gadus vecais amerikānis Raiens Malinovskis, kura pēdējais klubs bija „Vikings” no Dānijas pēc spēka otrās līgas sezonā 2016./2017. Pirmajā trešdaļā debitanta vārtos ielidoja divas ripas – precīzi bija Rūdolfs Prūsis un Rustams Begovs, bet „Prizmas” pirmos, un kā vēlāk izrādījās vienīgos vārtus guva Edijs Brahmanis, kurš pēdējās piecas sezonas aizvadījis Baltkrievijas čempionātā, pārstāvot „Gomel” un „Shakhtar” vienības.

Otrajā periodā jelgavnieku pārsvaru palielināja Prūsis – 1:3, bet noslēdzošajās 20 minūtēs rīdzinieku vārtos ielidoja vēl divas ripas, abas no kurām iemeta Māris Miezis, kurš pēc divām sezonām Liepājā atgriezās Jelgavā. Līdz ar to „Prizma” cieta otro sakāvi pārbaudes mačos šovasar.

Atgādinām, ka vakar kļuvis zināms OHL sezonas kalendārs. Čempionāts sāksies 8. septembrī, katrai komandai aizvadot 36 spēles regulārajā turnīrā.

OHL klubu pirmssezonas pārbaudes spēles

DatumsVietaSpēleRezultāts
2/08ValmieraMogo – Toros4:1
7/08RīgaZemgale/LLU – SKA-Neva1:7
9/08RīgaKurbads – SKA-Neva3:2 PL
10/08RīgaPrizma - SKA-Neva1:7
15/08RīgaKurbads – Mogo5:4
16/08OstravaRīga – Vitkovice6:4
16/08OstravaRīga – Polija U201:2
17/08RīgaPrizma – Zemgale/LLU1:5

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/hkzemgale

  -2 [+] [-]

, 2018-08-17 22:19, pirms 6 gadiem
Priekškam aicināt tādu vārtsargu? Priekškam? Šis spēlētājs jau nu noteikti nedz turēs, nedz cels OHL līmeni, tieši otrādi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-08-17 23:10, pirms 6 gadiem
forshi buutu dzirdeet no kaada, kas redzeeja speeli klaatienee - kaa izskatiijaas Prizmas jaunais veteraanu papildinaajums ?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-18 10:31, pirms 6 gadiem
chilli rakstīja: forshi buutu dzirdeet no kaada, kas redzeeja speeli klaatienee - kaa izskatiijaas Prizmas jaunais veteraanu papildinaajums ?
Papildinājuma spēku nevar noliegt. Pagaidām pietrūkst ātruma un saskaņas saspēlē. Iespējas izaugsmei viņiem ir, atliek vien strādāt. Ka arī jātiek galā ar spēles disciplīnu - spēles laikā nopelnītas 20 soda minūtes.