Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: Sorokins par "Mogo" un "Kurbadu", hokeja skolu "Rīga" un LHF

Andris Liepa
Andris Liepa
Bija gadi, kad Oļega Sorokina mums bija pat mazliet par daudz – eksperts Rīgas “Dinamo” spēlēs, plus vēl šo to komentēja, bet kopš pagājušā rudens Oļegs vairs nav ar “Dinamo”. Un nu mums viņa skatījuma pietrūkst. Toties Oļegs ļoti nopietni strādā HS “Rīga”, kur ir Latvijas čempionātā spēlējošās komandas galvenais treneris. Viņš ir arī galvenais Latvijas U-18 izlasē. Un sarunā pārsteidz: izcīnītā vieta U-18 pasaules čempionātē neesot būtiska, daudz svarīgāk, lai kādi četri puikas nonāk NHL draftā un tālāk arī NHL. Lai hokejs varētu konkurēt ar Porziņģi! Taču Sorokins vienmēr bijis sportists, PČ sola cīnīties un aicina Latvijas hokeja fanus nākamā gada aprīlī braukt uz Ūmeo. Kur iemūžināts Aleksandra Beļavska 9. numurs.

Vai Latvijas čempionāts hokejā augot? Jā! Vai tuvojas Slovākijai, Baltkrievijai? Vadošie Latvijas klubi noteikti arī tur nekristu kaunā. Tā uzskata Sorokins. Kurš bija viens no atslēgas cilvēkiem pirms diviem gadiem, lai uztaisītu revolūciju Latvijas hokejā.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2018-10-09 09:53, pirms 5 gadiem
Interesanta un laba intervija.