Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs un Buncis sezonai gatavojas ar "Zemgali/LLU"

Andrejs Siliņš

Krastenbergs un Buncis sezonai gatavojas ar "Zemgali/LLU"
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Hokeja kluba Jelgavas "Zemgale/LLU" treniņnometnē, gatavojoties jaunajai sezonai, piedalās arī divi Ziemeļamerikā vairākas sezonas pavadījušie latviešu hokejisti Renārs Krastenbergs un Filips Buncis, vēstī zz.lv.

Krastenbergam bija līgums ar Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Vilksbēras/Skrentonas "Penguins", un viņš spēlēja tā farmklubā Vīlingas "Nailers" Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL). Buncis pēdējās trīs sezonas ir spēlējis Nacionālās koledžu sporta asociācijas līgas (NCAA) Arizonas štata universitātes komandā.

Uz “Zemgales/LLU” treniņiem ieradies liels skaits spēlētāju gan no pagājušās sezonas sastāva, gan no citām OHL komandām, ka arī “Zemgale Juniors” hokejisti. Piemēram, no bijušā “Kurbads” sastāva uz ledus varēja vērot aizsargus Aleksandru Galkinu un Mārtiņu Poreju, ka arī uzbrucēju Kirilu Tambijevu (Galkins un Tambijevs kādreiz jau spēlēja Jelgavas kluba sastāvā). “Es nevienu nedzinu prom. Ļāvu nākt visiem, kas gribēja. Ledus jau parādīs, kas ir kas, jo viņš nemelo,” – tā “Zemgale/LLU” galvenais treneris Valērijs Kuļibaba komentēja šī brīža situāciju ar sastāva veidošanu.

Kuļibaba pastāstīja, ka šobrīd nekādi nav iespējams pateikt, kas paliks sastāvā no tiem, kas sākuši trenēties un vai pievienosies vēl kādi jauni hokejisti. Iespējams, ka sastāvs mainīsies visas sezonas laikā, jo pandēmijas radītās sekas ietekmēs hokejistu turpmākās izvēles.

Nākamajā sezonā Jelgavā nespēlēs pagājušā gada leģionāri Aleksandrs Pavļenko, Semjons Bukarevs un čehs Sebastiāns Janda. Krievijas puiši parakstījuši līgumu ar Krievijas augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas "Toros". Čehs Janda dosies uz Francijas otrās spēcīgākās līgas klubu “Chambéry”. “Zemgale Juniors” uzbrucējs Egidijs Binkulis pārgājis uz savas dzimtenes klubu “Kaunas Hockey”.

Izmantotie resursi:
https://www.zz.lv/sports/zemgale-ll...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-05 16:29, pirms 4 gadiem
ne tikai Buncis un Krastenbergs sezonu sāks Zemgalē, bet arī A.Galkins, K.Tambijevs un M.Porejs!

     [+] [-]

, 2020-08-05 17:48, pirms 4 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: ne tikai Buncis un Krastenbergs sezonu sāks Zemgalē, bet arī A.Galkins, K.Tambijevs un M.Porejs!
var gadīties, ka tie 3 pārējie tur sezonu arī nobeigs...

     [+] [-]

, 2020-08-05 18:17, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: var gadīties, ka tie 3 pārējie tur sezonu arī nobeigs...
ja tā notiks, tad OHL var sanākt diezgan labs čempis!
pat neskatoties uz Kurbada kurvi!
gaidu kvalitatīvu OHL sezonu.

     [+] [-]

, 2020-08-05 18:19, pirms 4 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: ne tikai Buncis un Krastenbergs sezonu sāks Zemgalē, bet arī A.Galkins, K.Tambijevs un M.Porejs!
Ar Jekimovs esot, vai būšot