Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Ko laukumā dara Marsels Hosa. Visa spēle

Kristaps Driķis
Svētdien KHL mačā starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "CSKA" komandām sekojām līdzi uzbrucēja Marsela Hosas darbībām laukumā.
Vērtējums: +6

     [+] [-]

, 2010-02-10 20:20, pirms 14 gadiem
Interesants video vaidzeet shitaadu pa Masaļski un Šupleru uztaisiit

     [+] [-]

, 2010-02-10 23:00, pirms 14 gadiem
tik interesanti veerot marsela darbiibu laukumaa, vairaak taadus video !
man patiik kaa vinjshs slido

  -2 [+] [-]

, 2010-03-03 08:35, pirms 14 gadiem
tipisks haltuurists, neko nedara tikai slidinaas un gaida kad iedos ripu uz nuujas...un tad var izmantot snaipera prasmes. Ne velti vinjam piespeeles maz...vinjsh nav ciiniitaajs. Tas bija redzams arii olimpiaadee..praktiski neko neparaadijaa Slovaakijas izlases sastavaa. Taa ir lielas daljas dinamo probleema - neciinaas, otra probleema - nav individuaalaas meistariibas, treshaa - nav hokeja izpratnes....to visu liekot kopaa veel jabriinaas ka tik taalu esam KHL.... Olimpiaade paraadiija, ka esam pilniigaa bedree ar Latvijas hokeju.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 16:10, pirms 14 gadiem
ramonz rakstīja: tipisks haltuurists, neko nedara tikai slidinaas un gaida kad iedos ripu uz nuujas...un tad var izmantot snaipera prasmes. Ne velti vinjam piespeeles maz...vinjsh nav ciiniitaajs. Tas bija redzams arii olimpiaadee..praktiski neko neparaadijaa Slovaakijas izlases sastavaa. Taa ir lielas daljas dinamo probleema - neciinaas, otra probleema - nav individuaalaas meistariibas, treshaa - nav hokeja izpratnes....to visu liekot kopaa veel jabriinaas ka tik taalu esam KHL.... Olimpiaade paraadiija, ka esam pilniigaa bedree ar Latvijas hokeju.
tu izietu uz laukuma piecuratu bikses un aizietu....tu nedirs tadam speletajam par kuru tu neko nezini....