Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sākas KHL pārbaudes mači: Daugaviņš vēl nespēlē, Tretjakam uzvara ar Sočiem

Rolands Eliņš

Sākas KHL pārbaudes mači: Daugaviņš vēl nespēlē, Tretjakam uzvara ar Sočiem
Kaspars Daugaviņš. Foto: Spartak.ru

Pirmo starpsezonas pārbaudes maču aizvadījusi KHL komanda Podoļskas „Vityaz”, kas bez Kaspara Daugaviņa spēles pieteikumā ar 0:1 zaudēja VHL komandai Krasnojarskas „Sokol”.

Kaspars Daugaviņš „Vityaz” komandai pievienojās šajā starpsezonā. Komanda šobrīd aizvada treniņnometni, kurā savas korekcijas ieviesusi koronavīrusa pandēmija, piemēram, „Vityaz” nācās pārcelt savu augusta sākumā plānoto pārbaudes maču pret Maskavas „Dynamo”.

Šodienas mačā tā sacentās ar Krasnojarskas „Sokol”, kas aizvadītajā sezonā ieņēma trešo vietu VHL otrajā konferencē, bet pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā zaudēja. „Vityaz” maču aizvadīja ar tikai Krievijas hokejistiem sastāvā, nespēlēja arī Daugaviņš un citi potenciālie komandas līderi.

„Vityaz” pie vārtu guvuma šajā pārbaudes mačā tā arī netika, kamēr pati ielaida vārtus 52. minūtē, beigās zaudējot ar 0:1.

Šī bija otrā pārbaudes spēle šajā starpsezonā – pirms tam pusdienlaikā „Sochi” spēlēja ar Krievijas U20 izlasi un uzvarēja 6:2, Soču sastāvā mača pirmajā pusē vārtos stājās bijušais Rīgas „Dinamo” vārtsargs Maksims Tretjaks, ielaižot vienu ripu.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/_...