Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" paliek bez trenera, baumo par problēmām ar alkoholu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Amur" paliek bez trenera, baumo par problēmām ar alkoholu
Aleksandrs Guļjavcevs. Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Habarovskas "Amur" vakar paziņoja par šķiršanos no galvenā trenera Aleksandra Guļjavceva. Vēlāk izplatījās runas, ka speciālistam ir problēmas ar alkoholu.

Aleksandrs Guļjavcevs par Habarovskas "Amur" galveno treneri kļuva 2019. gada janvārī. Viņa vadībā komanda uzvarēja astoņos no 13 mačiem, tāpēc līgums ar speciālistu tika pagarināts. Aizvadītajā sezonā "Amur" bija tuvu iekļūšanai Gagarina kausā – pietrūka tikai divu punktu.

Lai gan bija plānots, ka Guļjavcevs vadīs komandu arī nākamajā sezonā un viņš nule piedalījās preses konferencē, vakar negaidīti tika paziņots, ka līgums pēc abpusējas vienošanās lauzts. "Ģimenes iemeslu dēļ man jāatgriežas mājās, tāpēc diemžēl nevarēšu turpināt darbu un palīdzēt cīņā par play-off. Noteikti sekošu līdzi un pārdzīvošu par rezultātiem," paziņojumā pauda Guļjavcevs.

Vēlāk Telegram kanālā "Hokejs bez skatītājiem", kas šajā starpsezonā izcēlies ar aktuālu un precīzu informāciju no daudzu klubu iekšienes, tika rakstīts par Guļjavceva problēmām. Portāls Sports.ru tās sasaistījis ar alkoholu. "Par oficiālo iemeslu kļuva ģimenes lietas, bet mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka 47 gadus veco speciālistu pievīla pašizolācija.

Atrodoties mājās ilgu laiku, viņš sastapās ar problēmām, kuras atrisināt pats nespēja. Tas neizdevās arī pēc atgriešanās Habarovskā. Lai izvairītos no trieciena reputācijai, speciālists nolēma aiziet no amata."

Izmantotie resursi:
https://hcamur.ru/news/item/osobye-...
https://www.sports.ru/hockey/108737...