Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim traumas dēļ varētu nākties izlaist apmēram mēnesi

Rolands Eliņš

Indrašim traumas dēļ varētu nākties izlaist apmēram mēnesi
Miks Indrašis. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas „Dynamo” ievietojis latviešu uzbrucēju Miku Indraši savainoto spēlētāju sarakstā. Šajā sarakstā viņš ievietots līdz 24. decembrim, taču kluba preses pārstāvji krievu medijiem norādījuši, ka ir cerības arī uz ātrāku atgriešanos laukumā.

Miks Indrašis ceļgala savainojumu guva pirms divām dienām, spēlējot pret „Jokerit”. Komandas trenera pirmās prognozes pēcspēles konferencē bija pesimistiskas, norādot, ka viņam ir aizdomas par Indraša izkrišanu no sastāva uz ilgu laiku.

Šodien Indrašis ievietots savainoto spēlētāju oficiālajā sarakstā, un kluba pārstāvju teiktais krievu medijam „RIA Novosti” jau ir daudz cerīgāks. Indrašis esot ievietots savainoto spēlētāju sarakstā līdz 24. decembrim, bet „Dynamo” preses sekretārs pieminēja arī kluba vadības cerību, ka Indrašis varētu atgriezties sastāvā arī ātrāk. Ja tā notiks, tad viņam traumas dēļ nenāksies izlaist vairāk nekā mēnesi.

Indrašim šī ir pirmā sezona Maskavas „Dynamo” sastāvā, un 32 mačos viņš atzīmējies ar 16 punktiem (deviņi vārti un septiņas piespēles). Viņa komandai tikmēr sezonas pirmā puse nav bijusi tik veiksmīga kā cerēts, taču tagad izdevies vismaz ielauzties izslēgšanas spēļu zonā, ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē.

„Dynamo” nākamā spēle paredzēta jau šovakar pret „Slovan”, bet kopumā līdz minētajam 24. decembrim komandai paredzētas desmit KHL spēles. No 18. līdz 30. decembrim „Dynamo” aizvadīs sešu spēļu izbraukuma sēriju, kurai punktu liks tieši Rīgā pret „Dinamo”.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/hockey/201811...

  +4 [+] [-]

, 2018-11-28 17:39, pirms 5 gadiem
Jānovēl līderim drīzu un sekmīgu atveseļošanos!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-28 18:43, pirms 5 gadiem
Labi ka tā,ka tikai mēnesis.