Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA maiņā no "Metallurg" iegūs "Avs" sezonu aizvadījušo Kameņevu

Andrejs Siliņš

SKA maiņā no "Metallurg" iegūs "Avs" sezonu aizvadījušo Kameņevu
Vladislavs Kameņevs. Foto: AFP / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "smagsvars" Sanktpēterburgas SKA vienojies par maiņas darījumu ar Magņitogorskas "Metallurg", kā rezultātā pēterburgieši iegūs tiesības uz pēdējās sezonās Ziemeļamerikā spēlējušo krievu uzbrucēju Vladislavu Kameņevu.

23 gadus vecais Kameņevs pēdējās piecas sezonas pavadījis Ziemeļamerikā. 2014. gadā uzbrucēju otrajā kārtā ar 42. numuru draftēja Nešvilas "Predators", kā sastāvā Kameņevs debiju Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvoja 2016./2017. gada sezonā. Nākamajā sezonā tiesības uz Kameņevu tika aizmainītas Kolorado "Avalanche", bet arī tur Kameņevs vēl nespēja nostiprināties un bieži spēlēja fārmklubā.

Aizvadītā sezona bija pirmā, kurā Kameņevs spēlēja tikai NHL, "Avalanche" sastāvā izejot laukumā 38 mačos, gūstot vienus vārtus un atdodot septiņas rezultatīvas piespēles. Līgums ar Denveras klubu Kameņevam šovasar beigsies un NHL viņš kļūs par ierobežotu brīvo aģentu. Tagad KHL tiesībām uz Kameņevu nonākot SKA rīcībā, nav izslēgts, ka divkārtējais pasaules U20 čempions atgriezīsies dzimtenē.

Iepriekš izskanēja informācija, ka pretējā virzienā dosies divi SKA uzbrucēji Iļja Kablukovs un Maksims Karpovs.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/