Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Severstal" par galveno treneri ieceļ Sīkoru, Azevedu pagarina līgumu ar Kazaņu

Rolands Eliņš

"Severstal" par galveno treneri ieceļ Sīkoru, Azevedu pagarina līgumu ar Kazaņu
Vāclavs Sīkora
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Čerepovecas "Severstal" oficiāli apstiprinājis galvenā trenera amatā Vāclavu Sīkoru, kurš kopš pagājušā gada beigām strādāja par par treneri-konsultantu.

62 gadus vecais Čehijas treneris Vāclavs Sīkora iepriekš vadījis Sanktpēterburgas SKA un Prāgas "Lev" komandas, kā arī ilgus gadus bija galvenais treneris dažādās Čehijas un Somijas komandās, bet nu oficiāli kļuvis par "Severstal" galveno treneri. Viņa galvenais uzdevums būs uzlabot komandas iepriekšējā sezonā iespēto, kad Rietumu konferencē tā palika devītajā vietā un neiekļuva "play-off".

"Iepriekšējās sezonas gaitā Sīkora tika pieaicināts mūsu treneru kolektīvā," kluba paziņojumā citēts tā prezidents Sergejs Toropovs. "Un sezonas beigas pierādīja, ka šis uzaicinājums nav bijis velts. Komanda lieliski uzlaboja savu spēli, pacēlās augstāk kopvērtējumā un līdz pēdējām dienām cīnījās par vietu "play-off"."

Savukārt cita KHL komanda "Sibir" saglabājusi savās rindās trīs hokejistus - aizsargs Igors Ožiganovs (59 spēlēs 21 punkts) un uzbrucējs Dmitrijs Kugriševs (49 spēlēs 46 punkti) bija saņēmuši piedāvājumus no citām komandām, taču atradās ierobežota brīvā aģenta statusā, un "Sibir" šos piedāvājumus atspēkoja. Savukārt Dmitrijs Moņja (56 spēlēs 35 punkti) pieņēmis kvalifikācijas līgumu uz vienu sezonu.

Zviedrijas izlases aizsargs Jūnass Ānelevs tikmēr pārcēlies uz Omskas "Avangard", kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Zviedrijā MODO un pārstāvēja izlasi pasaules čempionātā Čehijā. Viņa pievienošanos komandai apstiprinājis "Avangard" preses dienests, bet līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Kazaņas "Ak Bars" pagarinājusi līgumu ar 26 gadus veco kanādieti Džastinu Azevedu, kurš šajā sezonā guva 50 punktus 58 regulārās sezonas spēlēs. Tiesa, Kazaņas komanda arī atvadījusies no baltkrievu uzbrucēja Sergeja Kosticina, ar kuru lauzts līgums pēc abpusējas vienošanās. Kosticins aizvadītajā sezonā izcēlās ar 30 punktiem,

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...
Хоккейный клуб Северсталь
ХК "Авангард"
https://www.ak-bars.ru/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-20 12:50, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Sibir rullē
Nui puse komandas aizguoja pa celi, dažus spielituojus tikai saglobuoja, tīšim rullei

     [+] [-]

, 2015-05-20 13:20, pirms 9 gadiem
Sīkora... hahah...

     [+] [-]

, 2015-05-20 14:10, pirms 9 gadiem
Un kur tad ,ka Azevedo uz Šveici brauks ?

     [+] [-]

, 2015-05-20 14:16, pirms 9 gadiem
zippo22 rakstīja: Un kur tad ,ka Azevedo uz Šveici brauks ?
tei beja peile, kuru beja palaiduši Šveices mēdiji...

  +2 [+] [-]

, 2015-05-20 15:34, pirms 9 gadiem
Cik no Pučes vakardienas Overtime varēja saprast Ābols uz Toljati "Lada" iešot un Ankipāns uz Ņižņijnovgorodas "Torpedo"?!

     [+] [-]

, 2015-05-20 15:46, pirms 9 gadiem
edgars007 rakstīja: Cik no Pučes vakardienas Overtime varēja saprast Ābols uz Toljati "Lada" iešot un Ankipāns uz Ņižņijnovgorodas "Torpedo"?!
Voi tod vysam kū soka Overtime var ticeit..

     [+] [-]

, 2015-05-20 21:16, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Voi tod vysam kū soka Overtime var ticeit..
Gan jau baumām ir kāds pamats. Vai arī tas tāds sezonas noslēguma prikols!

     [+] [-]

, 2015-05-21 00:03, pirms 9 gadiem
edgars007 rakstīja: Gan jau baumām ir kāds pamats. Vai arī tas tāds sezonas noslēguma prikols!
Domāju tas tiek speciāli darīts. lai saceltu lielāku ažiotāzu un reitingu ap Dinamo, lai cilvēkiem ir par ko parunāt, līdz Dinamo naudu atrod.. Man liekas tas ir labi izplanots pasakums,,,

     [+] [-]

, 2015-05-21 10:54, pirms 9 gadiem
Butu ideāli ja khl piederetu kadai vacijai, vai zviedrijai. Nevis kautkadam pabirām krieviem. Tad nebūtu tada korumpetiba un netaisnigums pret citām komamdam. Khl maina kalendaru ka krieviem izdevigāk.... wtf tas nav normāli ( KONTINENTALĀ LIGA , ĶIP ) viens ska speletajs saņem tik pat cik visa dinamo komanda kopumā.
..