Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šosezon Rīgas "Dinamo" uzspēlējušais Jākobs Berjlunds pievienojas "Traktor"

Rolands Eliņš

Šosezon Rīgas "Dinamo" uzspēlējušais Jākobs Berjlunds pievienojas "Traktor"
Jākobs Berjlunds. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Apstiprinājies Krievijas mediju aprīlī ziņotais, ka zviedru uzbrucējs Jākobs Berjlunds karjeru turpinās KHL klubā Čeļabinskas „Traktor”. Komanda to oficiāli apliecinājusi savā mājaslapā.

Jākobs Berjlunds šo sezonu sāka Rīgas „Dinamo” sastāvā, taču aizvadīja tikai astoņas KHL spēles, pēc tam tiekot atlaists. Šajā laikā viņš tika pie četriem punktiem (3+1). Sezonas turpinājumā Berjlunds spēlēja „Neftekhimik” sastāvā, kur 40 spēlēs tika pie 25 punktiem.

Arī nākamajā sezonā viņš spēlēs KHL, jo panācis vienošanos par vienas sezonas līgumu ar „Traktor”. Čeļabinskas kluba ģenerāldirektors Ivans Savins Berjlunda sakarā izcēla viņa spējas spēlēt dažādās uzbrucēja pozīcijās un ātro iekļaušanos KHL hokejā. Savins „Traktor” mājaslapā citēts, norādot, ka Berjlunds savas spējas jau nodemonstrēja „Neftekhimik” sastāvā.

28 gadus vecais Berjlunds iepriekšējā sezonā ļoti rezultatīvi spēlēja Vācijā, 51 mačā atzīmējoties ar 52 punktiem, bet pirms tam spēlējis Norvēģijā un Šveices otrajā līgā, savulaik bijis Zviedrijas U18 izlasē.

Tikmēr „Barys” šodien apliecināja līguma noslēgšanu ar kanādas uzbrucēju Metjū Fretinu, kurš Kazahstānas komandā spēlējis arī iepriekš, bet šosezon bija „Ak Bars” rindās, 56 spēlēs gūstot 28 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  +4 [+] [-]

, 2020-05-19 22:15, pirms 4 gadiem
Pareizi raksta BERGLUNDS

     [+] [-]

, 2020-05-19 23:54, pirms 4 gadiem
Velti Dinamo atlaida viņu. Ja nevilka ar algas maksāšanu, tad cits stāsts

     [+] [-]

, 2020-05-20 08:46, pirms 4 gadiem
Jaa,es so nesaprotu,kapec so kadru palaida prom

     [+] [-]

, 2020-05-20 15:52, pirms 4 gadiem
Atkal Elišonam fetišs