Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Indrašis atgriezies no Amerikas, turpinām pārrunas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudra: "Indrašis atgriezies no Amerikas, turpinām pārrunas"
Pēteris Skudra
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra (42) atklāj, ka šis klubs vēlas sasniegt ko vairāk par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā, tāpēc starpsezonā spēlētāju sastāvs ir krietni vien pamainījies. Cik saprotams, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis patlaban ir pietuvojies Ņižņijnovgorodai ne tikai ģeogrāfiski, bet arī jaunās sezonas sakarā.

Šovasar parakstīti līgumi ar vairākiem augsta līmeņa spēlētājiem, Ņižņijnovgorodas komandai pievienojušies trīs spēlētāji ar lielu NHL pieredzi - Aleksandrs Frolovs, Andrejs Kosticins un Sergejs Kosticins. Galvenajam trenerim Skudram palīdzēs arī bijušais Rīgas "Dinamo" speciālists Ģirts Ankipāns.

Skudra informē, ka panākta principiāla vienošanās ar vēl diviem leģionāriem, par kuriem tiks paziņots tuvākajā laikā. "Torpedo" rindās, iespējams, parādīsies arī Miks Indrašis, kurš nupat Amerikā piedalījās Ņujorkas "Islanders" attīstības nometnē. "Mēs turpinām par viņu interesēties, Indrašis ir mūsu kandidātu sarakstā. Viņš ir atgriezies no Ziemeļamerikas, un mēs veicam pārrunas," saka latvietis.

Starpsezonā notikušas iespaidīgas pārmaiņas: Ņižņijnovgorodas klubu pametuši ļoti daudzi spēlētāji - gandrīz visa komanda. "No aizgājušajiem mēs izteicām piedāvājumu tikai diviem, un vēl ar vienu veicām pārrunas. Šāda pārkārtošanās bija nepieciešama. Divi sezonu laikā sapratām, kādu hokeju vēlamies spēlēt. Divus gadus pēc kārtas tikām konferences astoņniekā, Ņižņijnovgorodā kaut kas tāds nebija bijis 20 gadus. Tagad pienācis laiks iet tālāk, mēs vēlamies vairāk, tāpēc bija jāpieņem attiecīgi lēmumi. Atvadījāmies no daudziem un nesteidzāmies parakstīt līgumus ar citiem, jo gaidījām konkrētus spēlētājus, kuri mums ir vajadzīgi, lai jaunajā sezonā sasniegtu kaut ko nopietnāku," atzīst Pēteris Skudra.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru

1 2 39 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2015-07-16 14:49, pirms 9 gadiem
Nē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-07-16 14:54, pirms 9 gadiem
Runā jau skaisti Skudra, bet nedomāju, ka Torpedo sasniegs, ko īpašu.

  +5 [+] [-]

, 2015-07-16 14:55, pirms 9 gadiem
Varēja cīnīties par iekļūšanu NHL, bet...
Žēl, Mikam skills ir ļoti labs. Kolhozs tuvāks.

 +10 [+] [-]

, 2015-07-16 14:56, pirms 9 gadiem
Tātad Indraša sapnis par NHL ir zudis. Bet laikam jau šis ir diezgan loģisks iznākums, maz jau to cerību bija tikt pie līguma (vienvirziena).

     [+] [-]

, 2015-07-16 14:57, pirms 9 gadiem
Uzskotu, ka par 85% Indrašis spieluos Torpedo klubā, ka nā, tod spieluos RD...

  +3 [+] [-]

, 2015-07-16 15:01, pirms 9 gadiem
KillerLoop rakstīja: Tātad Indraša sapnis par NHL ir zudis. Bet laikam jau šis ir diezgan loģisks iznākums, maz jau to cerību bija tikt pie līguma (vienvirziena).
NHL "entry level" līgums nevienam nav vienvirziena...ja grib pirmo līgumu ar NHL noslēgt vienvirziena tad tikai no 27 gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:09, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Uzskotu, ka par 85% Indrašis spieluos Torpedo klubā, ka nā, tod spieluos RD...
Ja Torpedo iedos Savickim lielu koferi ar rubļiem, ja negribēs dod, tad spēlēs TRTD...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:20, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Ja Torpedo iedos Savickim lielu koferi ar rubļiem, ja negribēs dod, tad spēlēs TRTD...
Kopiec Torpedo vel byutu, kas juodūt RD?? Indraša leigums ar RD ir beidzīs, jis tagat ir breivais aģents, tod te vel par kaidu naudu dūšonu var byut runa...
Najauc ar Dārzina i Ak Bars gadiejumu...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:24, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: NHL "entry level" līgums nevienam nav vienvirziena...ja grib pirmo līgumu ar NHL noslēgt vienvirziena tad tikai no 27 gadiem.
Hm, bet Indrašis nav draftēts. Uz viņu neattiecas entry level līguma noteikumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:30, pirms 9 gadiem
mikushkins rakstīja: Hm, bet Indrašis nav draftēts. Uz viņu neattiecas entry level līguma noteikumi.
uz visiem attiecas, arī nedraftētiem...Ķēniņam ar pirmais līgums bija ELC. Jevpalovam arī ELC.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-16 15:31, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Par 2. vai 3. kārtas drafta izvēli aizies, kādi vēl rubļi? Ja nu vienīgi pa kluso Savickim kādu maisu Torpedo aizvedīs.
ja būs maiņa, tad nauda...kam tas nafig drafta piks vajadzīgs.
p.s. koferis protams būs vieglāks, nekā savā laikā par Miķeli un Lauri piemēram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-07-16 15:38, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Kopiec Torpedo vel byutu, kas juodūt RD?? Indraša leigums ar RD ir beidzīs, jis tagat ir breivais aģents, tod te vel par kaidu naudu dūšonu var byut runa...
Najauc ar Dārzina i Ak Bars gadiejumu...
nav Indrašis brīvai aģents...TRTD viņam iedeva kvalifikācijas līgumu 1.maijā...tas ir saglabātas tiesība uz viņu KHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:45, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Kopš kura laika? Visi zem 27 gadiem iet caur ELC, arī nedraftētie.
visdrīzāk, viņam nemaz nav piedāvats ELC, kā iepriekšējās divas reizes pēc vasaras nometnēm indiāņos un kanukos...gan jau tik AHL kontrakts kārtējo reizi, tāpēc nepaliek ZA.

     [+] [-]

, 2015-07-16 15:52, pirms 9 gadiem
Viennozīmīgi jāiet uz Torpedo! Tik labs piedāvājums var vairs nebūt. Uz NHĻ varēs iet jebkurā brīdī!
Ļ

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 15:56, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: nav Indrašis brīvai aģents...TRTD viņam iedeva kvalifikācijas līgumu 1.maijā...tas ir saglabātas tiesība uz viņu KHL.
Skaidris nazynuoju taidu, paldis, ka painformieji...

  +2 [+] [-]

, 2015-07-16 16:05, pirms 9 gadiem
Itkā tā no malas, Indrašis galīgi nav tas tips, kurš spēlētu Skudras proponēto hokeju, bet Pjotram protams labāk zināms, ko šis grib

  +8 [+] [-]

, 2015-07-16 16:27, pirms 9 gadiem
Čalim būtu derīgi kādu sezonu pabūt leģionāram (līdz šim taču visu laiku spēlēja mājās).
Nu, tā, lai mazliet attieksme pret visu pamainās.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 16:36, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Čalim būtu derīgi kādu sezonu pabūt leģionāram (līdz šim taču visu laiku spēlēja mājās).
Nu, tā, lai mazliet attieksme pret visu pamainās.
...citādāk DR, visticamāk, degradēsies.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 16:45, pirms 9 gadiem
pag, pag, pag, pag.. bija tak teikts, ka viņs brauks uz NYI uz abam nometnem, gan development camp, gan lielās komandas nometni!

Es ceru, ka kaut kas nav pamainījies un Miks nav atteicis lielās NYI komandas nometni!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 16:53, pirms 9 gadiem
pie Pētera viegli nebūs

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 17:12, pirms 9 gadiem
"...saka latvietis"
Vai tad viņš nesen nepaziņoja, ka drīzāk ir krievs?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 18:11, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: nav Indrašis brīvai aģents...TRTD viņam iedeva kvalifikācijas līgumu 1.maijā...tas ir saglabātas tiesība uz viņu KHL.
Kas ir TRTD?

     [+] [-]

, 2015-07-16 18:30, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: nav Indrašis brīvai aģents...TRTD viņam iedeva kvalifikācijas līgumu 1.maijā...tas ir saglabātas tiesība uz viņu KHL.
Iedot jau iedeva, bet vai Miks paņēma? Pat, ja arī TRTD-iņi tās tiesības uz Indraši saglabāja, tad zinot RD finansu stāvokli (kurš nekad nav bijis diži labs) un parādot svētjurim naudas koferi Miks tiks pārdots Skudram, kā saka, ar visiem paltrakiem....

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 18:52, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Čalim būtu derīgi kādu sezonu pabūt leģionāram (līdz šim taču visu laiku spēlēja mājās).
Nu, tā, lai mazliet attieksme pret visu pamainās.
Tu bļ... tā kā tāds Ābols gatavais to pašu "lejerkasti" ļurini! Kāda nafig attieksme, kam tur jāpamainās? Miks pie normāliem un saprotamiem spēles uzdevumiem un adekvātiem treneriem arī labi spēlē! Tas, ka Ābolam tur dikcijas vai savas domas izklāsta problēmas nenozīmē, ka Miks tur kaut ko neizpildītu vai kaut ko "sačkotu"! Pat tad, kad pārējie ģinamovci ne $ūda iemest nevarēja, Miks tur regulari arī tad pa punktam pa divām spēlēm vāca, bet pajolis jēpis protams atrada vainīgo - savu vienu no rezultatīvākajiem spēlētājiem - Indraši, ko redz uz farmu ir jānosūta, jo redz komandai spēle neiet un galvenais grēkāzis ir atrasts!! Tas būtu apmēram tas pats, kas ja teiksim tāda Čikāga tādu vecāko Hosu uz savu farmu aizsūtītu, jo viņam tur vienos plovos bija vienkārši "krimināla" statistika, bet nekā, čalis spēlēja no zvana līdz zvanam! Bet nu jēpim jau ir kaut kas jauns "jāizdomā" un o, Eurika! Laikam tak viens no saviem līderiem uz farmu ir "audzināšanas" nolūkos jānosūta! Tas nekas, ka Jēpja mīluļi, Džera, Cibuļa- pirmais pa lieliem svētkiem kaut ko tur iemest varēja, vairāk gar bortu pi$ās, otrais bieži vien vēl lielākus $ūdus ne tikai aizsardzībā, bet arī uzbrukumā taisija(bieži vien vairākumā šķeļot pa ripu salaužot nūju pēc kā parasti sekoja bīstams, bieži vien arī rezultatīvs pretinieku pretuzbrukums), tur redz Jēpim viss bija ok, jo tie redz bija neaizskaramie Ābola "superspēlētāji", tos viņš uz farmu nesūtija! Tik ko ta vēl tagad tos savus mīluļus līdzi uz Ladu nepaņēma?

     [+] [-]

, 2015-07-16 18:55, pirms 9 gadiem
Erikovič rakstīja: Kas ir TRTD?
Tikai Rīga Tikai Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 19:13, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Tu bļ... tā kā tāds Ābols gatavais to pašu "lejerkasti" ļurini! Kāda nafig attieksme, kam tur jāpamainās? Miks pie normāliem un saprotamiem spēles uzdevumiem un adekvātiem treneriem arī labi spēlē! Tas, ka Ābolam tur dikcijas vai savas domas izklāsta problēmas nenozīmē, ka Miks tur kaut ko neizpildītu vai kaut ko "sačkotu"! Pat tad, kad pārējie ģinamovci ne $ūda iemest nevarēja, Miks tur regulari arī tad pa punktam pa divām spēlēm vāca, bet pajolis jēpis protams atrada vainīgo - savu vienu no rezultatīvākajiem spēlētājiem - Indraši, ko redz uz farmu ir jānosūta, jo redz komandai spēle neiet un galvenais grēkāzis ir atrasts!! Tas būtu apmēram tas pats, kas ja teiksim tāda Čikāga tādu vecāko Hosu uz savu farmu aizsūtītu, jo viņam tur vienos plovos bija vienkārši "krimināla" statistika, bet nekā, čalis spēlēja no zvana līdz zvanam! Bet nu jēpim jau ir kaut kas jauns "jāizdomā" un o, Eurika! Laikam tak viens no saviem līderiem uz farmu ir "audzināšanas" nolūkos jānosūta! Tas nekas, ka Jēpja mīluļi, Džera, Cibuļa- pirmais pa lieliem svētkiem kaut ko tur iemest varēja, vairāk gar bortu pi$ās, otrais bieži vien vēl lielākus $ūdus ne tikai aizsardzībā, bet arī uzbrukumā taisija(bieži vien vairākumā šķeļot pa ripu salaužot nūju pēc kā parasti sekoja bīstams, bieži vien arī rezultatīvs pretinieku pretuzbrukums), tur redz Jēpim viss bija ok, jo tie redz bija neaizskaramie Ābola "superspēlētāji", tos viņš uz farmu nesūtija! Tik ko ta vēl tagad tos savus mīluļus līdzi uz Ladu nepaņēma?
No Tevis rakstītā sapratu : Ābolam nav labi ar galvu,jo ar spēlētājiem kuriem rokas aug no pakaļas viss ir ok,bet īstos cīnītājus čakarē visos caurumos!Un tāds ,,frukts'' jau cik gadus atrod darbu KHL?

     [+] [-]

, 2015-07-16 20:31, pirms 9 gadiem
rolex rakstīja: No Tevis rakstītā sapratu : Ābolam nav labi ar galvu,jo ar spēlētājiem kuriem rokas aug no pakaļas viss ir ok,bet īstos cīnītājus čakarē visos caurumos!Un tāds ,,frukts'' jau cik gadus atrod darbu KHL?
Vai tad tā nebija? Kāds tur nafig "atrod darbu KHL"? RD viņš strādāja par latvieti t.i. kā vietējais "Latvijas speciālists", kas palīdzēja sākumā Jūlim pēc tam arī Pekam, pēc tam svētjuris izdomāja šo kā galveno patestēt! Nu un kā? Ābola darba rezultāti patika (it seviški pēdējā sezonā)? Kad bija Ozo bija kaut kāda kārtība komandā! Pagājušogad Ozo vairs nebija un nebija arī vairs spēles! Var jau tur tagad kaut ko mēģināt meimurot par švakajiem leģionāriem, bet RD ir arī sūdīgāki leģi bijuši nekā pagājušogad! Videls, Vilsons, Genovejs, Jurčina bija ok, leģi! Kas attiecas uz Ābolu, tad nekur diži tālāk kā galvenais jau viņš nav ticis! Pat tāda Lada paņēma viņu ne jau kā galveno, bet tikai atkal kā asistentu! To pašu Čičiku jau arī kā asistentu Skudra pie sevis paņēma tā, ka Ābolam tur nekāds karjeras kāpums arī tagad nav!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-16 20:53, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Vai tad tā nebija? Kāds tur nafig "atrod darbu KHL"? RD viņš strādāja par latvieti t.i. kā vietējais "Latvijas speciālists", kas palīdzēja sākumā Jūlim pēc tam arī Pekam, pēc tam svētjuris izdomāja šo kā galveno patestēt! Nu un kā? Ābola darba rezultāti patika (it seviški pēdējā sezonā)? Kad bija Ozo bija kaut kāda kārtība komandā! Pagājušogad Ozo vairs nebija un nebija arī vairs spēles! Var jau tur tagad kaut ko mēģināt meimurot par švakajiem leģionāriem, bet RD ir arī sūdīgāki leģi bijuši nekā pagājušogad! Videls, Vilsons, Genovejs, Jurčina bija ok, leģi! Kas attiecas uz Ābolu, tad nekur diži tālāk kā galvenais jau viņš nav ticis! Pat tāda Lada paņēma viņu ne jau kā galveno, bet tikai atkal kā asistentu! To pašu Čičiku jau arī kā asistentu Skudra pie sevis paņēma tā, ka Ābolam tur nekāds karjeras kāpums arī tagad nav!
Nebiju domājis izvērst plašu diskusiju par RD spēli.Vienkārši iepriekšējā komentā Tu tā kārtīgi noliki Ābolu par lietām kuras var zināt tikai esot komandas iekšienē.Tā teikt ārpus savas kompetences.Tas arī viss.Bet lai spriestu par Ābolu kā treneri,tad pašam būtu jābūt līdzīga vai augstāka līmeņa speciālistam.

     [+] [-]

, 2015-07-16 21:13, pirms 9 gadiem
rolex rakstīja: Nebiju domājis izvērst plašu diskusiju par RD spēli.Vienkārši iepriekšējā komentā Tu tā kārtīgi noliki Ābolu par lietām kuras var zināt tikai esot komandas iekšienē.Tā teikt ārpus savas kompetences.Tas arī viss.Bet lai spriestu par Ābolu kā treneri,tad pašam būtu jābūt līdzīga vai augstāka līmeņa speciālistam.
Nav jābūt lielam hokeja speciālistam, lai redzētu ka viņš bieži vien taisa galīgas auzas un bieži vien izdomā viņam vien saprotamu "ķīnas ābeci" vai pastulbu trenera gājienu, kaut vai to pašu "sviestu" ar Indraša nosūtīšanu uz farmu! RD baigi spēle tad aizgāja vai moš Indrašis atnāca atpakaļ un par baigo montru vai super motivēts tad palika? Ne viens ne otrs nebija! Indrašim jau arī tur lāga ko pielikt vai dikti uzlabot nebija, savus golus tāpat sameta un punktus savāca! Ja kaut ko mazliet saproti no hoķa tad nav grūti ieraudzīt arī trenera kļūdas.... Ābola gadijumā dažas ir bijušas bērnišķīgi smieklīgas....

     [+] [-]

, 2015-07-16 22:42, pirms 9 gadiem
Gribētos jau,lai paliek Amerikā. Bet tas jau nenozīmē,ka cerības uz NHL ir zudušas,viss atkarīgs,kā nospēlēs šeit.
1 2 39 komentāri