Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun" jauno KHL sezonu varētu sākt Vladivostokā vai Krasnojarskā

Andrejs Siliņš

"Kunlun" jauno KHL sezonu varētu sākt Vladivostokā vai Krasnojarskā
Foto: hcredstar.com

Ķīnas hokeja klubs Pekinas "Kunlun Red Star" jauno Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu varētu sākt ar mājas arēnu Vladivostokā vai Krasnojarskā, atklājis līgas prezidents Aleksejs Morozovs.

Ja starptautiskie lidojumi no Ķīnas netiks atjaunoti, "Kunlun" būs jāizvēlas kāda cita KHL pilsēta par savām mājām. Iepriekš izskanēja, ka tie varētu būt Soči vai Mitišči, taču Morozovs atklājis, ka klubs skatās citā virzienā - tuvāk Ķīnai.

"Lai atjaunotu visu nepieciešamo procesu darbību, Ķīnā tas varētu ieilgt rudens garumā. Pekinas klubam tika piedāvātas vairākas iespējas Krievijas austrumos. Kā Vladivostoka, kur ir visi priekšnoteikumi, lai aizvadītu KHL spēles. Tāpat Krasnojarskā uzbūvēta moderna arēna," sacīja Morozovs.

Iepriekš jau vēstījām, ka "Kunlun Red Star" pirmssezonas sagatavošanās nometni plāno aizvadīt Rīgā. Organizācijai tas gan nebūtu nekāds jaunums – jāņem vērā, ka vienības junioru komanda pirms diviem gadiem savas mājas spēles aizvadīja tieši Rīgā.

"Kunlun Red Star" klubs tika dibināts 2016. gadā, kad arī debitēja KHL. Debijas sezonā pekiniešiem izdevās iekļūt Gagarina kausa izcīņā. Nākamo trīs sezonu laikā tik daudz uzvaru (28) regulārajos turnīros komandai vairs nav izdevies sakrāt, tāpat arī spēlēšana izslēgšanas turnīrā vairs nav sanācis.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/06/15/...

     [+] [-]

, 2020-06-15 21:19, pirms 4 gadiem
Kuņ Luņi vēl nav nebeigušies? Visas 3 ķiniešu VHL komandas jau tika slēgtas...

  +3 [+] [-]

, 2020-06-15 22:06, pirms 4 gadiem
Vai tiešām šī ziņa ir tik svarīga, kur sezonu sāks šis mākslīgais ģeopolitiskais veidojums Kuņ Luņ?

     [+] [-]

, 2020-06-15 22:35, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: Kuņ Luņi vēl nav nebeigušies? Visas 3 ķiniešu VHL komandas jau tika slēgtas...
tur jau uzbeki ar noleca, neatceros kas ar kazahiem.

     [+] [-]

, 2020-06-15 22:47, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tur jau uzbeki ar noleca, neatceros kas ar kazahiem.
uzbeki ar nebūs, par kazahiem neesmu dzirdējis