Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sanktpēterburgas "SKA" pieci neveiksmju iemesli

Juris Miņins
Juris Miņins

Sanktpēterburgas "SKA" pieci neveiksmju iemesli
Berijs Smits
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinetālajā hokeja līgā (KHL) pašlaik apgriezienus uzņem izslēgšanas spēļu turnīrs un, lai arī nav aizvadīta pat pilna pirmā kārta, var izdarīt dažus secinājumus, šoreiz Sanktpēterburgas "SKA" sakarā, kuri sāk līdzināties Sanhosē "Sharks" komandai, taču ne tajā labākajā aspektā.

Sanktpēterburgas "SKA" pirmajā KHL sezonā, pateicoties veiksmīgam sezonas sākumam, izcīnīja 100 punktus un ierindojās astotajā vietā regulārās sezonas noslēguma tabulā, šosezon veicās krietni labāk, jo tika izcīnīti 122 punkti un labākās Rietumu konferences komandas gods (otrā vieta KHL). Taču pirmajā gadījumā sezona beidzās pēc trim spēlēm, jo tika atzīts Maskavas "Spartak" pārākums un arī šosezon "SKA" ir tuvu tam, lai brīvdienas viņiem sāktos krietni agrāk nekā tas bija ieplānots. Kur tad ir problēma?

Pirmkārt, hokeja pasaulē ir tāds termins "ne "play-off" komanda". Ja par kādu no KHL komandām to var teikt, tad "SKA" ir pirmie pretendenti uz šādu titulu. Ko tas nozīmē? Neko citu kā to, ka komanda, neskatoties uz veiksmīgu (parasti - dominējošu) spēli regulārajā sezonā, izslēgšanas spēlēs nespēj parādīt, principā, neko. Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ilgus gadus šāda komanda bija Otavas "Senators", bet nu, pēclokauta ērā, šo stafeti no viņiem ir pārņēmuši Sanhosē "Sharks", kuri katru gadu ir vieni no galvenajiem favorītiem uz Lorda Stenlija balvu, bet beigās, kausa finālsērijas laikā, vienīgās nūjas, kuras "Sharks" spēlētāji ņem rokās ir domātas golfa spēlei.

Iemesli šādām neveiksmēm var būt dažādi, taču galvenais ir raksturs. "Play-off" spēles ir raksturu cīņas, tajās cīnās "veči" ar garām bārdām, kuri, protams, saprāta robežās, ir gatavi iet līdz pēdējam, lai izcīnītu galveno balvu. Vai kas tāds ir novērots "SKA" spēlē? Vienīgais ko man izdevās saskatīt ir tas, ka spēlē veči un viņiem ir bārdas. Tālāk visas līdzības beidzas. Sanktpēterburgas komandas spēlē nav spēka spēles, nav vēlmes "sisties". Viņi, acīmredzot, vēlas pretiniekus "apspēlēt", kad vajag "izsist", "izgrūstīt", "iebakstīt" utt. Diemžēl, bet izslēgšanas spēles tā nav regulārās sezonas "pastaiga", tās ir asinis un milzīga gribēšana uzvarēt. "SKA" ir (bija) milzīga vēlme visus (vismaz pirmajās kārtās) ātri apspēlēt un gaidīt, kad viņiem tiks pasniegts Gagarina kauss.

Kas tieši Sanktpēterburgas "SKA" spēlē ir/bija ne tā? Kā zināms, "SKA" ir "tehniķu" komanda, kuriem iebakstīts gols nemaz par golu neskaitās. Visu vajag izspēlēt, lai ir skaisti. Izslēgšanas spēlēs gan vajag mazliet savādāk – vajag iet uz vārtiem un mest, mest un vēlreiz mest. "SKA" uzbrukums vairāk vai mazāk "gāja pa riņķi", nebija plānveidīgas virzīšanās uz vārtiem vairākos līmeņos. Tāpat nebija uzspiestas spēka spēles. Rīgas "Dinamo", izskatās, mazliet apjukuši, kad ik pa laikam mēģina pielietot spēka paņēmienu vai spēlēt agresīvi, bet "SKA" nemaz nemēģina atbildēt. Mārtiņa Cipuļa un Nilsa Ekmana incidents tam kalpo kā pats uzskatāmākais piemērs. Vienīgais spēka spēles apzīmējums bija epizodiska un viļņveidīga Sanktpēterburgas komandas spēlētāju gāšanās virsū Edgaram Masaļskim, kas, kā izrādījās vairāk palīdzēja "Dinamo" komandai, jo radās papildus laiks elpas atvilkšanai.

Kā iemesls tam (spēka un agresīvās spēles trūkumam), protams, var būt komandas vecums, jo lielākā daļa komandas līderu jau, būsim atklāti, savas labākās sezonas jau ir aizvadījuši, pašlaik viņi vairāk vai mazāk, bet grib skaisti pabeigt profesionālā sportista karjeru – ar dažām veiksmīgām sezonām lieliskā komandā. Līdz ar to arī motivācija arī ir cita – tā vairs nav "par katru cenu jāizcīna tituls", drīzāk "jācīnās līdz galam, kā sanāks, redzēsim". Sevišķi īstas motivācijas trūkums ir redzams "play-off" pirmajā kārtā, pret konferences 8. komandu.

Tāpat varētu pievērsties arī komandas vārtsarga, Roberta Eša spēlei. Kā stāsta paši spēlētāji, tad "vārtsargs ir puse no komandas". Vai Ešs šādu spēli rādīja? Nē. Slikti, principā, jau arī nebija, taču tajās dažās reālajās vārtu gūšanas epizodēs, ko rīdzinieki noorganizēja pie "SKA" vārtiem, Roberts nospēlēja nepārliecinoši. Un ja "puse komandas" spēlē nepārliecinoši, tad otrai pusei pārliecība no tā arī nerodas. Ja vēl atceras to kāpēc un kā Ešs aizgāja no NHL, tad šaubas par to, ka sērijas atlikušajā daļā viņš varēs "apgriezt" savu spēli un būt komandas līderis, tomēr ir visai lielas.

Visbeidzot, komandas taktika. Bez tās nevar uzvarēt nevienā spēlē, sevišķi izslēgšanas spēļu turnīrā. Vispirms jau jāsaka, ka man pārsteigums bija Berija Smita spēles plāns kā tāds, tas, ka viņš, NHL "play-off" spēļu veterāns, neliek saviem "padotajiem" spēlēt agresīvāk, aktīvāk, t.i., neliek labot iepriekšaprakstītās kļūdas. Ja tā bija "nevarība", tad te viss ir skaidrs ("Dinamo" sestdienas uzvara visu procesu tikai paātrinās), ja apzināta taktika (atceroties to kā "SKA" spēlēja pret "Dinamo", kad pretinieki spēlēja agresīvi 1:4 un kā kad – "akadēmiski" 8:1), tad šī taktika ir izgāzusies un Smitam steidzami ir jādomā kas jauns.

Protams, jāpiebilst, ka arī Rīgas "Dinamo" spēle nebūt nav ideāla un ja viņi grib pabeigt šo sēriju jau sestdien, komandai būs jānoskaņojas un jānoorganizējas daudz augstākā līmenī. Gan spēles taktikas, gan psiholoģiski, jo, kā jau minēju, "play-off" ir raksturu cīņa.

Visu rezumējot var pateikt to, ka Rīgas "Dinamo" ir unikāla iespēja pirmo reizi komandas vēsturē pārvarēt KHL izslēgšanas spēļu turnīra pirmo kārtu, savukārt Sanktpēterburgas "SKA" būs krietni "jālauž" sava spēle ja viņi šosezon vēl vēlas redzēt Rīgas "Dinamo" komandu pilsētā pie Ņevas krastiem.

1 2 3 76 komentāri

 +22 [+] [-]

, 2010-03-11 23:10, pirms 14 gadiem
Nu pēc šīm 2ām spēlēm SKA neatstāja nekādu superkomandas iespaidu! Ar zvaigznēm uzbrukumā tikai 1 vārti... trīsreiz nospļaujos pār plecu, jo labi vien ir, ka vairāk neko nevarēja izdarīt

  -2 [+] [-]

, 2010-03-11 23:13, pirms 14 gadiem
sakausim tos pensionarus 3:0

  +9 [+] [-]

, 2010-03-11 23:14, pirms 14 gadiem
Ļoti labs raksts. Par Dinamo un par 3-0

 +20 [+] [-]

, 2010-03-11 23:15, pirms 14 gadiem
Vēl joprojām neticu, ka ir 2:0.
Nu ko, visu to labāko un pretī Znarokam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-03-11 23:19, pirms 14 gadiem
Taisni padomāju par Sharks, varbūt šogad beidzot? Torntonam tiks viņam domātais Lords Stenlijs?

 +10 [+] [-]

, 2010-03-11 23:19, pirms 14 gadiem
The One Ring rakstīja: ska vines serija 2-3
Dream on....

 +10 [+] [-]

, 2010-03-11 23:38, pirms 14 gadiem
vēl nekas nav beidzies un nav jēgas teikt, ka SKA ir "neplayoff" komanda! sērija rit līdz trim uzvarām un mums viņu vēl nav es arī esmu par to, lai DIN uzvarētu šo un visas pārējās sērijas, bet nevajag teikt "hop" pirms leciena

  +7 [+] [-]

, 2010-03-11 23:45, pirms 14 gadiem
Nav bīstamāka zvēra par ievainotu zvēru, bet cerams, ka pēc sestdienas tas vairs necelsies ...
Pieci vīri cēlās kaujai un no Rīgas līdz Habarovkskai par viņiem brīnījās!

  +6 [+] [-]

, 2010-03-11 23:45, pirms 14 gadiem
Lai arī kas būs tālāk, 2 spēļu atrāviens ir solīds drošības spilvens, vēl lielāku atrāvienu iegūt nevar, tāpēc es pa visiem 100 droša, ka Rīgā sērija beigsies. Būsim objektīvi, ne jau SKA neizdarību dēļ esam tur, kur esam. Kā oktobra beigās Dinamo sāka ripot no kalna, tad ātrums paliek aizvien lielāks! To pat ir grūti izskaidrot pēc OS slodzēm un laika maiņām, bet Vankūverā apbižotie alkst asinis!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 23:47, pirms 14 gadiem
Paldies par rakstu! Arī mani ļoti pārsteidz tas, kā Smita kungs veido savas komandas spēli! Salīdzinot pirmās divas spēles, praktiski nekādu izmaiņu!
Starpcitu, tagad būtu laiks atcerēties, kā agrāko laiku "Dinamo" veicās play-off! Ir kāds raksts, ko esmu palaidis garām?

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 23:47, pirms 14 gadiem
sweet.caramel rakstīja: Lai arī kas būs tālāk, 2 spēļu atrāviens ir solīds drošības spilvens, vēl lielāku atrāvienu iegūt nevar, tāpēc es pa visiem 100 droša, ka Rīgā sērija beigsies. Būsim objektīvi, ne jau SKA neizdarību dēļ esam tur, kur esam. Kā oktobra beigās Dinamo sāka ripot no kalna, tad ātrums paliek aizvien lielāks! To pat ir grūti izskaidrot pēc OS slodzēm un laika maiņām, bet Vankūverā apbižotie alkst asinis!
Tu tagad favorītu lomā nostādi Dinamo, bet zini, divās iepriekšējās spēlēs favorīti zaudēja, pagaidīsim sestdienu pirms svinēt.

     [+] [-]

, 2010-03-11 23:48, pirms 14 gadiem
chrisbree rakstīja: vēl nekas nav beidzies un nav jēgas teikt, ka SKA ir "neplayoff" komanda! sērija rit līdz trim uzvarām un mums viņu vēl nav es arī esmu par to, lai DIN uzvarētu šo un visas pārējās sērijas, bet nevajag teikt "hop" pirms leciena
tieši tā!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 23:48, pirms 14 gadiem
ne bez pamata ir skaidrojums: komanda spēlē tik labi, cik pretinieks ļauj. tāpēc ne tikai DR varēja, ko SKA ļāva, bet arī SKA iespēja tik, cik DR atļāva. un šaubu nav, ka tās nav SKA labākās spēles. tikpat daudz šaubu nav, ka DR tās viņiem izpurgāja. un protams te katrs rīkojas ar pieejamām metodēm - SKA zvaigznēm "mētājas", bet DR maksimāli īstenojot destrukciju. lai izdodas!:}

P.S. secinājumi:
a) varbūt DR treneru sastāva pilnvaru pagarinājums nav jāatliek;
b) DR letiņu spēlētājiem (t.i. to algām) jārezervē lielāki cipari.

P.S. ai kā gribētos nākamsezon kā leģionārus iekš DR arī Čajaneku, Veinhandlu, Vašičeku:} tas mazliet no sapņiem, bet modelis skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-11 23:53, pirms 14 gadiem
Dark_Side rakstīja: EIFORIJAA PAARAGRI SLIIGT!!
šaubu nav. bet atbrīvo tas, ka DR ir tāpat cienījami nostartējuši šim brīdim. cerams pie tāneapstāsies

     [+] [-]

, 2010-03-11 23:56, pirms 14 gadiem
vai nav par ātru šis raksts, pagaidīsim vēl mazliet.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 23:57, pirms 14 gadiem
Da par agru dziedāt uzvaras dziesmas, kad tikai puse darba padarīta. Bet nē... mēs jau dziedam...

P.S. Krievu žurnālisti (un tie, kas sevi dēvēja par žurnālistiem) arī OS laikā jau finālu "izspēlēja".

P.P.S. Saprotu, ka faniem prieks un eiforija... Bet ka šādi sāk pārliecināti rakstīt cilvēks, kas hokeja saprašanā ir "virs vidējā"... hmm

     [+] [-]

, 2010-03-11 23:58, pirms 14 gadiem
tā vispārīgi pat ļoti labs detalizēts raksts. bet problēma tā, ka uzrakstīts tieši tagad - būtu vērtība ja tāds būtu pirms sērijas un vēl nezinām kā sērija beigsies, vai tam vēl būs vieta.

jo ja SKA nav play-off komanda un ir "bez rakstura" un negrib sisties, tad kura KHL vēl vairāk ir?
SKA ir pieredzējis NHL play-off cīņu treneris, daudzi NHL play-off cīņu rūdījumu izgājuši vīri, tāpēc reāli nav pieņemams arguments, ka Smits nezinātu ko šiem večiem vai ka viņi negribētu cīņities - pilnīgas muļķības.

bet tas ir sports un visādi gadās. gan paveicās, gan izvēlēts labs un labi realizēts spēles plāns, arī DR izskatās labi noskaņojušies un kopā rezultāts patlaban ir tāds kā mēs to ar prieku redzam.

  +6 [+] [-]

, 2010-03-12 00:01, pirms 14 gadiem
Pat neizlasīju visu, izskatās, ka mans draugs no Latvijas otra gala vairāk uztraucas par SKA nekā RD Mēs gan te Liepājā par RD. SKA neveiksmju cēlonis ir viens - RD spēlē īstu play-off hokeju darot visu un nežēlojot ne sevi, ne pretinieku. Daudzi to neievēroja, bet spēles beigās Ozo bija iespēja Sušinski ielikt bortā, lai apturētu viņu. Un Ozo nešaubījās ne mirkli - Sušinskis tika sāpīgi triekts pret apmali un uzbrukums nobremzēts. Sušinskim bija tāda sejas izteiksme - nu nē, viņš taču man nesitīs. Bet tas ir play-off, uzvardam uz krekla nav nozīmes. Tāpat kā Galviņš sāpīgi nometa uz zemes Jašinu, lai atņemtu ripu. Cepuri nost puikām un paldies! SKA nebija gatavi play-off hokejam...

     [+] [-]

, 2010-03-12 00:15, pirms 14 gadiem
Pavasara hokeja trakums ir Saacies!!!

  +4 [+] [-]

, 2010-03-12 00:18, pirms 14 gadiem
Shed rakstīja: Ļoti labs raksts. Par Dinamo un par 3-0
Nekas taads shajaa rakstaa nav. Nav pateikts pats galvenais - taadu Dinamo mees uz ledus redzam pirmo reizi - ciinja par katru cm2, zem ripas metas pat divataa, atslogo Masala redzamiibu, pie vaartiem neviena briiva pretinieka !!!

ASK vnk nebija/nav tam gatavi. Un cerams ka 2 dienas pietruuks, lai kaut ko kardinaali mainiitu.

     [+] [-]

, 2010-03-12 00:19, pirms 14 gadiem
atklāti sakot, CKA fiziskā sagatavotība rada vairak jautājumu nekā sniedz atbildes- nu ļoti nevarīgi viņi šodien izskatījās- kājas kā betonā. Beigās pat saka brutāli spēlēt "kanādietī" mest ripu zonā un skriet tai pakaļ- vai tā spēlē komanda ar tehniskiem spēlētājiem, nezinu gan.

     [+] [-]

, 2010-03-12 00:20, pirms 14 gadiem
Ak jaa, aizmirsu piebilst, Berijs lai labaak turpina lasiit savas lekcijas

  +1 [+] [-]

, 2010-03-12 00:21, pirms 14 gadiem
zigiss rakstīja: tā vispārīgi pat ļoti labs detalizēts raksts. bet problēma tā, ka uzrakstīts tieši tagad - būtu vērtība ja tāds būtu pirms sērijas un vēl nezinām kā sērija beigsies, vai tam vēl būs vieta.

jo ja SKA nav play-off komanda un ir "bez rakstura" un negrib sisties, tad kura KHL vēl vairāk ir?
SKA ir pieredzējis NHL play-off cīņu treneris, daudzi NHL play-off cīņu rūdījumu izgājuši vīri, tāpēc reāli nav pieņemams arguments, ka Smits nezinātu ko šiem večiem vai ka viņi negribētu cīņities - pilnīgas muļķības.

bet tas ir sports un visādi gadās. gan paveicās, gan izvēlēts labs un labi realizēts spēles plāns, arī DR izskatās labi noskaņojušies un kopā rezultāts patlaban ir tāds kā mēs to ar prieku redzam.
Joks jau tāds, ka SKA nesitās, bet cenšas RD apspēlēt noskrienot, bet PO ir jāsitas un jācīnas līdz asinīm!!! Es neko tādu SKA izpildijumā vismaz pagaidām neredzu.... ir tāda sajūta ka tiešam SKA veterāni domā, ka nu tik visus te noskries vai arī ka viņiem GC kā tāda balva no debesīm pati nokritīs un pa viņu nevajadzēs cīnīties...... un tie ir veči, kas ir nevienu vien reizi NHL PO cīnijušies....? Laikam jau GC vairs šiem nav tik liela motivācija un daži tiesām tik gaida vecumdienas , saņem lielo piķi un "atslido nummuru".... ar tādu attieksmi PO viņi vēl 100 gadus to GC neredzēs.... par Bariju jau izteicos citur..... treneris jau labs arī PO pieredze ir, bet kā galvenais treneris laikam tomēr lāga nevelk it seviški kad ir runa par PO.... pagājušosezon izlidoja no PO 3 spēlēs un šosezon arī jau ir tuvu "bezdibeņa malai" līdz kurai vairs palicis viens solis...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-12 00:24, pirms 14 gadiem
"Ja vēl atceras to kāpēc un kā Ešs aizgāja no NHL.."
Nu nevienam, īpaši jau raksta autoram, neienāk prātā, ka ne visi seko līdzi NHL virtuvei...

  -3 [+] [-]

, 2010-03-12 00:27, pirms 14 gadiem
korratek rakstīja: Vēl joprojām neticu, ka ir 2:0.
Nu ko, visu to labāko un pretī Znarokam!
Es varbūt esmu ko palaidis garām.
Bet kā mums var pretī nākt MVD?
Pēc manām domām un to kā notiek PČ vai NHL mums vajadzētu spēlēt ar Atlant un Lokomativ pāra uzvarētāju.
Vai tad nav iepriekš noteikts izspēles formāts?
Un ja tā ir tad nebūtu gluži loģiski ka potenciāli pirmā vieta tiekas ar otro jau otrajā kārtā.
Šeit gan mēs redzam ka Dinamo lauž to ka pirmā vieta tiek tālāk

     [+] [-]

, 2010-03-12 00:28, pirms 14 gadiem
biezais rakstīja: Nav pateikts pats galvenais - taadu Dinams taads shajaa rao mees uz ledus redzam pirmo reizi - ciinja par katru cm2, zem ripas metas pat divataa, atslogo Masala redzamiibu, pie vaartiem neviena briiva pretinieka !!!

Var tikai piekrist! Šādi spēlējošo (atjaunoto) Dinamo tiešām mēs redzam pirmoreiz.... ja šie spēs fiziski izturēt un cīnīsies tik pat neatlaidīgi arī turpmāk kā šajās divās spēlēs, tad RD var šosezon diezgan tālu tikt.... katrā ziņā (liekas atšķirībā no SKA un pašu pagājušās sezonas) RD vismaz ir sapartuši, ka tādi PO ir sākušies un tā ir pavisam cita štelle salīdzinājumā ar regulāro sezonu....

     [+] [-]

, 2010-03-12 00:32, pirms 14 gadiem
Petrovich27 rakstīja: P.S. ai kā gribētos nākamsezon kā leģionārus iekš DR arī Čajaneku, Veinhandlu, Vašičeku:} tas mazliet no sapņiem, bet modelis skaidrs
Man arī Čajaneks simpatzē un RD tāds nekauņa, kas labi spēlē, noderētu - mums vienīgi Miķelis kaitina vārtsargu ...

  +3 [+] [-]

, 2010-03-12 00:43, pirms 14 gadiem
biezais rakstīja: Nekas taads shajaa rakstaa nav. Nav pateikts pats galvenais - taadu Dinamo mees uz ledus redzam pirmo reizi - ciinja par katru cm2, zem ripas metas pat divataa, atslogo Masala redzamiibu, pie vaartiem neviena briiva pretinieka !!!

ASK vnk nebija/nav tam gatavi. Un cerams ka 2 dienas pietruuks, lai kaut ko kardinaali mainiitu.
taadu Dinamo mees uz ledus redzam pirmo reizi

Right on! Pirmo reizi es redzu, ka RD spēlē Hokeju. Taktiski gudri, skarbi, bezbailīgi, sāpīgi sev un pretiniekam, pašaizliedzīgi. Un spēka spēle - nevis sišana sišanas pēc, bet tāpēc, lai tiktu pie ripas. Ja ir kāda stička - tad neļaujot sev kāpt uz galvas, bet arī neaizraujoties, lai neiegāztu komandu. Ja dabon iekšā, ta izķerpī un spēlē tālāk. Patika, ka tam No 8 Kjatkovkim uzreiz neatbildēja pirmaja spēlē par Sotnieku, bet šodien Galviņš smuki ar galvu pa prieksu bortā ielika. Bet tik precīzi, ka bija sāpīgi un nosūtija mesidžu, bet 2 min neiedeva. Galviņš noteikti ir otrs labākais aizsargs komandā. Šitās divas spēles pat man lika nedaudz lepoties ar komandu - disciplinēti, profesionāli un meistarīgi nospēlēts

     [+] [-]

, 2010-03-12 01:00, pirms 14 gadiem
The One Ring rakstīja: ska vines serija 2-3
tavos sapņos vienīgi

  +1 [+] [-]

, 2010-03-12 01:01, pirms 14 gadiem
lIZ 70 rakstīja: Pat neizlasīju visu, izskatās, ka mans draugs no Latvijas otra gala vairāk uztraucas par SKA nekā RD Mēs gan te Liepājā par RD. SKA neveiksmju cēlonis ir viens - RD spēlē īstu play-off hokeju darot visu un nežēlojot ne sevi, ne pretinieku. Daudzi to neievēroja, bet spēles beigās Ozo bija iespēja Sušinski ielikt bortā, lai apturētu viņu. Un Ozo nešaubījās ne mirkli - Sušinskis tika sāpīgi triekts pret apmali un uzbrukums nobremzēts. Sušinskim bija tāda sejas izteiksme - nu nē, viņš taču man nesitīs. Bet tas ir play-off, uzvardam uz krekla nav nozīmes. Tāpat kā Galviņš sāpīgi nometa uz zemes Jašinu, lai atņemtu ripu. Cepuri nost puikām un paldies! SKA nebija gatavi play-off hokejam...
bl* chalīt, 1x dzirdu no Tevis kādu labu vārdu par mūsējo uzvaru tā turpināt

     [+] [-]

, 2010-03-12 01:02, pirms 14 gadiem
Loooooooti labs blogs patikami lasit un tikai piekrist tam kas ir uzraxstits.

Bet, man liekas ka Dinamo sakarigas speles atslega ir divos elementos.... Shuplera(ja pelta barta un no visiem pa mizu dabujusha trenera, ari es neko labu par vinu neesmu teicis..bet visam savs laisk ), vinsh ka LABS taktikis un analizetajs kaut ko tomer ir sashemojis un galvenais ka tas stradaa. OTRKAT OZO, veici kas nelauj arzemnieiem sist gurki ka tas bija pagajushogad, un musejiem brasuliem atlaisties kada bridi, ka motivacijas un PLAY OFF spelu milzu bagazu esos hokejists ar savu vardu ir nenoliedzams milzigs pluss komadas spele ko mes tagad redzam. Par to paldies.

     [+] [-]

, 2010-03-12 01:57, pirms 14 gadiem
Vai tad viņi neiet uz vārtiem un nemet??? Tak metienu attiecība pat visu izsaka! Bet prieks ka viņiem neiet

  +1 [+] [-]

, 2010-03-12 03:51, pirms 14 gadiem
Vai esat apskatījuši, kuras maiņas spēlētāji no 5 ripam ir iemtu;si 4??
1 2 3 76 komentāri