Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Patiesais Dinamo uzvaras kaldinātājs

Rīgas Dinamo neticamā uzvara pirmajā play-off spēlē pret neapšaubāmo favorītu SKA dzēš jebkādas šaubas par to, kas mūs sagaida šopavasar.

Ja līdz vakardienai vēl pastāvēja zināmas šaubas par Dinamo izredzēm KHL izslēgšanas spēlēs, tad šobrīd ar pilnu pārliecību varam apgalvot - Dinamo soļo pretī Gagarina kausam! Protams, komandas disciplinētajai spēlei bija liela nozīme vakardienas triumfā, bet tā tomēr ir tikai nianse, kura nodrošināja nullīti ielaisto vārtu ailītē. Patiesais iemesls Dinamo teicami uzsāktajam spurtam pretī pavasara zelta mirklim ir pavisam cits.

Vērīgākie SC lietotāji atcerēsies, ka vairāk nekā pirms mēneša netieši ir ticis uzrunāts Indijā dzīvojošais Gaismas Skolotājs un avatars Satja Sai Baba. Toreiz, tieši pēcpusdienā pirms spēles ar Maskavas Dinamo, izskanēja lūgums Sai Babam apliecināt savu Dievišķo statusu, dāvājot rīdziniekiem neticamu uzvaru. Kā atceraties, sākot ar to spēli Satja Sai sniedza trīs(!) neticamas uzvaras, kurām patiesībā pievienojama arī ceturtā - nesen Omskā izcīnītā.

Tā nu ir noticis, ka ar trīs neticamajām uzvarām nav bijis gana, un nedaudz vēlāk ir izskanējis lūgums, lai Satja Sai pasniedz rīdziniekiem arī Gagarina kausu, pretī solot apmeklēt guru viņā mājvietā Indijā.

Šobrīd bez šaubu ēnas varam teikt, ka Sai Baba ir piekritis apliecināt savu brīnumdara un avatara spēku Latvijas iedzīvotājiem! Gagarina kauss šogad tiks pildīts ar šampanieti Arēnā Rīga!

Nezinu, vai Sai Babam būtu iebildumi pret šīs informācijas izmantošanu savtīgiem mērķiem, bet šobrīd ir īstais laiks izdarīt likmi uz Dinamo uzvaru kausā. Arī pavisam neticīgi līdzjutēji var saprast, ka zvaigznes ir sakārtotas mūsējiem labvēlīgi. Vienīgais nelabvēlīgais scenārijs būtu konferences finālā satikties ar Maskavas Dinamo, bet domājams, ka Sai Baba parūpēsies, lai tas nenotiktu.

p
p
p

UZZIŅAI - topiks no 02.02.2010.:
2010.gada 22.janvāris. Pēcpusdiena. Domubiedros norisinās laiska saruna par un ap Sai Babu, Aivis kacina Gunti, Guntis nezaudē humoru un aizstāv Sri Mataji.

Savu pagalīti piemet Otomārs: „Vēršamies pie Hierarhijas - ja Sai Baba ir jūsu pārstāvis, tad dodiet mums ziņu, ļaujiet Rīgas Dinamo šodien uzvarēt. Tad zināsim, ka gribat ar mums runāt caur Sai!”

Līdz spēlei vēl vairākas stundas. Rīgas Dinamo šovakar spēlē Maskavā pret vietējo Dinamo. Zinot komandu kalibru, sastāvus, budžetus, un to, ka spēle notiek pretinieka laukumā, rīdzinieku izredzes uzvarēt – ne vairāk kā 15 vai 20%.

Spēle sākas. Iebirst pa retam komentāram. Pēc spēles – apjukums.

Otomārs: Pēc pirmās trešadaļas 0-3, hmmm...

Otomārs: Pēc otrās trešdaļas 4-3....Sai sāk mosties!

Otomārs: Uzvara 5-4 ...Sai Baba rullē!!!

Otomārs: Sai Baba kopīgiem spēkiem ar Rīgas Dinamo apklusina skeptiķus un liek Guntim nokaunēties!!!

Aivis: Nu Otomār, Sai Babas loma tavā dzīvē, tāpat kā jebkura cita skolotāja loma ir atkarīga no tā, ko tu no viņa spēj paņemt. Viņa šedevrs ir šie vārdi - es esmu dievs un es to zinu. Jūs arī esat dievi, bet jūs to nezinat....Ko tur vēl piebilst.

Otomārs: Starp citu, interesanti, ka pretinieku vārtus Baba bija savdabīgi nobūris - 4 goli no 5 tika samesti labajā augšējā stūrī, ļoti nelielā pleķītī, un vēl reizi turpat tika trāpīts pa stabu tik cieši, ka bija jāpēta videoatkārtojums. Acīmredzot, Sai trāpīja ar enerģijas staru no attāluma tieši pa šo pleķīti, un tas sāka pievilkt ripas! Good job, brother!

2010.gada 26.janvāris. "Dinamo" un Čerepovecas "Severstaļ" 4:3
Tā vien šķiet, ka "Dinamo" patīk spēlēties ar uguni, vai sliktākajā gadījumā, pašiem patīk radīt sev problēmas. Ja ir radītas problēmas un pašu spēkiem tās atrisinātas, tad šādā stilā jāturpina līdz sezonas beigām. Līdzjutējiem patīk asa sižeta spēles ar laimīgām beigām. Pirmajā trešdaļā 0:3 un atkal "bingo" tiek izvilkts pēdējā periodā, pēdējās minūtēs. Šoreiz solo nospēlēja leģionāri - Marsels Hosa un Maiks Iguldens. Ja Hosa ielidināja divas ripas, tad Iguldens izdarīja tā saukto melno darbu pretiniekam nopelnot divus noraidījumus un pašam izlīdzinot rezultātu. Bullīšos "Severstaļ" vairs nebija nopietns konkurents - Ņiživijs un Dārziņš savu darbu padarīja kā smalkākie aptiekāri, bet Masaļskis vārtus sargāja kā savu dzīvokli pret nelūgtiem viesiem.

Otomārs: Sai Baba kļuvis uzbāzīgs ar savu laipnību! Šoreiz es to viņam nelūdzu, bet nu paldies, večuk, paldies! Nu tad jāpadomā, vai nepalūgt, lai Dinamo izcīna Gagarina kausu.....

2010.gada 28.janvāris. "Dinamo" un "Atlant" 6:5
Paši krievi netic, ka "Dinamo" īsā laikā izcīnījusi trīs uzvaras, kurās pēc loģikas bija jābūt otrādi, taču kā savulaik teica TV komentētājs Juris Robežnieks, tad rezultāts mainījās tik strauji kā daždien hokejā. Pirmajā trešdaļā 4:0 "Atlant" labā, bet astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām glābšanas riņķis bija jāmeklē laukuma saimniekiem. Glābšanas misija izdevās (5:5), taču pagarinājuma pēdējā minūtē reidu pa kreiso maliņu veica Lauris Dārziņš pašam sev pasniedzot superīgo dāvanu dzimšanas dienā, bet visai komandai - jau trešo brīnumaino izglābšanos nedēļas laikā.

Šīs trīs neticamās, nedēļas laikā izcīnītās uzvaras momentāli iekļūst Latvijas hokeja visu laiku neticamāko izglābšanos TOP 5. Aivis saka, ka Sai Baba lūgto sniedz trīskārtīgi. Patiešām, Otomārs lūdza vienu neticamu uzvaru (pret Maskavas Dinamo izbraukumā jebkura uzvara uzskatāma par neticamu, kur nu vēl atspēlēšanās no 0:3) kā apliecinājumu Sai spēkam. Baba izsniedza trīskārtīgi - trīs neticamas uzvaras. Jādomā, ka tobrīd neviens no pretinieku līdzjutējiem nebija vērsies pie Sai ar konfliktējošu lūgumu.

Aivis šobrīd jau ir Indijā un dzer tēju ar Sai. Kas zina, varbūt sāga turpināsies. Par notiekošo informētie līdzjutēji sola doties svētceļojumā uz Indiju, ja Sai šopavasar pasniegs rīdziniekiem Gagarina kausu.

UZZIŅAI - par Sai Babu:
Sathya Sai Baba, born Sathyanarayana Raju on 23 November 1926, is a popular South Indian guru, religious figure and educator. He is described by his devotees as an avatar, godman, spiritual teacher and miracle worker. Sathya Sai Baba's "miracles", in which he materializes vibuthi (holy ash) and small objects such as rings, necklaces and watches, have been a source of both fame and controversy – sceptics assert that they are conjuring tricks, while devotees consider them evidence of divinity. Sathya Sai Baba has claimed to be the reincarnation of the great Maharashtrian saint, Sai Baba of Shirdi, whose teachings were an eclectic blend of Hindu and Muslim beliefs.

Tomēr būtu labi, ja Sai Baba apliecinātu savu piederību Hierarhijai, ļaujot rīdziniekiem izcīnīt Gagarina kausu. Tādējādi Sai arī apgāztu Kuthumi darbos atrodamās tēzes. Citēju:

Благословенные, среди всех этих лжегуру (а их практически бесчисленное количество) есть тот, кто увел больше душ света с Пути, чем любой другой, и это — Саи Баба. Знайте, что этот индивидуум бесспорно самый ловкий лжегуру в воплощении. Он телепатировал людям в течение многих лет, а также в их прошлых воплощениях, что они должны приехать в Индию и положить жизнь свою за него. Таково, возлюбленные, гипнотическое воздействие, которое оказывает Саи Баба. Оно не имеет ничего общего с реальностью. Это хитрый архиобманщик, который столь ловок, что даже дети света оказываются одурачены им, и жизнь представляется им практически бессмысленной, когда они узнают, что он более не нуждается в них.

Ложь, которая неизменно используется, — это гипнотическое внушение: «Ты особый человек. Ты просто замечательный. Приезжай в Индию! Ты — особенный». И люди, польщенные и не понимающие, каким образом этот гипнотизер может знать и читать их мысли, устремляются в Индию, оставляя свои семьи, своих супругов, и, в конце концов, не получая из этого опыта ничего, кроме погибели для своих душ.

(Кутхуми – Разоблачение лжеучений / Kuthumi «An Expose of False Teachings» )

UZZIŅAI: Ekspertu viedokļi:
ХОККЕЙ / Гунтарс Пасте: Колдун что ли к Динамо в раздевалку зашел...

Dinamo iegūs kausu pateicoties

  • 169

  • 19

  • 58


1 2 60 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2010-03-11 10:31, pirms 14 gadiem
ja Dinamo iegūs kausu, uzsaucu alu pirmajiem 10 šā topika komentētājiem.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 10:33, pirms 14 gadiem
Un autoram, kurš izaicinājis avataru pierādīt savu spēku?

  -3 [+] [-]

, 2010-03-11 10:38, pirms 14 gadiem
tirgotaajs rakstīja: ja Dinamo iegūs kausu, uzsaucu alu pirmajiem 10 šā topika komentētājiem.
tici man-Tu droši vari to uzsaukt visai Krievijai...

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 10:40, pirms 14 gadiem
viedoklis rakstīja: tici man-Tu droši vari to uzsaukt visai Krievijai...
Vai Tu domā, ka uzvarēs Krievijas komanda?

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 10:42, pirms 14 gadiem
Der, gaidu alu!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 10:43, pirms 14 gadiem
tirgotaajs rakstīja: ja Dinamo iegūs kausu, uzsaucu alu pirmajiem 10 šā topika komentētājiem.
Tad PC laika alinus uz livu laukumu atnesisi

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 10:46, pirms 14 gadiem
Mani atpazīsi pēc krekla ar uzrakstu "NU KO???". Man garšo užavnieks.

     [+] [-]

, 2010-03-11 10:48, pirms 14 gadiem
Nezinu, vai RD iegūs Gagarina kausu (un, ja arī iegūs, mēs jau tāpat neuzzināsim vai to ir ietekmējis Sai Baba (un, ja arī kāds to apgalvos, neticēsim)), bet no tās informācijas, ko no Indijas atveda mana sieva (viņa mēnesi dzīvoja tajā Sai Babas ašramā), varēja viennozīmīgi saprast - Sai Babas spējas un spēks ir reāls un neapšaubāms. Tādi parasti onkuļi kā romas pāvesti mierīgi var pastāvēt pie ratiem. Tātad, ja Sai Babam tiešām ir zināms, ka kaut kāds Rīgas Dinamo eksistē, un ir bijusi kāda vēlme ietekmēt procesus, pilnīgi mierīgi varam pieļaut, ka pāris štangas vai garām aizlidojušas ripas ir viņa nopelns.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 10:50, pirms 14 gadiem
Haleluja Sai Baba!!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-03-11 10:50, pirms 14 gadiem
hypocrisy rakstīja: Nezinu, vai RD iegūs Gagarina kausu (un, ja arī iegūs, mēs jau tāpat neuzzināsim vai to ir ietekmējis Sai Baba (un, ja arī kāds to apgalvos, neticēsim)), bet no tās informācijas, ko no Indijas atveda mana sieva (viņa mēnesi dzīvoja tajā Sai Babas ašramā), varēja viennozīmīgi saprast - Sai Babas spējas un spēks ir reāls un neapšaubāms. Tādi parasti onkuļi kā romas pāvesti mierīgi var pastāvēt pie ratiem. Tātad, ja Sai Babam tiešām ir zināms, ka kaut kāds Rīgas Dinamo eksistē, un ir bijusi kāda vēlme ietekmēt procesus, pilnīgi mierīgi varam pieļaut, ka pāris štangas vai garām aizlidojušas ripas ir viņa nopelns.
Sakritībām te nav vietas, jo Sai Baba attālināti tika uzrunāts aptuveni trīs stundas pirms spēles ar Maskavas Dinamo, kura aizsāka RD brīnumsēriju. Gaidiet turpinājumu.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-11 10:52, pirms 14 gadiem
Protams, ka viņam ir zināms. Dievišķai apziņai nepastāv fiziski bloki, viņš zina visu, kas Visuma informatīvajā laukā pieejams. droši vien jebko no akašas.

     [+] [-]

, 2010-03-11 10:58, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: debilisms.

jābūt mentāli retardētam, lai ticētu kaut kam tamlīdzīgam
Šis pat nav ticības jautājums, tā ir realitāte, kura lielajam cilvēku sugas vairumam pagaidām nav pieejama.

     [+] [-]

, 2010-03-11 10:59, pirms 14 gadiem
Pilnīgs marasms!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 11:03, pirms 14 gadiem
akmenc rakstīja: Pilnīgs marasms!!!
Marasms gan drīzāk ir tas foto, kas tev pievienots, ar tiem sunīšiem.

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:12, pirms 14 gadiem
varetu SC ieviest ari tadu ficu ka varetu zinot par jeliem topikiem kas izrada necienu latvijas sportam..un ta autoru bloket...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 11:13, pirms 14 gadiem
extremists rakstīja: varetu SC ieviest ari tadu ficu ka varetu zinot par jeliem topikiem kas izrada necienu latvijas sportam..un ta autoru bloket...
Tev vajadzētu paaugstināt savu apziņu līdz tam, ka iegūtu tolerances spēju un nedaudz intelekta.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 11:14, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: labāk būtu atrisinājis kādu kāzusu,nevis šito penteru izsapņojis.
Kādu kāzusu nepieciešams risināt?

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:23, pirms 14 gadiem
Enders rakstīja: Tev vajadzētu paaugstināt savu apziņu līdz tam, ka iegūtu tolerances spēju un nedaudz intelekta.
beidz muldet piesauksi vel neveiksmi

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 11:23, pirms 14 gadiem
extremists rakstīja: varetu SC ieviest ari tadu ficu ka varetu zinot par jeliem topikiem kas izrada necienu latvijas sportam..un ta autoru bloket...
Un kur tu saskati necieņu, ja esmu lūdzis Gaismas Hierarhijas pārstāvim apliecināt savu spēku tādā veidā, kurš ir pozitīvs gan Latvijas sportam, gan Latvijas tautai šajos grūtajos laikos?

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 11:34, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: debilisms.

jābūt mentāli retardētam, lai ticētu kaut kam tamlīdzīgam
Nav nepieciešams demonstrēties, varēji izmantot latvisko vārdkopu "garīgi atpalikušam". Ja kāds pirms spēles ar Maskavas Dinamo būtu prognozējis sekojošo neticamo uzvaru sēriju, kādas pasaules hokeja labākajās līgās nekad nav pieredzētas, Tu tādu cilvēku būtu apsaukājis vēl nejaukāk. Un tagad tev būtu jāapēd savi vārdi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 11:37, pirms 14 gadiem
Volx rakstīja: Kas tev te liekas izsapņots?
Autors ir iedziļinajies tēmā un pievienoti visi izziņas materiāli.Jautājums ir tikai vai tiešām chanelings ir noticis.
Faktiski čenelings nenotika, bet bija zināms, ka pēc nedēļas viens no diskusijas dalībniekiem dodas uz Sai ašramu, kur viņš februāra sākumā pavadīja 10 dienas. Lūgums Sai Babam apliecināt savu spēku izskanēja interneta diskusijā. Nu bet rakstīts vārds ir rakstīts vārds, tā nav kāda abstrakta domforma. Iznākums nedaudz šokē.

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:52, pirms 14 gadiem
hmm intresanti

     [+] [-]

, 2010-03-11 12:18, pirms 14 gadiem
Eu, labs! Es ta ticu dažādām pārdabiskām lietām, bet tās uzvaras tomēr palīdzēja kaldināt arī mans aizgājušais vectēvs, kuram lūdzu stāvēt klāt Dinamo. (Viņš bija liels Dinamo fans)

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 12:19, pirms 14 gadiem
gattiss rakstīja: Eu, labs! Es ta ticu dažādām pārdabiskām lietām, bet tās uzvaras tomēr palīdzēja kaldināt arī mans aizgājušais vectēvs, kuram lūdzu stāvēt klāt Dinamo. (Viņš bija liels Dinamo fans)
Paldies arī vectēvam!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 12:51, pirms 14 gadiem
Man tāds jautājums!?Ja RD palīdz šitie visi spēki un Dievs zin kas vēl...,kam mums spēlētāji?Moš ietaupīsim???
Lai vai ko jūs tur neceltu debesīs bet autors biku piemirsis tos pārdesmit maziņus cilvēciņus kas kapājās uz ledus un kam nav nemazākā blate ne pie kādiem spēkiem.
Galvenais kaldinātājs man liekas ka ir komanda,meklēt iemeslus varam katrs savus cietiem kādi tur indieši,citiem vecaistēvs vēl kāds palūdzis savu veco opelīti kas nodots lūžņos,bet pārsvarā ne jau viņi spēlēja!!!!Bet gan komanda!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 12:59, pirms 14 gadiem
Varētu Satja telepātiski pieslēgties Sportacentram un iekomentēt par šito, tad visiem mutes aizvērtos.

     [+] [-]

, 2010-03-11 13:59, pirms 14 gadiem
sūds, alu nokavēju

     [+] [-]

, 2010-03-11 14:23, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: gribi manu argumentāciju?
ok..
skat:
randi.org: Challenge Info

neviens fak*inis, 40(!!!) gadu laikā nav uzvarējis
JO PARANORMĀLĀS PARĀDĪBAS NAV! TAS IR IZDOMĀJUMS

Un ja jums ir tik viegli iestāstīt, ka A. vai B. ir gaišreģis, tad nebrīnieties, ka esat kā aitas arī ikdienā, peimēram, akli ticot politiķu solījumiem utt.
tas taču sen zināms, ka ļaunais Džeimss nemaz netaisās laist īstus ekstrasensus savam miljonam klāt un pavisam īstie ir pārāk lepni, lai tur vispār piedalītos
Man jau gribētos cerēt, ka šis "raksts" ir viens kārtīgs joks...

     [+] [-]

, 2010-03-11 14:27, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: gribi manu argumentāciju?
ok..
skat:
randi.org: Challenge Info

neviens fak*inis, 40(!!!) gadu laikā nav uzvarējis
JO PARANORMĀLĀS PARĀDĪBAS NAV! TAS IR IZDOMĀJUMS

Un ja jums ir tik viegli iestāstīt, ka A. vai B. ir gaišreģis, tad nebrīnieties, ka esat kā aitas arī ikdienā, peimēram, akli ticot politiķu solījumiem utt.
Protams, ka pasaulē nepastāv nekas "paranormāls". Jo visu, kas pastāv, ir iespējams izskaidrot. Cita lieta, kad vērotāja izpratnes līmenis pagaidām neļauj kaut ko izskaidrot. Ja pirms 200 gadiem cilvēkiem parādītu visparastāko mūsdienu LCD TV aparātu, tie to noteikti ierindotu "paranorāmālo parādību" sarakstā. Kā gan tā - mazs cilvēciņš iesprostots plakanā kastītē? :-) Tā ka - nāks laiks, nāks izpratne.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 14:29, pirms 14 gadiem
yankeezulu rakstīja: Varētu Satja telepātiski pieslēgties Sportacentram un iekomentēt par šito, tad visiem mutes aizvērtos.
Es domāju, ka jūs katrs kaut kādā mērā jau pieslēdzaties Sai apziņai brīdī, kad par viņu iedomājaties. Jo vairāk cilvēku domās palūgs šo apliecinājumu, jo labāk. Lai gan man sāk izskatīties, ka pietiks arī ar manu lūgumu - Sai ir noskaņots nopietni. Gagarinam - būt!

     [+] [-]

, 2010-03-11 14:31, pirms 14 gadiem
meele rakstīja: Man tāds jautājums!?Ja RD palīdz šitie visi spēki un Dievs zin kas vēl...,kam mums spēlētāji?Moš ietaupīsim???
Lai vai ko jūs tur neceltu debesīs bet autors biku piemirsis tos pārdesmit maziņus cilvēciņus kas kapājās uz ledus un kam nav nemazākā blate ne pie kādiem spēkiem.
Galvenais kaldinātājs man liekas ka ir komanda,meklēt iemeslus varam katrs savus cietiem kādi tur indieši,citiem vecaistēvs vēl kāds palūdzis savu veco opelīti kas nodots lūžņos,bet pārsvarā ne jau viņi spēlēja!!!!Bet gan komanda!!!
Protams, ka cilvēciņi uz ledus kapājas. Bet jāatceras, ko teica Volands - tu domā, ka pats nosaki savu likteni? Kā tu vari noteikt savu likteni, ja pat nezini, ko darīsi vakarā? Jo Annuška ir ne tikai nopirkusi eļļu, bet to arī izlējusi.... :-)

     [+] [-]

, 2010-03-11 14:35, pirms 14 gadiem
Mums pietiktu, ja Masalskis turpinaatu chenelot Berliines muuri. Kas neielaizh golus, nevar neieguut kausu...
1 2 60 komentāri