Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dinamo soļo pretī Gagarinam

Atskatoties uz spēlētāju un treneru sniegumu regulārajā sezonā:

Uzbrucēji

Miķelis Rēdlihs
Lielisks solis uz priekšu. Miķeļa spēju griesti vairs nav divas māņu kustības un strauja virziena maiņa, tagad mazais ziķeris jau atļaujas apspēlēt divus, trīs pretspēlētājus, nezaudējot ripu. Ideāli saprotas ar Lauri. Ja NHL skauti lūkojas uz Dinamo ar ko vairāk nekā labvēlīgu smīnu, tad Miķelis būtu pirmais, kurš pārbaudāms uz lielās skatuves. Ātrums, veiklība, nekaunība un autoritāšu nerespektēšana, tie visi ir plusi. Jāredz, vai puisis spētu nepazust apstākļos, kad katrs ātrvilciens, kurš joņo tev virsū, ir par 10kg smagāks, borts par metru tuvāk, un laika reaģēt divreiz mazāk.

Lauris Dārziņš
Arī Laurim teicama sezona. Otrs un pēdejais no RD uzbrucējiem, kuru varētu uzrunāt NHL skauti. Šķiet, ka ir potenciāls, lai katrā spēlē vismaz dažās epizodēs saraustītu pretiniekus gabalos, varbūt traucē iedzimtā inteliģence. Trenerim jāmāk Laurī pamodināt zvēru.

Jānis Sprukts
Rudenī bija problēmas ar realizāciju tukšu vārtu priekšā, par sniegumu pēc jaunā gada nekādu iebildumu nevar būt. Neviens tā neredz laukumu un tā nejūt īsto brīdi piespēles izdarīšanai, kā Jānis. Pieskaitiet katras epizodes atstrādāšanu līdz galam, un iegūstat ļoti vērtīgu spēlētāju. Šķiet, ka atradis sev īsto līgu - NHL tomēr vīri ar kājām strādā kā ar šujmašīnu, bet AHL ir paprasta "lopkautuve". KHL Jānis aizvadīs vēl ne vienu vien lielisku sezonu.

Aleksandrs Ņiživijs
Daudzi KHL vārtsargi naktī mostas slapji un pārbijušies, kad sapnītī ieraudzīts, ka viens pret vienu nāk virsū Saša. Vārtus zaudēt ir viena lieta, bet Ņiživija izgājieni vārtsargam var beigties arī ar pazemojumu un psiholoģisku traumu. Tomēr Sašam mazliet jāpiedomā pie tā, vai vajadzīgs savā vecumā iesaistīties epizodēs, kur apstākļi ir pret viņu. Piemēram, divcīņas ar aizsargiem pie apmalēm. Saša nav Panteļejevs, un, kad pats ar ripu aizlien pie apmales, tiek viegli atbruņots.

Mārtiņš Karsums
Komandai - labs palīgs. NHL? Neizskatās. Mārtiņš izskatās starp pozīcijām - visi rādītāji ir labā līmenī, bet neviens nav izcilā. Labs, bet ne izcils ātrums, labas, bet ne izcilas rokas, labs, bet nebūt ne izcils slidojums,... un tā tālāk. Kopš pamošanās no vairākus gadus sapņotā Bostonas sapņa Mārtiņam iet grūti. Jānolaižas uz zemes. Atgriežoties pie ledus graušanas, arī KHL var sagrauzt lielas lietas.

Ģirts Ankipāns
Vienkārši malacis. Klusi dara savu darbu. Pretinieki teiktu - savu melno darbu.

Mārtiņš Cipulis
Sezona vējā, vai arī pārliecība? Nepieciešams lielisks Pasaules čempionāts. Herberts te daudz palīdzēs.

Marcels Hossa
Marcelam ir metiens. Metiens ir Marcelam. Šajā komandā un šajā līgā jau divas sezonas ar to ir pieticis. Lielisks horoskops!

Roberts Petrovickis
Par vienu pērto divus nepērtos dod. Roberta tautība, pieredze, personisko ambīciju apvaldīšana radīja komfortablu fonu Marcelam. Uz sezonas beigām mazliet nosēdies, bet neceļas roka kaut ko pārmest. Srādāts godam.

Maiks Iguldens
Šajā gadījumā ambīciju trūkums vērtējams ar mīnusa zīmi. Šķiet, varēja dot vairāk gan komandai, gan savam nākošajam līgumam. Smaids laukumā pārāk samierniecisks. Nesitiet mani, lūdzu, es esmu labs...

Martins Karija
Darīja, ko varēja. Jāšaubās, vai paliks KHL. Krievu komandās tomēr aizsardzībā spēlē riktīgi zirgi, kurus iejāt Martinam nebija pa spēkam.

Misis Tailers Arnasons
Lai viss tev dzīvē izdodas, un saule spīd ikkatru dienu!

Pussargi

Sandis Ozoliņš
Sandis pie saviem vārtiem izskatās pēc aizsardzības pozīcijā nonākuša uzbrucēja. Un otrā galā - pēc savā pozīcijā spēlējoša uzbrucēja. Rudenī aizsardzībā daudz kļūdījās. Lielisku posmu abos laukuma galos aizvadīja starp jauno gadu un Olimpiādi. Cerēsim, ka pleiofā parādīs vēl labāku sniegumu. Iespējams, no Sanda pateiktajiem vai nepateiktajiem vārdiem ģērbtuvēs būs atkarīgi spēļu iznākumi.

Aizsargi

..ai, apnika rakstīt. Aizsargi mums kopumā ir vāji priekš KHL līmeņa, jo vairumā gadījumu nespēj radīt pretspēlētājam stresu viens pret vienu, t.i. var spēlēt tikai reaktīvi, nevis proaktīvi. Puikas ir malači, ka cenšas, bet nevar prasīt neiespējamo. Vajadzīgi divi riktīgi kuiļi-leģionāri aizsardzības stabilizēšanai.

Treneru štābiņš.
Pārstedzoši labi komanda sagatavota fiziski! Tas ir liels pluss uz pavasara pusi. Ne velti tajos mačos, kad mūsējie izlīda no lieliem mēsliem, pretinieki vairs nevarēja savākties. It sevišķi mačā ar Atlant bija redzams, ka pretinieki knapi rāpo pa laukumu. Jūliuss - fizikas profesors!

Par spēles vadīšanu un komandas noskaņošanu laikam varam nerunāt. Koziols reiz teica, ka Jūliuss protot radīt mājīgi siltu atmosfēru ģērbtuvē. Tā arī izskatās - bieži komanda nāk uz pirmajiem periodiem kā kundzītes uz operas izrādi. Bet mums vajadzīgi asinskāri gladiatori uz ledus. Arī pēdējā spēlē pret Salātu pēc pirmā perioda bija ģērbtuvēs jākliedz, lai komanda nezaudētu tonusu. Bikovs nomainīja vārtsargu, Jūliuss ļāva komandai atgriezties uz ledus rāmai un remdenai.

Rudens sērga ar nejēdzīgo spēli nevienādos sastāvos itkā ir pārslimota. Vai tas ir Jūliusa nopelns, jebšu beidzot Sandis ir ticis pie vārda?

Rezumējot -
jāpiekrīt Pastem, ka labāk ir spēlēt ar ASK. Znaroka komanda teicami aizsargājas viduszonā, ne velti Rīgai abos sezonas mačos nebija ne mazāko iespēju aizķerties. Ja Sandis noskaņos komandu, mūs gaida intriģējoša sērija.

Cik tālu aizspēlēsies Dinamo?

  • 68

  • 57

  • 61


  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 17:45, pirms 14 gadiem
Buus ok...

  -4 [+] [-]

, 2010-03-08 17:52, pirms 14 gadiem
Izlasot virsrakstu redzu, ka ..

Jau sākas..
Dinamo soļo pretī Gagarinam!!

Cik tālu aizspēlēsies Dinamo?

Jau redzēti teksti..

Manuprāt, ir jāsaprot, ka dzīves skarbā realitāte ir tāda, ka ja pat Dinamo kādu spēli pret SKA nezaudēs pamatlaikā, tad varēsim teikt, ka Dinamo ir bijuši tuvu Gagarinam...

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 17:58, pirms 14 gadiem
ljoti daudz taisnibas, tikai es nekad nepiekritishu par to MVD, jo SKA musejos vairak vai mazak samals, bet MVD speles butu visas ljoti lidzigas un pie veiksmes, kas zin.
Par aizsargiem pilnigi piekritu, mums vajag vismaz vienu kartigu legjionaru no kaa parejiem macities un par musu uzbrucejiem NHL ari precizi, un ari par legjionariem tikai es domaju, ka tas viss driz atrisinasies lidz ar trenera nomainju!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-08 17:59, pirms 14 gadiem
Nu nu, Gagarina ne Gagarina, bet Belkas un Strelkas kauss ir mūsējais.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 18:00, pirms 14 gadiem
Galvanais lai godam aizvada spēles un ja būs kārtīgi noskaņojušies gan jau vēl kādu brīnumu ar var gadīties piedzīvot!!! Lai veicas!!!

  +4 [+] [-]

, 2010-03-08 18:01, pirms 14 gadiem
Miķelis vai Lauris uz NHL? Nav variantu. No mūsu (latviešu) Dinamo puišiem vistuvāk NHL vēljoprojām ir Karsums, kā nekā viņam pat vēl ir līgums ar Tampu. Visticamāk arī rudenī aizbrauks uz NHL pirmsezonas nometni. Ja play-off'os kārtīgi nostrādās(punktu ziņā), kā arī būs labs PČ, tad varbūt NHL vilciens vēl nav aizgājis, taču tas tā, mazliet pasapņojot...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 18:03, pirms 14 gadiem
Вперед Ниживий!

  +4 [+] [-]

, 2010-03-08 18:04, pirms 14 gadiem
Ja jau iesāki par spēlētājiem, tad varēji pabeigt par visiem.

  +6 [+] [-]

, 2010-03-08 18:08, pirms 14 gadiem
Marcelam ir metiens. Metiens ir Marcelam.

  -4 [+] [-]

, 2010-03-08 18:14, pirms 14 gadiem
Derētu iemācīties, par ko tu īsti raksti.
ASK ir basketbola komanda. Un tā ir tikai viena no kļūdām.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 18:15, pirms 14 gadiem
Laurim ar Miķelim NHL vilciens ir aizgājis. Viņu vienīgā niecīgā šance bija uzspīdēt olimpiādē, bet tur viņi neko neparādija.

Lai iekļūtu NHL ir jāizkapā ceļš Kanādas junioros un/vai AHL, kā to darijuši visi pēdējā laika latviešu NHL spēlētāji.

Savādāk, ir jābūt starp labākājiem KHL, bet šie divi tādi nav. Pat ne tuvu.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-08 18:15, pirms 14 gadiem
Liquidforce rakstīja: Derētu iemācīties, par ko tu īsti raksti.
ASK ir basketbola komanda. Un tā ir tikai viena no kļūdām.
Tas gan laikam nav neprecīzi, jo daudzi saka, nevis SKA, bet gan ASK. Latvisko vienkārši.
Bet kļūdiņu bija diezgan daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 19:55, pirms 14 gadiem
Malacis, čalīt! Šitik objektīvu rezumē vēl nebija nācies lasīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-08 20:19, pirms 14 gadiem
rolix20 rakstīja: Bet buutu patiikami Mikeli redzeet NHL,manupraat vins labi tur iedereetos un buutu rezultatiivs!Un Karsumam arii izskataas,ka vieta ir NHL,uz mazajiem laukumiem izskataas paarliecinoshaak.Speelee pret ufu izskatiijas,ka nevar atrast savu vietu,poziiciju laukumaa utt.Izskataas ,ka nevar atveerties uz laukuma un speeleet uz visiem100%.
miķelim vajadzētu kādus 20 kg uzdzīt un nezaudēt ātrumu un roku veiklību. Tad viņš varētu spēlēt NHL. Reāli tas izdarāms 25 gadu vecumā nav...

     [+] [-]

, 2010-03-08 20:51, pirms 14 gadiem
Tāds divdomīgs virsraksts. Negribētos, lai gluži pretī Gagarinam aiziet. Kā zināms, pēc PSRS versijas Gagarins bija pirmais veiksmīgais kosmonauts, bet pēc rietumu vēsturnieku domām nemaz nav bijis kosmosā. Bez tam vēl pabijis arī traķenē un beigās nositās avioizmēģinājuma laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 20:58, pirms 14 gadiem
Jetrus rakstīja: Manuprāt, ir jāsaprot, ka dzīves skarbā realitāte ir tāda, ka ja pat Dinamo kādu spēli pret SKA nezaudēs pamatlaikā, tad varēsim teikt, ka Dinamo ir bijuši tuvu Gagarinam...
SKA Domāju ir parocīgākais kas varēja būt! Viņi nenovērtēs pretinieku kā pagājušogad Ufa! un ja no Pēterburgas atbrauksim ar 1:1, Tad viņiem būs pakaļā!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 22:09, pirms 14 gadiem
DINAMO soļo pretī GAGARINAM,bet GAGARINS guļ kapā.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 23:18, pirms 14 gadiem
Laukumā, laukumā ir autoritātes, kuras nerespektē Mihaēls.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-09 01:00, pirms 14 gadiem
Brrinums ka Ivars veel nav nolicis savu pljutku!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja