Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pārtraukta KHL sezonas atklāšanas spēle

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pārtraukta KHL sezonas atklāšanas spēle
Foto: KHL

Sakarā ar "Lokomotiv" traģēdiju, pārtraukta Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) 4. sezonas pirmā spēle, kurā Ufas "Salvat Yulaev" tikās ar Mitišču "Atlant". Mačs tika pārtraukts, kad pirmajā periodā atlika nospēlēt aptuveni piecas minūtes.

"Cienījamie līdzjutēji! Apspriežoties ar abu klubu personālu un ņemot vērā abu komandu hokejistu emocionālo stāvokli, pieņēmām lēmumu šo spēli pārtraukt. Spēlētāji lūdza atvainoties par to, ka nevar pabeigt maču," uzrunā Ufā teica līgas direktors Aleksandrs Medvedevs.

Medvedevs solīja parūpēties par to, lai Jaroslavļa nepazustu no hokeja kartes: "Darīsim visu, lai hokejs Jaroslavļā turpinātos visaugstākajā līmenī. "Lokomotiv" jāturpina būt par vienu no stiprākajām komandām KHL. Sargiet sevi, sargiet savus draugus!"

Pagaidām nav informācijas par to, vai tiks pārcelti tuvākajās dienās plānotie mači.