Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša maiņas partneris Jaškins – nedēļas labākais uzbrucējs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indraša maiņas partneris Jaškins – nedēļas labākais uzbrucējs
Dmitrijs Jaškins un Andrejs Makarovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi aizvadītās nedēļas (ieskaitot vakardienu) labākos spēlētājus. Atzinība tikusi hokejistiem, kuri pārstāv Rietumu konferences komandas.

Par labāko vārtsargu atzīts Aleksandrs Samonovs no Sanktpēterburgas SKA. Viņš aizvadīja divas spēles, abas aizvadot sausā jeb neielaižot nevienu ripu pret Onmskas "Avangard" un Maskavas "Spartak". Viņa sausā sērija sasniegusi 125:42 minūšu atzīmi.

Ņikita Čerepanovs (Jaroslavļas "Lokomotiv") atzīts par labāko aizsargu. Komandai uzvarot trijās no četrām spēlēm, viņš izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli. Pie tam spēlē pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" viņš guva uzvaras vārtus. Četros mačos Čerepanovs sakrāja +6 lietderības koeficientu.

Labākā uzbrucēja lauri tikuši Dmitrijam Jaškinam no Maskavas "Dynamo". Mika Indraša un Vadima Šipačova kolēģis pirmajā maiņā palīdzēja komandai izcīnīt četras uzvaras, tiekot pie astoņiem punktiem – pieci vārti un trīs piespēles. Jaškins ar vārtiem izcēlās visās spēlēs, bet pret "Torpedo" viņš izcēlās pat divas reizes. Jāizceļ, ka četru spēļu laikā čehs izdarīja 24 metienus un 13 spēka paņēmienus.

Vienīgais Austrumu konferences pārstāvis ir Jekaterinburgas "Avtomobilist" vārtsargs Vladimirs Galkins, kurš atzīts par labāko jauno spēlētāju. Viņš pagājušajā nedēļā debitēja KHL un aizvadīja trīs spēles, izcīnot divas uzvaras. Vienīgais zaudējums piedzīvots bullīšos. Galkins atvairīja 92,31% metienu un vidēji ielaida 1,87 ripas.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/02/04/...