Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Medijs: Finansiālo problēmu dēļ "Vityaz" varētu izlaist nākamo sezonu

Andrejs Siliņš

Medijs: Finansiālo problēmu dēļ "Vityaz" varētu izlaist nākamo sezonu
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Krievijas hokeja ziņu "Telegram" kanāls "Hokejs bez skatītājiem" vēstī, ka Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Podoļskas "Vityaz" klubs nonācis nopietnās finansiālās problēmās un to dēļ varētu būt spiests izlaist nākamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu.

Kanāls, atsaucoties uz saviem avotiem, vēstī, ka Podoļskas klubu skārušas nopietnas finansiāla rakstura problēmas. "Vityaz" neesot nokārtojuši parādsaistības pret spēlētājiem par aizvadītās sezonas pēdējiem trim mēnešiem. Tāpat esot kavēti maksājumi Podoļskas arēnai par tās izmantošanu.

Daugaviņš ar "Vityaz" līgumu parakstīja maija sākumā. Tāpat klubs jau vienojies par sadarbību arī ar vēl pieciem citiem ārzemniekiem.

Aizvadītajā sezonā Podoļskas komanda izcīnīja septīto vietu Rietumu konferencē, bet Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā sērijā bez ierunām piekāpās Sanktpēterburgas SKA (0-4).

Izmantotie resursi:
https://t.me/hockeybz/190

  +5 [+] [-]

, 2020-07-03 23:18, pirms 4 gadiem
Kaspar, brauc labāk uz Šveici - būs mierīgāk un stabilāk.

  -4 [+] [-]

, 2020-07-04 03:36, pirms 4 gadiem
Iespējams, parādās iespēja savākt Dinamo labāko KHL latviešu blici.

  +4 [+] [-]

, 2020-07-04 09:05, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: Kaspar, brauc labāk uz Šveici - būs mierīgāk un stabilāk.

Domāju, ka tas būtu prātīgākais, ko Daugava šajā situācijā varētu izdarīt. Es viņa vietā arī atpakaļ nebrauktu pēc tam, jo tā starpība nav tik liela līgas līmeņu atšķirībā un Šveicē čempis pēc līmeņa ir kopumā vienmērīgāks + atkrīt vājprāta pārlidojumi, jo visur vari ar busu izbraukāt un arī pēc kopējā dzīves līmeņa Šveice un Krievija nav samērojami lielumi....

  +1 [+] [-]

, 2020-07-04 09:14, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Domāju, ka tas būtu prātīgākais, ko Daugava šajā situācijā varētu izdarīt. Es viņa vietā arī atpakaļ nebrauktu pēc tam, jo tā starpība nav tik liela līgas līmeņu atšķirībā un Šveicē čempis pēc līmeņa ir kopumā vienmērīgāks + atkrīt vājprāta pārlidojumi, jo visur vari ar busu izbraukāt un arī pēc kopējā dzīves līmeņa Šveice un Krievija nav samērojami lielumi....
Jā, viss Šveices čempionāts gaida, kad tad PATS DAUGAVIŅŠ ieradīsies, lai pie viņiem paspēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-04 10:05, pirms 4 gadiem
Man jau apnicis atkātot, krieviem nauda ir beigusies,krievu ekonomika ir stagnacija , neko nerazo, plus gazes un naftas cenas ir zemē, pashiem savi klubi ir bankrota priekšā, un jūs te vel cerat uz dinâmo, paste un pārejie specialisti beidzat murgot ar valejam acim .....

  +2 [+] [-]

, 2020-07-04 10:32, pirms 4 gadiem
O,tik vareni Vitjaz bruņojās un še tev.Domāju,šogad mūs gaida vēl daudz pārsteigumu saistībā ar šo līgu.

  -2 [+] [-]

, 2020-07-04 10:33, pirms 4 gadiem
Ahmeds rakstīja: Man jau apnicis atkātot, krieviem nauda ir beigusies,krievu ekonomika ir stagnacija , neko nerazo, plus gazes un naftas cenas ir zemē, pashiem savi klubi ir bankrota priekšā, un jūs te vel cerat uz dinâmo, paste un pārejie specialisti beidzat murgot ar valejam acim .....
tad neatkārto

  +4 [+] [-]

, 2020-07-04 10:41, pirms 4 gadiem
Nekas nenotiktu, ja arī Dinamo izlaistu

  +4 [+] [-]

, 2020-07-04 11:21, pirms 4 gadiem
Nebūs jau nekāds pārsteigums, ja tam "avotam" beigās būs taisnība. Un Vityaz, ja pareizi atceros, arī Gazproms sponsorē(-ja). Tāpat, kā Rīgu. Tik šie gandrīz pilnībā nokomplektēja sastāvu.

Un te man ir jautājums, kas ir labāk - sagaidīt piķi, un tad sākt vākt kopā sastāvu (Savickijs) vai savākt sastāvu bez apstiprināta budžeta un tad cerēt, ka viss būs ok (Vityaz)?

     [+] [-]

, 2020-07-04 11:51, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, viss Šveices čempionāts gaida, kad tad PATS DAUGAVIŅŠ ieradīsies, lai pie viņiem paspēlēt.
Viss varbūt ne, bet Servette gan jau čali atceras un kā leģis nedomāju, ka Daugava Šveice tagad "pazustu".

  +2 [+] [-]

, 2020-07-04 12:03, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Viss varbūt ne, bet Servette gan jau čali atceras un kā leģis nedomāju, ka Daugava Šveice tagad "pazustu".
Gan jau, ka atceras un gan jau arī, ka nepazustu.

Es vairāk par to, ka vasaras vidū, kad liela daļa Eiropas komandu jau ir tikuši skaidrībā ar kadriem ar kuriem sākt sezonu, atrast darbu Šveicē, pat Daugaviņa līmeņa kadram, var nebūt TIK viegli kā runājāt... lai iet uz Šveici! Uz jautājumu jāskatās citādāk - vai vispār Šveicē ir komandas, kam viņš, bez Šveices hokeja pilsonības, būtu interesants (nemaz nerunājot par kovidnieka ietekmi un naudas jautājumu)?
Ja pareizi atceros, tur vēl ir tā vienošanās starp klubiem, lai nav vairāk kā 4 ārzemnieki komandā.

     [+] [-]

, 2020-07-04 20:46, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: ...
Ja pareizi atceros, tur vēl ir tā vienošanās starp klubiem, lai nav vairāk kā 4 ārzemnieki komandā.
Servette pagaidām tikai 3 tīrie ārzemnieki (Omarks, Tömmernes un Vinniks) - pārējiem (ieskaitot mūsu Smonu un Smirnovu) it Šveices licences. Cita lieta, ka viņiem sastāvs šobrīd jau pilnībā nokomplektēts.