Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Rīgas ''Dinamo'' - Minskas ''Dinamo'' 3:2 PM (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Tiešraide: Rīgas ''Dinamo'' - Minskas ''Dinamo'' 3:2 PM (spēle galā)
Kristaps Sotnieks. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kārtējo mājas spēli aizvada Rīgas ''Dinamo'' hokejisti, kas pirmo reizi šosezon uzņems Minskas ''Dinamo'' komandu. Rīdzinieku vārtos pēc vienas spēles izlaišanas atgriezies Kristers Gudļevskis, tāpat atpakaļ ir arī divas spēles izlaidušais aizsargs Kristaps Sotnieks.

Rīgas ''Dinamo'' - Minskas ''Dinamo'' 2:2 (0:1;1:0;1:1)

Vārti: 01:14 Būts (Vīrkošs, Haudens) 0:1, 28:43 Makmilans (Ališausks, Dzierkals) 1:1, 49:44 Dārziņš (Majone, Rēdlihs) 2:1, 59:57 Tereščenko (Pulkinens, Kosticins)
Soda minūtes: 4:10
Vārtsargi: Kristers Gudļevskis - Junass Enrūts

3:2 uzvara bullīšos! Gudļevskis atvairīja trīs no četriem pretinieku bullīšiem, kamēr Majone, Dārziņš un Rēdlihs meta precīzi.

65` Papildlaiks beidzies. Uzvarētājs būs jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā.

65` Vairākumā izdevās ilgi nostāties pretinieku zonā, Majone un Dzierkals izdarīja metienus no tuvas distances, bet vārti netika gūti.

63` Sotnieks drosmīgi rāvās uz priekšu pa labo malu un tiek apturēts ar noteikumu pārkāpumu. Pirms divu minūšu vairākuma Ankipāns paņem pusminūtes pārtraukumu.

61` Sācies papildlaiks, no kura Rīgas "Dinamo" komanda šoreiz būtu ļoti labprāt izvairījusies.

Vārti! 2:2 Minska raida ripu Gudļevska vārtos, pāris sekundes pirms pamatlaika beigām panākot neizšķirtu.

60` 55 sekundes pirms beigām Minska ņem pārtraukumu un nomaina vārtsargu pret papildu uzbrucēju.

59` Rīgas hokejisti arvien vairāk piespiežas saviem vārtiem, kas pagaidām nes rezultātu, proti, ļauj noturēt pārsvaru.

55` Mājinieki pietur ripu pretinieku zonā, taču gandrīz iekrīt uz pretuzbrukumu.

53` Gudļevskis tver ripu pēc ļoti bīstama Sergeja Kosticina metiena.

53` Minskieši pretuzbrukumā neizmanto teicamu iespēju panākt izlīdzinājumu - uzbrukuma smailē nonāk pirmos vārtus guvušais Būts, kurš tukša vārtu stūra priekšā nespēj trāpīt pa Gudļevska atsisto ripu.

50` VĀRTI! Mājinieki izvirzās vadībā! Rīdzinieki cīņā notur ripu uzbrukuma zonā, Rēdlihs atrod brīvo Dārziņu, kurš ar spēcīgu šāvienu neatstāj variantus Enrūtam - 2:1!

48` Ar pāris bīstamiem uzbrukumiem atbild arī viesi. No zilās līnijas spēcīgu plaukstas metienu izpilda Džonatons Blūms, bet Gudļevskis ripu redz un atvaira.

46` Pretuzbrukumā labā metiena pozīcijā nonāk Džeriņš, vārtsargs ripu atsit.

44` Bīstamu plaukstas metienu izpilda Mitinens, Enrūts kārtējo reizi glābj savu komandu.

43` Jau pilnos sastāvos divreiz aizsardzībā tiek iespiesti rīdzinieki, bet līdz brīviem metieniem viesi netiek.

41` Mača trešais periods sācies formātā četri pret četri - apbusēju noraidījumu izcieš Kristaps Zīle un Andrejs Stepanovs.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies. Tās laikā mājinieki pārgāja uz spēli ar trim maiņām.

37` Uzbrukuma smailē nonāk Ališausks, kurš izpilda bīstamu metienu, apslidojot vārtus - viesus atkal glābj vārtsargs.

36` Šis vairākums rīdzinieku izpildījumā jau krietni saturīgāks. Viesu vārti tiek apšaudīti no vairākām pozīcijām, taču Enrūts ripu savā cietoksnī neielaiž.

34` Rīdzinieki spēlē ļoti pašaizliedzīgi un mazākumu iztur. Vairākkārt komandu glābj arī Gudļevskis. Izlecot no noraidīto soliņa, ripu saņem Ališausks, kurš izraujas vienatnē pret Enrūtu. Nerijus no mugurpuses tiek neatļauti kavēts, taču arī šoreiz tiesneši soda metienu nepiešķir. Mājiniekiem gan vairākums tik un tā.

32` Pirmoreiz mazākumā paliek arī mājinieki. Ališausks, cenšoties kavēt pretinieka izgājienu viens pret vienu, pārkāpj noteikumus, bet soda metienu tiesneši nepiešķir.

29` VĀRTI! Rīgas komanda izlīdzina rezultātu. Teicams reids pa labo flangu padodas Makmilanam, kurš lielā ātrumā izraujas līdz vārtiem, ar korpusu meistarīgi piesedz ripu un no tuvas distances izpilda precīzu metienu - 1:1!

28` Līderiem vairākumā joprojām spēle nevedas, bet mājinieku treneri dod iespēju sevi apliecināt arī jaunajiem Danielam Bērziņam un Emīlam Ģēģerim, kuri darbojas kopā ar Gintu Meiju un aizsargiem Marku Dzaneti, un Kristapu Sotnieku. Tieši šim virknējumam arī izdodas izveidot bīstamāko momentu - Sotnieks met no zilās līnijas, bet Bērziņš nepaspēj pirmais pie atlēkušās ripas.

26` Viesi kļūdās aiz saviem vārtiem un nopelna otro noraidījumu mačā.

25` Rīdzinieki vienādos sastāvos teju divas minūtes iespiež pretiniekus aizsardzības zonā, veic divas pilnas nomaiņas, taču vārtus negūst - Nerijus Ališauska un Frenka Razgala metieni tiek atvairīti.

22` Makmilans iekļauts vienā maiņā ar Dzierkalu un Razgalu, bet Džeriņš spēlē kopā ar Gintu Meiju un Emīlu Ģēģeri.

21` Sācies mača otrais periods. Brendona Makmilana vietā ar Dārziņu un Miķeli Rēdlihu tagad spēlē Matiass Mitinens.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies. Rīdzinieki izbēg no vārtiem ģērbtuvēs - komanda atkal iekrīt pretuzbrukumā, bet viesu hokejists norībina vārtu stabu.

18` Vairākumā mājiniekiem tikai pēdējās 20 sekundēs izdodas nostiprināties pretinieku zonā, Minska mazākumā nosargā vārtus neskartus.

16` Teicamas iespējas atklāt rezultātu Balinskim un Dārziņam - Uvis nokavē metiena izpildīšanas brīdi, bet Laura raidītā ripa lido garām tukšam stūrim. Rīdzinieki gan tikuši pie pirmā vairākuma.

13` Rīdzinieki pretuzbrukumā izspēlē līdz brīvam Marka Dzaneti metienam, Enrūts ripu burzmā pamana un tver.

11` Mājinieki paliek sprīža attālumā no otrā vārtu zaudējuma. Viesi pārtver ripu un izveido ātru pretuzbrukumu divatā pret vienu aizsargu, ar piespēlēm izrausta rīdzinieku aizsardzību, taču Aleksandrs Kitarovs tukšu vārtu priekšā netrāpa pa ripu.

9` Spēles sākumā vairāk uzbrukuši mājinieki, kuriem izdevies pārņemt iniciatīvu. Tomēr sniegums pagaidām nepārliecina - pie katras kļūdas seko bīstams viesu pretuzbrukums.

5` Pēc uzvarēta iemetiena pretinieku zonā iegūst Mārtiņš Dzierkals, met no asa leņķa, vārtsargs pamanās ripu atsist, taču pazaudē to no sava redzesloka. Ripa nokrīt vārtu priekšā, bet viesi spēj to atgūt un novērst briesmas pie saviem vārtiem.

3` Ar pirmo bīstamo momentu atbild arī rīdzinieki, tomēr līdzīgā situācijā Junass Enrūts paliek nepārspēts.

2` VĀRTI! Viesi ātri izvirzās vadībā. Patriks Vīrkošs met no zilās līnijas, Kristers Gudļevskis atsit ripu vārtu priekšā, kur Marks Dzaneti nespēj kavēt Deividu Būtu - uzbrucējs raida vārtos atlēkušo ripu. 0:1.

1` Spēle var sākties! Rīdzinieku rindās kā pirmā laukumā dodās Andra Džeriņa maiņa.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Kristers Gudļevskis (Timurs Biļalovs); Uvis Balinskis - Metjū Majone, Kristaps Zīle - Nerijus Ališausks, Marks Dzaneti - Sergejs Gimajevs, Kristaps Sotnieks; Lauris Dārziņš - Brendons Makmilans - Miķelis Rēdlihs, Frenks Razgals - Andris Džeriņš - Mārtiņš Dzierkals, Gints Meija - Oskars Batņa - Vitālijs Pavlovs, Rihards Marenis - Daniels Bērziņš - Matiass Mitinens, Emīls Ģēģeris.

1 2 3 4 5 147 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 19:28, pirms 5 gadiem
Tiesraide seit - HokejaTV - Hokeja Tiesraides
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-01-24 19:38, pirms 5 gadiem
Tikai rāmu garu! Tiek konsekventi pildīts Pernambucano plāns- spēlēšana ar pusspēku. Molodčiki dinamieši!

     [+] [-]

, 2019-01-24 19:44, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: FUNS rakstīja: Mjā. Esi smags gadījums. Visus bērnus kuri nepilda mājas darbus liekam kolonijā vismaz uz gadu. Tu redzēsi kā uzlabosies mājas darbu izpilda. Mērķis attaisno līdzekļus.
Kauns Tihonovam ka nespēj būt cilvēks. Laikam vispār cilvēkam sirds krūtīs nebija. Tāds cinisms viņā valdīja.

galvā pi.sts esi,vai?tas par bērnu un koloniju!bērns ir jāmīl un viņam jāvelta laiks!tad nekad nebūs problēmu ar mājasdarbiem!a Tev jau laiks ir tikai komentus stulbus skricelēt-tāpēc bērniem ar kolonijām jādraud!Funi,turpinam diskusiju
Mja. Vai tu uz Zemes atrodies? Patiešām visi bērni vienmēr izpilda visus mājas darbus? Kur tu to esi redzējis. Visi un vienmēr.
Mans piemērs nepatika, bet kad Tihonovs neciena savus spēlētājus, tas tev šķiet normāli. Ja cilvēks nedrīkst pat uz tuvākā cilvēka bērēm aizbraukt viena ciniska trenera dēļ - tur tu kaut kā mīlestību nepiemini.
Mans piemērs bija cinisks, tāds pats kā Tihonova reālais gājiens.

     [+] [-]

, 2019-01-24 19:47, pirms 5 gadiem
Spēlē pret Slovan ļoti nepatika 1.periods un vairākums. Patika mazākums un 3.periods.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-24 19:48, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: FUNS rakstīja: Mjā. Esi smags gadījums. Visus bērnus kuri nepilda mājas darbus liekam kolonijā vismaz uz gadu. Tu redzēsi kā uzlabosies mājas darbu izpilda. Mērķis attaisno līdzekļus.
Kauns Tihonovam ka nespēj būt cilvēks. Laikam vispār cilvēkam sirds krūtīs nebija. Tāds cinisms viņā valdīja.

galvā pi.sts esi,vai?tas par bērnu un koloniju!bērns ir jāmīl un viņam jāvelta laiks!tad nekad nebūs problēmu ar mājasdarbiem!a Tev jau laiks ir tikai komentus stulbus skricelēt-tāpēc bērniem ar kolonijām jādraud!Funi,turpinam diskusiju
tihons neatlaida uz tēva izvadīšanu, bet ļoņa neaizies brīvprā'tīgi, jo galvenais ir karjas 1 rt

eniņš

ļoņa neaizies uz tēva izvadīšanu, jo galvenais ir karjeras 1 neizlaistais treniņš- skatīt iepriekšējā DR raksta komentu beigās-
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-01-24 19:50, pirms 5 gadiem
Var nemaz neskatīties, Rīgad Dinamo zaudēs

     [+] [-]

, 2019-01-24 19:52, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: Es jau Tev teicuspēlētājam bija izvēle!!!viņš to izdarīja!
Tihonova metodēm bija rezultāts!patīk Tev tas vai nē!bet profesionālais sports nav nevainīgu jaunavu klosteris!!Tu parādīji,ka no sporta nesajēdz neko,tikai komentārus rakstīt vari
Mērķis attaisno līdzekļus-tā var teikt ciniķis. Kauns Tihonovam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-01-24 19:56, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: palasi tos komentus-es tev atbildēju!Sevišķi stulbiem atkārtošos-es iespļaušu acīs nelaidējam un iešu uz bērēm!!
tu esi bārenis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:01, pirms 5 gadiem
Привет товарищ Фунис

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:01, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: kauns Tev!jo gan jau ka dzīvē arī uz saviem mērķiem ej,nedomājot par līdzekļiemtik līdz tihonovam un viņa mērķiem Tev kā cūkai līdz kosmosamtāpēc jau arī tādas glupības raksti
Nezinu bazāru, bet mans domāt, ka Tu latviešu valodu nesaproti tādā līmenī, lai diskutētu ar Funi
bet nu miskaste jau pilnīga

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:01, pirms 5 gadiem
Starp dinamkas faniem klope sportacentra komentāros spēles laikā

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:02, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Starp dinamkas faniem klope sportacentra komentāros spēles laikā
es tiktikko zaptsmaizītes tik pagatavoju

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:03, pirms 5 gadiem
Funi ko apvainojies? Kādā valodā ar kremli sazinies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:04, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: Tev smaga bērnība bija?koka mantiņas?un tu pret viņām sasities?
patriotisms bez robežām

  -1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:06, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Funi nevar piesksaitīt pie tradicionāliem DR faniem
attīrat savas rindas no netracionāļiem
p.s. kas vipār ir tradicionāls dinamkas fans?

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:07, pirms 5 gadiem
DR briesmīgs 1.periods.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:08, pirms 5 gadiem
Atkal kārtējais RD mēsls... Paši momentu spēj izveidot uz svētkiem, bet pretinieks katru reizi, kā dabū ripu, tā panika RD zonā... Kādi playofi? Bez variantiem!!!

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:08, pirms 5 gadiem
Nav Videls, nav varianti

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:10, pirms 5 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Atkal kārtējais RD mēsls... Paši momentu spēj izveidot uz svētkiem, bet pretinieks katru reizi, kā dabū ripu, tā panika RD zonā... Kādi playofi? Bez variantiem!!!
Gudijs taureni ielaida vai spēlētāji atveda?

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:10, pirms 5 gadiem
Eh, si sportaventrs.com publika! Kur ir kaut viens komentars par speles gaitu???
Ipasi, tas ir akmens, Funi, taba darzina! Kur analize, pardomas in viss patejais??

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:10, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: kauns Tev!jo gan jau ka dzīvē arī uz saviem mērķiem ej,nedomājot par līdzekļiemtik līdz tihonovam un viņa mērķiem Tev kā cūkai līdz kosmosamtāpēc jau arī tādas glupības raksti
Ejot uz mērķi nekad neaizmirsti ka esi cilvēks un nekad neneodari ļaunu citiem ,lai sasniegtu savu mērķi.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:11, pirms 5 gadiem
bija jau jābūt 0-3

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:11, pirms 5 gadiem
DR šādas spēles prot uzvarēt. Ja sāk ļoti slikti , tad ik pa brīdim viss mums beidzās labi. Tā kā pēc ļoti vāja 1.perioda gaidu mūsu uzvaru šodien.

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:12, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Eh, si sportaventrs.com publika! Kur ir kaut viens komentars par speles gaitu???
Ipasi, tas ir akmens, Funi, taba darzina! Kur analize, pardomas in viss patejais??
Viņam citas prioritātes.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-24 20:12, pirms 5 gadiem
zaipis kā īsts DR Fans visam seko

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 20:13, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Gudijs taureni ielaida vai spēlētāji atveda?
Vitjaz 0-6, Soči 0-1 savā laukumā. Tātad viņiem arī jāsaka kādi PO? bEZ VARIANTIEM.

     [+] [-]

, 2019-01-24 20:14, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: zaipis kā īsts DR Fans visam seko
Ja zaipis tā turpinās arī nākamo sezonu, ierosinu pie arēnas viņam veltīt kādu zelta plāksni un DR fanu kustību saukt par zaipismu.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-24 20:15, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Funi ko apvainojies? Kādā valodā ar kremli sazinies?
Latīņu
1 2 3 4 5 147 komentāri